Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(Auxė @ 2009 04 13, 22:18)
Gabii__, labai įdomu kada tavo darbus pamatysime ? smile.gif

o kas cia per idomumas?smile.gif))))
paprasti tie darbai:)

kai pasileis puslapis, kas uzmatys, gales paziureti:)specialiai tikrai cia nedesiu:)))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 13, 22:42)
o kas cia per idomumas?smile.gif))))
paprasti tie darbai:)

kai pasileis puslapis, kas uzmatys, gales paziureti:)specialiai tikrai cia nedesiu:)))

a ko taip,gabi nedesi mirksiukas.gif
Atsakyti
nu o koks tikslas..kazkada pradzioje dejau, kai reikedavo patarimu, kaip cia geriau padaryti...dabar jei kazko nzn, dekupazo temoje issiaiskinu..o ar grazu, pasiklausiu tu , kurie zinau, kad pasakys tiesa..ir visus minusus, o ne tik isgirs..galim kaip norim diskutuoti, bet cia tiesa nera pasakoma...jei tik kaip nors neigiamai bandai ka pasakyti, ar patarti, prasideda rietenos:))))
tai tikslas koks?:)dabar darau ne tam, kad tobuleti ir buti pagirtai, o tam, kad save realizuoti, kazka kurti...dovanom, uzsakymam, sau ar dar kam:)
cia as asmeniskai dar gaudausi mintis...bet mintis ne kaip padaryti..o kokio motyvo nebenaudoti...nes kaip zinia, buna banga vieno motyvo ant visokiu darbu..smile.gif

o siaip..nu aisku gal kada ir imesiu...bet dabar tvarkausi puslapiui viska...todel cia nenoriu deti...

ar as blogai mastau?:)kokie tikslai cia deti kitu??smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 04 11, 10:16)
Auksine, kiaušinukai puikūs. Ir šešėliai taip pat  mirksiukas.gif  Plotas juk mažas, sunku dirbti ir nulakavai puikiai. Velykos bus spalvotos pas tave  smile.gif

aciu Tau uz gera zodi blush2.gif
Atsakyti
Gabii, gal būt sutikčiau su tavo nuomone, jeigu kažkam sakyčiau netiesą...BEt visada sakau, tai, ką manau ir matau...Nesvarbu, ar tai pradinukas ar profas...Taip ir gyvenime...Kažkaip niūriai nuskambėjo tas pasakymas..Ir man patinka, kai sakoma tiesiai...
Papildyta:
Nu jūs man, kaimietei, paaiškinkit, kas tas 3D ir su kuo jis valgomas...
Čia kur pasipučia su pasta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 13 balandžio 2009 - 22:22
Globusyte - is dalies sutinku....bet dazniausiai tiesa nutylima, o pagyros issakomos, gal sitaip geriau skambetu:)ir del tu profu ar naujoku....man labiausiai istrige...kai naujesniam zmogui pasakai, kad kazkas negerai, tada kiti sako, juk ji naujoke, kam pulti...smile.gif)))
nu nesvarbu..kas nori rodosi, kas nenori nesirodo:)yra ir daugiau dalyku nesirodymo...anksciau sneketa buvo...kodel ir issenesniu merginu nededa darbu..arba jei gerai pagalvotume...prisimintume, kad kazkas vis rodesi rodesi...ir irgi dingo:)kazin kodel?smile.gif)))
o siaip smagu paziureti...
siaip prisiminus pradzia...taip tiesiai sviesiai...kam cia vyniot i vata...noredavosi pagyru...tai paglostydavo sirdi ir budavo stimulas dirbti toliau...juk ir kitom taip yra...juk kaip kas priestarautu...bet kiekviena ideda dar ir del to, jog tikisi buti paglosyta...tokie jau zmones:)
bet paskui praeina noras...man asmeniskai:)))
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Jungiuos ir as i jusu buri smile.gif ziuriu diskusija apie pagyras smile.gif smagu aisku,kai pagiria.bet tik tada,kai viskas buna lb gerai smile.gif as ir idesiu gal ryt ar poryt savo pirmaji darbuka,taciau pagyru kaip tik nenoriu,nes noriu ismokt gerai ta dalyka daryti,tad visa kritika man lb lb i nauda bus smile.gif nebijau,kad mane naujoke "pulsit" biggrin.gif kaip ir minejau,to man reikia 4u.gif
Atsakyti
Tokie jau mes žmogliukai...Tokia jau pagyrūniška prigimtis ir noras būt paglostytam...
O dabar reikalai: sakykit, o iš krieses galima dvikomponentį gaut, ir kokį patartumėt pažiūrėt...|Radau ten kažką, bet nesuprantu...Verčiu verčiu ir grybas...
Atsakyti
Globusyte - parodyk ka ten radai, labai idomu...dabar ir man prisireike:))))kazkaip neuzmaciau dvikomponencio g.gif
Atsakyti
Niu tai tam puslapiuky Home --> Kleber - Lacke - Farben - Versiegler - Glitter --> Craquelle Medium - Reißlacke
Ir kurie Marabu klijai geresni?
(darbe marabu dirba kebrytė, gal su jaus pigiau būtų tiesiai užsisakyt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 13 balandžio 2009 - 22:59
geriausi marabu klijai yra profi - ir pagal marabu atstovu rekomendacijas ir kiek pati esu bandziusi.
o sendinimu, tai as matau tik vienkomponencius.
Atsakyti
Tai kad dvi bonkelos..
Papildyta:
Craquelle Medium - 50 ml - auf Wasserbasis
Gegenstand mit dunklem Farbton grundieren. Der Farbton wird später in Form von Rissen sichtbar sein.

Atsakyti