Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(Globusyte @ 2009 04 11, 01:22)
Sobieska, kadangi jau nubalsuota, tai vis tiek per galvą nieks neduos, jei išsakysiu savo mintį: man truputį per "riebūs, sunkoki" (tamsūs, bet gal čia tik toks apšvietimas) tie skaičiukai...Sorrius...

Tikrai nereikia atsiprasinet uz savo nuomone, juk ka matai, ta sakai mirksiukas.gif Vertinu atviruma...man irgi noretusi tu skaiciuku "plonesniu" fotkej, bet realiai jie akies nedrasko taip ir be to tai buvo patys maziausi is parduodamu.
Atsakyti
biggrin.gif Ziurekit, kad per tuos darbus nebutu taip
user posted image

Visas, visas sveikinu su nuostabia pavasario svente...daug kietu marguciu... thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Auksine, kiaušinukai puikūs. Ir šešėliai taip pat mirksiukas.gif Plotas juk mažas, sunku dirbti ir nulakavai puikiai. Velykos bus spalvotos pas tave smile.gif
Atsakyti
Giruosi ir aš blush2.gif
Mano margučiai tokie smile.gif

! 
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 balandžio 2009 - 10:16
labai dailus marguciai wub.gif
labai patinka savadarbiai svenciu papuosaliukai thumbup.gif
Atsakyti
Man gražiausi vistik margučiai su svogūnų lukštais...Mėgstu netikėtumus...Bet ir šie nuo jų nelabai ką teatsilieka...
Atsakyti
Su šv. Vėlykom...
user posted image
Atsakyti
user posted image

TEGUL ŠVENTŲ VELYKŲ VARPO DŪŽIAI
ŠIRDY PALIEKA LAIMĘ AMŽINAI .
PALAIMINTO PRISIKĖLIMO RYTO,
GYVENIMO SU DŽIAUGSMO SPINDULIAIS !

Atsakyti
SU SV.VELYKOM smile.gif
user posted image
Atsakyti
Versus, pasakiška dėželė wub.gif
Zlata, juoda balta thumbup.gif

QUOTE(Globusyte @ 2009 04 11, 00:22)
Sobieska, kadangi jau nubalsuota, tai vis tiek per galvą nieks neduos, jei išsakysiu savo mintį: man truputį per "riebūs, sunkoki" (tamsūs, bet gal čia tik toks apšvietimas) tie skaičiukai...Sorrius...

Žinok, tie skaičiukai tai nėra tokie tamsūs, aš, matau, jie yra nuotraukoj "patamsėję", matosi, kad šešta valanda yra tikroji spalva, o kiti atrodo tamsūs, bet tik reikėjo prie lango nuofotografuot, tada tiktra spalvytė matytūsi.
Man labai liuks tas laikrodukas, neužgožtos kalijos, sakyčiau vykęs thumbup.gif

O jau tų margučių grožis, kaip gražu temelėn pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
Su Sv Velykom!!!

Aciu uz grazu laika kuri apturejau pavarcius paskutinius 6 psl!!! toks pavasaris rolleyes.gif

Nu atskiras wow Versus* ir Zlatos bei Sobieskos kurinukams o jau keliu mamyciu kiausiniukai tai wub.gif

mano blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 04 12, 21:41)
Su Sv Velykom!!!

Smagu, kad is siu 6 psl.uzsikabino uz atminties ir mano tvarinukas mirksiukas.gif
Nezinau, jau kelintas pagyrimas tavo segems skrenda is mano lupu. Eilinis GRAZUUUU 4u.gif
Atsakyti