Mamukas Indriukas nuostabiai grazios pakabos turbut graziausios kokias tik teko matyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 13, 12:36)
yra video...nuorodos pradžioje temos...
ačiū
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 13, 13:02)
labai atsiprasau, kad istampiau langa pries keliant nuotraukas nepaziurejau kokio jos dydzio
tikiuosi kas noras parasyk kokia zinute ir perkels i kita puslapi
tikiuosi kas noras parasyk kokia zinute ir perkels i kita puslapi
ačiū
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 04 13, 15:08)
Mamukas Indriukas nuostabiai grazios pakabos turbut graziausios kokias tik teko matyti
labai aciu uz toki dideli komplimenta
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 13, 14:15)
gražu...aš planuoju, kai galima busirbt lauke su šlifavimo mašina, restauruot savo virtuvę (turiu seną "Uošvę"), nes dabar bus tik daug dulkių...
mačiau padarytą kėdutę ant senų aliejinių dažų, visai gerai gavosi, bet smulkmenų nežinau, tik žinau, kad senų dažų nenuiminėjo
gal kazkaip kitaip buvo paruostas pavirsius..bet kad nieko nedare ir gerai laikosi jau kuris laikas, tai netikiu:)
Sveikos.
Mamai Indriukas. Man patiko pakabėlės, tokios išbaigtos Jei tu manai, kad kažko trūksta dėželei, tai gal mėlyną inkariuką ant viršaus dėželės, ten, kur tuščia dešinėje, viršuje.? Bet man ir taip patinka tas tolis. Aš nekeisčiau nieko.
Mamai Indriukas. Man patiko pakabėlės, tokios išbaigtos Jei tu manai, kad kažko trūksta dėželei, tai gal mėlyną inkariuką ant viršaus dėželės, ten, kur tuščia dešinėje, viršuje.? Bet man ir taip patinka tas tolis. Aš nekeisčiau nieko.
QUOTE(white tea @ 2009 04 13, 20:16)
Sveikos.
dekui uz komplimentus,su pacia nuotrauka nekeisiu nieko man patinka ir tas tolis tik su kaspineliu pakeisiu i jurini toki sniuriuka su juriniu mazgu aciu uz patarimus
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 13, 20:01)
gal kazkaip kitaip buvo paruostas pavirsius..bet kad nieko nedare ir gerai laikosi jau kuris laikas, tai netikiu:)
Ir aš su tuo sutinku...Baldai pas mane palakuoti, bet juose kaip virtviniuose, daug visko (pradedant metais, baigiant virtuvinėm apnašom)...Be to, pati įsitikinau, kai ant seno dažo uždėjau naują - po metų gal išlindo...
Matyt, kuris laikas labai dar trumpas...
l@n@, atšaukiu obuolius, piešiu juos pati, nes nieko nerandu tinkamo...Sorrius
Bus mano žiogo žirgas obuolmušas
Mamukai, nerealu , norėjau pakalusti,kas ten tas melsvas ant vidurinės pakabos, iš kur toks paveiksliukas???
Gabii__, labai įdomu kada tavo darbus pamatysime ?
tikrai labai idomu
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 13, 21:24)
Mamukai, nerealu , norėjau pakalusti,kas ten tas melsvas ant vidurinės pakabos, iš kur toks paveiksliukas???
dekui,labai smagu is mokytojo gaut pagyriama zodi,cia melynoji tai paprasta servetele pirkau artmanijoj,meniskos geles vadinas,o ten prikabintos medines siredeles is artmanijos taip pat