Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Del gumos kazkama sakiau ax.gif ale kol savu rankeliu i s... nepamerki niekaip negali patiketi lotuliukas.gif

O siaip labai grazu ir darbelio kiekis tai oi oi oi velykos jauciu buvo grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 14, 15:24)
Del gumos kazkama sakiau  ax.gif ale kol savu rankeliu i s... nepamerki niekaip negali patiketi  lotuliukas.gif

O siaip labai grazu ir darbelio kiekis tai oi oi oi velykos jauciu buvo grazios  4u.gif

Ne,nu tai negi zmogus paklausysi geru patarimu, taigi reikia issiaiskint, o gal meluoja... g.gif lotuliukas.gif
Na ir del tu velyku negaliu skustis ax.gif , neblogos tokios gavosi rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=white tea,2009 04 10, 13:05]
thumbup.gif

lebut
, gėlytės ryžinės, jos abiejose pusėse matosi vienodai, o viršus jų užlakuotas laku stiklui.
Kai klijuoju dekupažinį popierių ar servetėlę ant stiklo, taikau atvirščią motyvą kitoje pusėje stiklo, kad atrodytų vienodai iš abiejų pusių.
pvz.:

ir dar

Dėkui, o jei yra plastikas, tai turbūt taip pat galima klijuoti motyvą ir užlakuoti laku? Man baisu, kad jis neatšoktų
Atsakyti
Oi, merginos, kad žinotumėt, kaip man pasisekė...Visus staliukus (o jų, patikėkit, toliii gražu ne vienas) gyvai mačiau...Stebėjausi jakatos gebėjimais, idėjom, tempais ... Ir dar...šalia darbo ir gražios šeimynėlės namuos doh.gif Šaunuolė 4u.gif
O staliukai gyvai labai šarmingi, tikrai faini...juk žinot, kaip su tom nuotraukom... ax.gif
Atsakyti
Atleiskit o kuom neitiko arabiska guma? ax.gif idomu pasidare, nes man ji faina....
Atsakyti
jakata,o kur tas paryzius neiveiziu doh.gif liuks staliukai,man tas sendinimas labai patinka,as dabar ir daru toki apvalu,tai idomu paziuret buvo labai thumbup.gif
Atsakyti
pasirodau su savo pirmuoju darbeliu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 14 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(pagieza2 @ 2009 04 14, 16:03)

Meskiukai grazu, zmoniu galunes-NE. Jei dar ne velu uztusuok, nutrink, uzklijuok meskuti pamatysi kaip vaizdas pasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 14, 16:09)
Meskiukai grazu, zmoniu galunes-NE. Jei dar ne velu uztusuok, nutrink, uzklijuok meskuti pamatysi kaip vaizdas pasikeis mirksiukas.gif

o man tai visai mielai atrodo viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 04 14, 16:47)
Atleiskit o kuom neitiko arabiska guma?  ax.gif idomu pasidare, nes man ji faina....

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 14, 16:54)
jakata,o kur tas paryzius neiveiziu doh.gif  liuks staliukai,man tas sendinimas labai patinka,as dabar ir daru toki apvalu,tai idomu paziuret buvo labai thumbup.gif

Džiuga+, na ji tokia neprognozuojama...as kiek ja uz ragu emiau, tai visa laika kitaip skilo... musu biolaukai turbut nesutapo doh.gif lotuliukas.gif

Mamukas Indriukas, Paryziaus ir neiziuresi, nes viskas paslepta mirksiukas.gif ,tam pailgam paveikslelyje, visu vazeliu ir gelyciu uznugary toks ale "paveikslas". Ten ir buvo paryzius, bet nieko neliko tongue.gif

Bite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 14 balandžio 2009 - 15:12
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 13:19)
Jau matau , kad tas velykinis persivalgymas savo dave lotuliukas.gif  -  pamirsom mergicos kokia tema cia  mirksiukas.gif .Taigi giriames - as parodysiu kokius staliukus dariau blush2.gif 

Va... 4u.gif  nuotraukos ne pacios geriausios, nes labai jau skubejau .. doh.gif

Labai labai panašius jau mačiau kavinėj senamiestį(iš praddžių net kilo tokia mintis)
Tačiau man labai gražu...Ir kavinėj labai patiko, nes čiupinėjau gyvai...
QUOTE(pagieza2 @ 2009 04 14, 16:03)

Kam tos kojos?
Atsakyti
O man tai visai nieko tos kojytes ten smile.gif Jei ju nebutu, darbelis butu kaip ir daugelis kitu...o dabar vis kazkuom kitoks, isskirtinis ax.gif
Atsakyti