Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Mamukas Indriukas nuostabiai grazios pakabos thumbup.gif turbut graziausios kokias tik teko matyti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 13, 12:36)
yra video...nuorodos pradžioje temos...

ačiū 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 04 13, 13:02)
labai atsiprasau, kad istampiau langa doh.gif  pries keliant nuotraukas nepaziurejau kokio jos dydzio blush2.gif
tikiuosi kas noras parasyk kokia zinute ir perkels i kita puslapi ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 04 13, 15:08)
Mamukas Indriukas nuostabiai grazios pakabos  thumbup.gif turbut graziausios kokias tik teko matyti  4u.gif  wub.gif

labai aciu uz toki dideli komplimenta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 13, 14:15)
gražu...aš planuoju, kai galima busirbt lauke su šlifavimo mašina, restauruot savo virtuvę (turiu seną "Uošvę"), nes dabar bus tik daug dulkių...

mačiau padarytą kėdutę ant senų aliejinių dažų, visai gerai gavosi, bet smulkmenų nežinau, tik žinau, kad senų dažų nenuiminėjo schmoll.gif
Atsakyti
gal kazkaip kitaip buvo paruostas pavirsius..bet kad nieko nedare ir gerai laikosi jau kuris laikas, tai netikiu:)
Atsakyti
Sveikos.
Mamai Indriukas. Man patiko pakabėlės, tokios išbaigtos thumbup.gif Jei tu manai, kad kažko trūksta dėželei, tai gal mėlyną inkariuką ant viršaus dėželės, ten, kur tuščia dešinėje, viršuje.? Bet man ir taip patinka tas tolis. Aš nekeisčiau nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 04 13, 20:16)
Sveikos.
Mamai Indriukas. Man patiko pakabėlės, tokios išbaigtos  thumbup.gif Jei tu manai, kad kažko trūksta dėželei, tai gal mėlyną inkariuką ant viršaus dėželės, ten, kur tuščia dešinėje, viršuje.?  Bet man ir taip patinka tas tolis. Aš nekeisčiau nieko.  smile.gif

dekui uz komplimentus,su pacia nuotrauka nekeisiu nieko man patinka ir tas tolis tik su kaspineliu pakeisiu i jurini toki sniuriuka su juriniu mazgu smile.gif aciu uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 13, 20:01)
gal kazkaip kitaip buvo paruostas pavirsius..bet kad nieko nedare ir gerai laikosi jau kuris laikas, tai netikiu:)

Ir aš su tuo sutinku...Baldai pas mane palakuoti, bet juose kaip virtviniuose, daug visko (pradedant metais, baigiant virtuvinėm apnašom)...Be to, pati įsitikinau, kai ant seno dažo uždėjau naują - po metų gal išlindo...
Matyt, kuris laikas labai dar trumpas...
l@n@, atšaukiu obuolius, piešiu juos pati, nes nieko nerandu tinkamo...Sorrius blush2.gif
Bus mano žiogo žirgas obuolmušas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 13 balandžio 2009 - 19:30
Mamukai, nerealu thumbup.gif , norėjau pakalusti,kas ten tas melsvas ant vidurinės pakabos, iš kur toks paveiksliukas??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 13 balandžio 2009 - 20:35
Gabii__, labai įdomu kada tavo darbus pamatysime ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auxė: 13 balandžio 2009 - 21:18
tikrai labai idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 13, 21:24)
Mamukai, nerealu  thumbup.gif  , norėjau pakalusti,kas ten tas melsvas ant vidurinės pakabos, iš kur toks paveiksliukas??? smile.gif

dekui,labai smagu is mokytojo gaut pagyriama zodi,cia melynoji tai paprasta servetele pirkau artmanijoj,meniskos geles vadinas,o ten prikabintos medines siredeles is artmanijos taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 13 balandžio 2009 - 21:30