Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Man irgi tos kojytės visai mielai atrodo.. smile.gif ..patiko susendinimas..toks minimalistinis..ir labai gražiai padarytas.. ax.gif
Atsakyti
[quote=Globusyte,2009 04 14, 18:00]
Labai labai panašius jau mačiau kavinėj senamiestį(iš praddžių net kilo tokia mintis)
Tačiau man labai gražu...Ir kavinėj labai patiko, nes čiupinėjau gyvai...

Na jau jei ta yla taip islindo is maiso... blush2.gif Ten , toje kavinukej senamiesty ir stovi visi vienoj kruvoj ax.gif , tik cia nedejau visu nuotrauku... Labai panasus hihihi.gif
Bet tai kaip ACIU wub.gif uz komplimentus
Atsakyti
jakata man dar idomu pasidare,kaip tu ant apvalaus staliuko taip lygiai tuos apvadus padarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Imi liniuote ir atsizymi kas puse cm, o paskui uzsiklijuoji pop. lipnia juosta lygiai lygiai ir dazai, stai ir visas stebuklas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 19:50)
Imi liniuote ir atsizymi kas puse cm, o paskui uzsiklijuoji pop. lipnia juosta lygiai lygiai ir dazai, stai ir visas stebuklas...  4u.gif

nu ant kvadratinio tai taip bet kaip ant apvalaus?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 13, 22:42)
o kas cia per idomumas?smile.gif))))
paprasti tie darbai:)

kai pasileis puslapis, kas uzmatys, gales paziureti:)specialiai tikrai cia nedesiu:)))

Na šiaip smalsu beskaitant pasidarė.. nepastebėjau niekur tavo darbelių, nes tik darbelius čia ir peržiūriu smile.gif kad kritika ir patarimai merginoms būtų autoritetingi norėtųsi žinoti kas tuos pasiūlymus teikia smile.gif
lauksim
Atsakyti
ai sitaip..tai visu paprasom sudeti:)))
galiu nesidalinti ziniom...atrodo tai ka parasau is oro istraukiu:))nu gal...
o siaip dalis darbu yra..pradzios..tik reikia paziuret:)yra dar veikiantis senas puslapis..anksciau ir po savim nuoroda didziausiom raidem idedavau...jei jau taip smalsu, tai prasom susirasti ir paziureti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 14 balandžio 2009 - 19:05
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 14, 20:54)
nu ant kvadratinio tai taip bet kaip ant  apvalaus?

lygiai taip pat, pabandyk mirksiukas.gif Juosta tai ne medine, sukasi ir klijuojasi, siek tiek virsuje besibanguodama, bet krasteliui tai netrugdo smile.gif , kai pabandysi suprasi 4u.gif
Atsakyti
jakata - isduok paslapti, kas per kavine:)eisiu kavintis:)))
Atsakyti
Tau ten negalima - rasi prie ko prisikabint hihihi.gif , nes ir as randu doh.gif
reklama bus paskui kavinei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 20:18)
Tau ten negalima - rasi prie ko prisikabint  hihihi.gif , nes ir as randu doh.gif
reklama bus paskui kavinei  lotuliukas.gif

O mane dabar taip suintrigavote. Ir man tai tikrai ten galima, nes man dar toli iki tokio supratimo ir kabinėjimosi tongue.gif
Tai kada reklama, kur kavinė, bėgsime spoksoti ir kavytę gurkšnoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 21:18)
Tau ten negalima - rasi prie ko prisikabint  hihihi.gif , nes ir as randu doh.gif
reklama bus paskui kavinei  lotuliukas.gif

baik tu:)))as geriem zmonem tyliai pasakau, jei kas, padiskutuoju tongue.gif
Atsakyti