Sukuriau dezute (nu cia pasijutau tikra dailininke, paisina buvau iki nosies galiuko, pateplioju-atsitraukiu, pasiziuriu is tolo ir suraukus kakta toliau dirbu, net prakaitas bega ...cia taip isivaizduoju menininkus, meginau vaidinti )
Parodzius vienam protingam zmogui sioje srityje, priejom bendros nuomones, kad si ta reiktu pakeist...ka padariau parodysiu truputuka veliau Gal sakau muzikikes kaip ne kaip juk sventes
Niu kaip faine, Sobieska...Tik man vidaus ruda ne prie dūšios...Ir kažkaip tą rožė tooookia liūdnai vieniša...
Sobieska nu meniska dezute man tik ta roze per ryski kazkaip, ar toks ispudis kad ne guli o stovi
aciu tau
aciu tau
Nu vistik yra netinginiaujančių ane Sobieska kokia muzikėlė faina Dėžutė tikrai graži Matos kad motera padirbėjai
Aciu panickos Tikrai padirbejau, tik pries sventes dar suspejau...is panagiu dazus paslapcia po stalu gramdziausi
Nu negaliu islaikyt liezuvio uz dantu...nebus rozes ir pasendinau...pati labai laukiu rezultato.
Nu negaliu islaikyt liezuvio uz dantu...nebus rozes ir pasendinau...pati labai laukiu rezultato.
O iš kur vaizdelis (niu man jis tokys prie dūšios)?
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 12, 22:48)
O iš kur vaizdelis (niu man jis tokys prie dūšios)?
Cia dvieju serveteliu mozaika ir daaaaug tapymo
Sobieska,
jaučiu, kad bus nerealus vaizdas
jaučiu, kad bus nerealus vaizdas
o ziurint foto tarkim apatine is kaires..tau paciai limpa tas juodas ale seselis?
QUOTE(vaivaj @ 2009 04 12, 23:04)
Kad tavo zodziai kai kam i ausi
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 12, 23:05)
o ziurint foto tarkim apatine is kaires..tau paciai limpa tas juodas ale seselis?
Padariau truputuka svelnesni perejima...visdelto gerai nuotraukas studijuoti-matai ka galima patobulint
Merginos, prašau pagalbos!!!
Gal galit man paaiškint, kas tai?
Gal galit man paaiškint, kas tai?
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 12, 23:11)
panasu i dekupazini popieriu