tai taip dvi..ir jos per kelias vietas vienodos..tam, kad parodyti, kokio dydzio ipakavimai buna:)
cia kaip ir teptukai..[arodyti trys, bet gausi tik viena, ta kuri numeri pasiimsi:)
vienkomponentis vienkomponentis:))pilna jo LT pirkti.
tas mazesnis ipakavimas- 50 ml, didesnis - 150 ml..viena po kitos eina foto:)
Dėkavoju labai....Bandysiu bonkiuką užsisakyt klijų, nes PVA gelsta...Ar pigiau LT (tik kur Vilniuj Marabu (Folyje))
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, bet aš noriu plono teptuko...O ten trys parodyti..Rupužyte rugienoj, visai susipainiojau..
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, bet aš noriu plono teptuko...O ten trys parodyti..Rupužyte rugienoj, visai susipainiojau..
tai nebutinai marabu gali bandyti...Vilniuje nzn kur marabu...kiek zinau sunkiain su marabu pas jus....nebent is kito miesto kas paimtu:)
Bet pagal kainas tai pigiau...
pagal kainas... nea..yra ir pigiau:)ir visokiu, tik kiekvienas skirtingas..kaikurie ir nuo lipalo nelabai skiriasi:)
o siaip marabu gera kaina gaunasi is kriese siustis.
o siaip marabu gera kaina gaunasi is kriese siustis.
Niu taip..O koks ploniausias teptuko nr...(0)
kiek uzmaciau ploniausias buvo 10/0, jei per bruksneli, tai kuo didesnis skaicius salia 0 , tuo plonesnis.
biski nukrypom nuo temos
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 14, 10:34)
URMAS UZDARYTAS IR KONVEJERIS SUSTABDYTAS.
Ingusia31 , kaip tai uzdarei , as tau kelias klientes persiunciau, tskant rekomendavau tave...juokauji ania, tau negalima visko mesti, nes "dekupazas atrado tave", nors pailset kartais reikia, o ypac kai toks oras uz lango Sekmes tau visame kame
CIRKAS RIMTAI Juk cia viskas gerai buvo MIR DRUZBA BALALAIKA
va pagalvojau, tai gerai kad ir nesirodau, juk pas mane per meniski..(nu tipo tu nenormaliu menininku ) darbai:)))) o dar sakot ko nesirodau...geda, nekitaip:)))))
QUOTE(sobieska @ 2009 04 14, 10:39)
Ingusia31 , kaip tai uzdarei , as tau kelias klientes persiunciau, tskant rekomendavau tave...juokauji ania, tau negalima visko mesti, nes "dekupazas atrado tave", nors pailset kartais reikia, o ypac kai toks oras uz lango Sekmes tau visame kame
NE NE visai neuzdariau tiesiog dabar labai prasmingai tai darau. Buvo periodu kai padarydavau po 10 dezuciu per savaite. Dabar vsio ta mada baiges, tik tokie tikrai konkreciai padaryti darbeliai, kuriuos jauciu pagal paskirti, tema ir nora tokia dovana kazka pasakyti kitam zodziu idejus sirdi
Papildyta:
Gabii padarytum nekokybiskai tai zinok irgi tave barciau negalvok kad blatas padetu. O kad tavo nenormalus darbai tai tikrai to nepastebejau nors nedaug esu macius realiai KAMA SUTRA man visai patiko