Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

o cia mano darbo stalas labai noriu jusu patarimu komentaru,gan svarbus uzsakymas,tai noriu isgirst jusu nuomone,kol nevienas darbas nebaigtas dar, kol galima koreguot,taisyt,laukiu atsiliepimu,patarimu mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2009 - 21:58
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 10:51)
o cia mano darbo stalas labai noriu jusu patarimu komentaru,gan svarbus uzsakymas,tai noriu isgirst jusu nuomone,kol nevienas darbas nebaigtas dar, kol galima koreguot,taisyt,laukiu atsiliepimu,patarimu mirksiukas.gif

niuman tai pakabeles grazuoles nieko nedaryciau, tik dezutej kazko truksta, ir tas kaspiniukas, gal graziau butu toks ale jurinis kaip suktas gal.... nors gyvai gal dar kitaip atrodo mirksiukas.gif labai ant pakabu bumbuliukai gerai ziurisi tai ir virsutinei jei imanoma uzdeciau koki ruduoli rolleyes.gif
Atsakyti
mano supratimu tai irgi pakabos tokios elegantiškos, neperkrautos, skoningos. Turbūt nieko nedaryčiau....... o dėžutei tikrai kažko kitko noris. man irgi kaspiniukas nesižiūri gerai. gal kokią kitą spalvytę bandyt?
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 13, 11:50)
niuman tai pakabeles grazuoles nieko nedaryciau, tik dezutej kazko truksta, ir tas kaspiniukas, gal graziau butu toks ale jurinis kaip suktas gal.... nors gyvai gal dar kitaip atrodo  mirksiukas.gif labai ant pakabu bumbuliukai gerai ziurisi tai ir virsutinei jei imanoma uzdeciau koki ruduoli  rolleyes.gif

dekui labai, pasinaudosiu patarimais turiu toki ruda,galvojau kaip tik ji det,o su kaspineliu tu ir teisi,reik pabandit su juriniu,kaip tik toki turiu mirksiukas.gif aciu uz labai naudingus patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 13, 11:53)
mano supratimu tai irgi pakabos tokios elegantiškos, neperkrautos, skoningos. Turbūt nieko nedaryčiau.......    o dėžutei tikrai kažko kitko noris. man irgi kaspiniukas nesižiūri gerai. gal kokią kitą spalvytę bandyt?

yap bandysiu,kaip aurelija patare su plonu juriniu kaspiniuku,dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal raudonas kaspinas pagyvintu ir ne apačioj, bet tarsi perrištas istrižai, nes kampas tuštotkas dešinėj (pagal ekraną)..O pakabos nuostabios...
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 11:59)
dekui labai, pasinaudosiu patarimais turiu toki ruda,galvojau kaip tik ji det,o su kaspineliu tu ir teisi,reik pabandit su juriniu,kaip tik toki turiu mirksiukas.gif  aciu uz labai naudingus patarimus 4u.gif
Papildyta:

yap bandysiu,kaip aurelija patare su plonu juriniu kaspiniuku,dekui 4u.gif

galima ir dar dvi juosteles deti, gal irgi geriau graziau, ant virsutinio ir apatinio dangtelio per uzdaryma, gal geresnis variantas, o gal ir per daug jau ir uztektu vienos smile.gif

niu ti daba jau galutinio reportaziuko sulauksim, bet pakabeles tai tikrai grazuoles mirksiukas.gif ypac ta zydruole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 13 balandžio 2009 - 11:06
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 13, 12:02)
galima ir dar dvi juosteles deti, gal irgi geriau graziau, ant virsutinio ir apatinio dangtelio per uzdaryma, gal geresnis variantas, o gal ir per daug jau ir uztektu vienos  smile.gif

niu ti daba jau galutinio reportaziuko sulauksim, bet pakabeles tai tikrai grazuoles  mirksiukas.gif ypac ta zydruole  thumbup.gif

aciu labai uz patarimus thumbup.gif dabar pabandziau su tokiu juriniu baltu sniureliu uzrisau toki kaip jurini mazga,jau man dabar patinka,kaip atrodo thumbup.gif dar radau tokiu juriniu zvaigzduciu,kaip jureiviai nesioja tokias,bet labai subtiles ir prikomponavau,nu iskart pagyvejo blush2.gif (savimyla biggrin.gif )
o kaip dabar uzsidegiau biggrin.gif begu baiginet daryt ir ikelsiu pasirodyt su galutiniu rezultatu mirksiukas.gif
ACIU VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 13 balandžio 2009 - 11:19
Sveikutės.
Labai graži Jūsų temukė wub.gif

Norėjau paklausti, gal esate kur nors mačiusi virtuvės baldų "dekupažintų" pavyzdžių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 04 13, 12:42)
Sveikutės.
Labai graži Jūsų temukė  wub.gif

Norėjau paklausti, gal esate kur nors mačiusi virtuvės baldų "dekupažintų" pavyzdžių?  blush2.gif

yra video...nuorodos pradžioje temos...
Atsakyti
Sveikutės, visas mergytes sveikinu su Šv.Velykom, linkiu pavasariškos ir saulėtos nuotaikos, šypsenų bei nuostabių darbelių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 13 balandžio 2009 - 12:49
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 13, 09:51)

nedekupazinu vis dar sad.gif tai nieko patarti negaliu... bet darbeliai labai grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pamaiva @ 2009 04 13, 11:42)
Norėjau paklausti, gal esate kur nors mačiusi virtuvės baldų "dekupažintų" pavyzdžių?  blush2.gif

! 
Nuotraukos ištrintos dėl perdidelio formato

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
labai atsiprasau, kad istampiau langa doh.gif pries keliant nuotraukas nepaziurejau kokio jos dydzio blush2.gif
tikiuosi kas noras parasyk kokia zinute ir perkels i kita puslapi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 balandžio 2009 - 22:00
gražu...aš planuoju, kai galima busirbt lauke su šlifavimo mašina, restauruot savo virtuvę (turiu seną "Uošvę"), nes dabar bus tik daug dulkių...
Atsakyti