Del gumos kazkama sakiau ale kol savu rankeliu i s... nepamerki niekaip negali patiketi
O siaip labai grazu ir darbelio kiekis tai oi oi oi velykos jauciu buvo grazios
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 14, 15:24)
Del gumos kazkama sakiau ale kol savu rankeliu i s... nepamerki niekaip negali patiketi
Ne,nu tai negi zmogus paklausysi geru patarimu, taigi reikia issiaiskint, o gal meluoja...
Na ir del tu velyku negaliu skustis , neblogos tokios gavosi
[quote=white tea,2009 04 10, 13:05]
lebut, gėlytės ryžinės, jos abiejose pusėse matosi vienodai, o viršus jų užlakuotas laku stiklui.
Kai klijuoju dekupažinį popierių ar servetėlę ant stiklo, taikau atvirščią motyvą kitoje pusėje stiklo, kad atrodytų vienodai iš abiejų pusių.
pvz.:
ir dar
Dėkui, o jei yra plastikas, tai turbūt taip pat galima klijuoti motyvą ir užlakuoti laku? Man baisu, kad jis neatšoktų
lebut, gėlytės ryžinės, jos abiejose pusėse matosi vienodai, o viršus jų užlakuotas laku stiklui.
Kai klijuoju dekupažinį popierių ar servetėlę ant stiklo, taikau atvirščią motyvą kitoje pusėje stiklo, kad atrodytų vienodai iš abiejų pusių.
pvz.:
ir dar
Dėkui, o jei yra plastikas, tai turbūt taip pat galima klijuoti motyvą ir užlakuoti laku? Man baisu, kad jis neatšoktų
Oi, merginos, kad žinotumėt, kaip man pasisekė...Visus staliukus (o jų, patikėkit, toliii gražu ne vienas) gyvai mačiau...Stebėjausi jakatos gebėjimais, idėjom, tempais ... Ir dar...šalia darbo ir gražios šeimynėlės namuos Šaunuolė
O staliukai gyvai labai šarmingi, tikrai faini...juk žinot, kaip su tom nuotraukom...
O staliukai gyvai labai šarmingi, tikrai faini...juk žinot, kaip su tom nuotraukom...
Atleiskit o kuom neitiko arabiska guma? idomu pasidare, nes man ji faina....
jakata,o kur tas paryzius neiveiziu liuks staliukai,man tas sendinimas labai patinka,as dabar ir daru toki apvalu,tai idomu paziuret buvo labai
pasirodau su savo pirmuoju darbeliu
QUOTE(pagieza2 @ 2009 04 14, 16:03)
Meskiukai grazu, zmoniu galunes-NE. Jei dar ne velu uztusuok, nutrink, uzklijuok meskuti pamatysi kaip vaizdas pasikeis
QUOTE(sobieska @ 2009 04 14, 16:09)
Meskiukai grazu, zmoniu galunes-NE. Jei dar ne velu uztusuok, nutrink, uzklijuok meskuti pamatysi kaip vaizdas pasikeis
o man tai visai mielai atrodo viskas
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 14, 16:47)
Atleiskit o kuom neitiko arabiska guma? idomu pasidare, nes man ji faina....
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 14, 16:54)
jakata,o kur tas paryzius neiveiziu liuks staliukai,man tas sendinimas labai patinka,as dabar ir daru toki apvalu,tai idomu paziuret buvo labai
Džiuga+, na ji tokia neprognozuojama...as kiek ja uz ragu emiau, tai visa laika kitaip skilo... musu biolaukai turbut nesutapo
Mamukas Indriukas, Paryziaus ir neiziuresi, nes viskas paslepta ,tam pailgam paveikslelyje, visu vazeliu ir gelyciu uznugary toks ale "paveikslas". Ten ir buvo paryzius, bet nieko neliko
Bite
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 13:19)
Jau matau , kad tas velykinis persivalgymas savo dave - pamirsom mergicos kokia tema cia .Taigi giriames - as parodysiu kokius staliukus dariau
Va... nuotraukos ne pacios geriausios, nes labai jau skubejau ..
Va... nuotraukos ne pacios geriausios, nes labai jau skubejau ..
Labai labai panašius jau mačiau kavinėj senamiestį(iš praddžių net kilo tokia mintis)
Tačiau man labai gražu...Ir kavinėj labai patiko, nes čiupinėjau gyvai...
QUOTE(pagieza2 @ 2009 04 14, 16:03)
Kam tos kojos?
O man tai visai nieko tos kojytes ten Jei ju nebutu, darbelis butu kaip ir daugelis kitu...o dabar vis kazkuom kitoks, isskirtinis