tai retai i svecius uzsuki:)))daryk isvadas:)kamasutra...nu tau ji tikrai turejo patikti...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 14, 10:47)
tai retai i svecius uzsuki:)))daryk isvadas:)kamasutra...nu tau ji tikrai turejo patikti...
a kas cia per diskusijos buvo? nieko nesupratau
Cia kraujas liejosi laisvai, luzo nagai ir ragai
Bet realiai viskas normaliai kazkas vertina perdetai ir trina taip sakant CENZURA KAIP KGB dirba
Bet realiai viskas normaliai kazkas vertina perdetai ir trina taip sakant CENZURA KAIP KGB dirba
aaaaaa, nu jo, as us tokius dalykus kur trina, pries esu, nu gal tiesiog zmogus nepriima kritikos nori but labai super super isgirtas ir t.t
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 14, 11:03)
aaaaaa, nu jo, as us tokius dalykus kur trina, pries esu, nu gal tiesiog zmogus nepriima kritikos nori but labai super super isgirtas ir t.t
cia visos jau taip norejom buti "super isgirtos"...
Tik va kaip pro cenzura serveteliu temoj plepalai praslinko.Turbut labai patiko, nes ten tiek daug muzikikes buvo pavaryta Gal ir cia reikejo truputuka melodijos uzleist, butu palike kaip buve
QUOTE(versus* @ 2009 04 10, 17:15)
Wow Versus labai grazu...kaip gerai ikomponavai ta seretele , super atrodo...
QUOTE(sobieska @ 2009 04 14, 11:16)
cia visos jau taip norejom buti "super isgirtos"...
Tik va kaip pro cenzura serveteliu temoj plepalai praslinko.Turbut labai patiko, nes ten tiek daug muzikikes buvo pavaryta Gal ir cia reikejo truputuka melodijos uzleist, butu palike kaip buve
Nelabai suprantu apie ka cia klabi, bet nesvarbu man tai viskas gerai
QUOTE(jakata @ 2009 04 14, 13:19)
Jau matau , kad tas velykinis persivalgymas savo dave - pamirsom mergicos kokia tema cia .Taigi giriames - as parodysiu kokius staliukus dariau
Norejai but paglostyta, ania skubejai...tai dabar man pasakyk, kokia to grozio paskirtis.Cia padekliukai
paziurek i padangas salia CIA JUK STALAI TOKIE
Papildyta:
SPEJU KAD TRAFARETU PIESTA IR VIDUJE PAVEIKSLIUKAS DEKUPAZU PERKELTAS ANE?
Papildyta:
SPEJU KAD TRAFARETU PIESTA IR VIDUJE PAVEIKSLIUKAS DEKUPAZU PERKELTAS ANE?
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 14, 13:28)
paziurek i padangas salia CIA JUK STALAI TOKIE
nemaciau jokiu padangu, kitas grozis apsvaigino.
Taip taip, profesores - trafaretai ir paveiksliukas dekupazu ant virsaus, ir dar prakeikta arabiska guma sendinta, nesamone visiska...pliusas tik toks, kad tos gumos labai plonas sluoksnis iseina, beveik nesijaucia "aukscio" tarp plokstumu ( na tarp stalo pagrindo ir pasendinto motyvo ), ne taip kaip, jei kokia sottile drebtum riebiu sluoksniu . Stalai buvo sviesus visiskai, o tas uzrasas apie Paryziu sekmingai uztapsnotas buvo - toks pageidavimas... Nes aplinka, kurioje eksponatas atsidure, ale italiska
NA ir aisku aciu ,aciu Kam tos geles
NA ir aisku aciu ,aciu Kam tos geles