Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Sukuriau dezute (nu cia pasijutau tikra dailininke, paisina buvau iki nosies galiuko, pateplioju-atsitraukiu, pasiziuriu is tolo ir suraukus kakta toliau dirbu, net prakaitas bega biggrin.gif ...cia taip isivaizduoju menininkus, meginau vaidinti tongue.gif )
Parodzius vienam protingam zmogui sioje srityje, priejom bendros nuomones, kad si ta reiktu pakeist...ka padariau parodysiu truputuka veliau mirksiukas.gif Gal sakau muzikikes kaip ne kaip juk sventes biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Niu kaip faine, Sobieska...Tik man vidaus ruda ne prie dūšios...Ir kažkaip tą rožė tooookia liūdnai vieniša... g.gif
Atsakyti
Sobieska nu meniska dezute 4u.gif man tik ta roze per ryski kazkaip, ar toks ispudis kad ne guli o stovi blush2.gif

aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Nu vistik yra netinginiaujančių ane biggrin.gif Sobieska kokia muzikėlė faina wub.gif Dėžutė tikrai graži thumbup.gif Matos kad motera padirbėjai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 12 balandžio 2009 - 21:40
Aciu panickos 4u.gif Tikrai padirbejau, tik pries sventes dar suspejau...is panagiu dazus paslapcia po stalu gramdziausi biggrin.gif
Nu negaliu islaikyt liezuvio uz dantu...nebus rozes ir pasendinau...pati labai laukiu rezultato. cool.gif
Atsakyti
O iš kur vaizdelis (niu man jis tokys prie dūšios)?
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 12, 22:48)
O iš kur vaizdelis (niu man jis tokys prie dūšios)?

Cia dvieju serveteliu mozaika ir daaaaug tapymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska,

jaučiu, kad bus nerealus vaizdas wub.gif
Atsakyti
o ziurint foto tarkim apatine is kaires..tau paciai limpa tas juodas ale seselis?
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2009 04 12, 23:04)
Sobieska,

jaučiu, kad bus nerealus vaizdas wub.gif

Kad tavo zodziai kai kam i ausi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 12, 23:05)
o ziurint foto tarkim apatine is kaires..tau paciai limpa tas juodas ale seselis?

Padariau truputuka svelnesni perejima...visdelto gerai nuotraukas studijuoti-matai ka galima patobulint rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos!!!

Gal galit man paaiškint, kas tai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 12, 23:11)
Merginos, prašau pagalbos!!!

Gal galit man paaiškint, kas tai?

panasu i dekupazini popieriu g.gif
Atsakyti