o cia mano darbo stalas labai noriu jusu patarimu komentaru,gan svarbus uzsakymas,tai noriu isgirst jusu nuomone,kol nevienas darbas nebaigtas dar, kol galima koreguot,taisyt,laukiu atsiliepimu,patarimu
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 10:51)
o cia mano darbo stalas labai noriu jusu patarimu komentaru,gan svarbus uzsakymas,tai noriu isgirst jusu nuomone,kol nevienas darbas nebaigtas dar, kol galima koreguot,taisyt,laukiu atsiliepimu,patarimu
niuman tai pakabeles grazuoles nieko nedaryciau, tik dezutej kazko truksta, ir tas kaspiniukas, gal graziau butu toks ale jurinis kaip suktas gal.... nors gyvai gal dar kitaip atrodo labai ant pakabu bumbuliukai gerai ziurisi tai ir virsutinei jei imanoma uzdeciau koki ruduoli
mano supratimu tai irgi pakabos tokios elegantiškos, neperkrautos, skoningos. Turbūt nieko nedaryčiau....... o dėžutei tikrai kažko kitko noris. man irgi kaspiniukas nesižiūri gerai. gal kokią kitą spalvytę bandyt?
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 13, 11:50)
niuman tai pakabeles grazuoles nieko nedaryciau, tik dezutej kazko truksta, ir tas kaspiniukas, gal graziau butu toks ale jurinis kaip suktas gal.... nors gyvai gal dar kitaip atrodo labai ant pakabu bumbuliukai gerai ziurisi tai ir virsutinei jei imanoma uzdeciau koki ruduoli
dekui labai, pasinaudosiu patarimais turiu toki ruda,galvojau kaip tik ji det,o su kaspineliu tu ir teisi,reik pabandit su juriniu,kaip tik toki turiu aciu uz labai naudingus patarimus
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 13, 11:53)
mano supratimu tai irgi pakabos tokios elegantiškos, neperkrautos, skoningos. Turbūt nieko nedaryčiau....... o dėžutei tikrai kažko kitko noris. man irgi kaspiniukas nesižiūri gerai. gal kokią kitą spalvytę bandyt?
yap bandysiu,kaip aurelija patare su plonu juriniu kaspiniuku,dekui
Gal raudonas kaspinas pagyvintu ir ne apačioj, bet tarsi perrištas istrižai, nes kampas tuštotkas dešinėj (pagal ekraną)..O pakabos nuostabios...
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 11:59)
dekui labai, pasinaudosiu patarimais turiu toki ruda,galvojau kaip tik ji det,o su kaspineliu tu ir teisi,reik pabandit su juriniu,kaip tik toki turiu aciu uz labai naudingus patarimus
Papildyta:
Papildyta:
galima ir dar dvi juosteles deti, gal irgi geriau graziau, ant virsutinio ir apatinio dangtelio per uzdaryma, gal geresnis variantas, o gal ir per daug jau ir uztektu vienos
niu ti daba jau galutinio reportaziuko sulauksim, bet pakabeles tai tikrai grazuoles ypac ta zydruole
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 13, 12:02)
galima ir dar dvi juosteles deti, gal irgi geriau graziau, ant virsutinio ir apatinio dangtelio per uzdaryma, gal geresnis variantas, o gal ir per daug jau ir uztektu vienos
niu ti daba jau galutinio reportaziuko sulauksim, bet pakabeles tai tikrai grazuoles ypac ta zydruole
aciu labai uz patarimus dabar pabandziau su tokiu juriniu baltu sniureliu uzrisau toki kaip jurini mazga,jau man dabar patinka,kaip atrodo dar radau tokiu juriniu zvaigzduciu,kaip jureiviai nesioja tokias,bet labai subtiles ir prikomponavau,nu iskart pagyvejo (savimyla )
o kaip dabar uzsidegiau begu baiginet daryt ir ikelsiu pasirodyt su galutiniu rezultatu
ACIU VISOMS
Sveikutės.
Labai graži Jūsų temukė
Norėjau paklausti, gal esate kur nors mačiusi virtuvės baldų "dekupažintų" pavyzdžių?
Labai graži Jūsų temukė
Norėjau paklausti, gal esate kur nors mačiusi virtuvės baldų "dekupažintų" pavyzdžių?
QUOTE(Pamaiva @ 2009 04 13, 12:42)
Sveikutės.
Labai graži Jūsų temukė
Labai graži Jūsų temukė
yra video...nuorodos pradžioje temos...
Sveikutės, visas mergytes sveikinu su Šv.Velykom, linkiu pavasariškos ir saulėtos nuotaikos, šypsenų bei nuostabių darbelių.
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 09:51)
nedekupazinu vis dar tai nieko patarti negaliu... bet darbeliai labai grazus
Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 04 13, 11:42)
! | Nuotraukos ištrintos dėl perdidelio formato |
Papildyta:
labai atsiprasau, kad istampiau langa pries keliant nuotraukas nepaziurejau kokio jos dydzio
tikiuosi kas noras parasyk kokia zinute ir perkels i kita puslapi
gražu...aš planuoju, kai galima busirbt lauke su šlifavimo mašina, restauruot savo virtuvę (turiu seną "Uošvę"), nes dabar bus tik daug dulkių...