Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(Kandi @ 2009 04 10, 16:35)
Tiek šaunių darbelių, akys džiaugiasi, širdelei šilta, kai už lango toks darganotas oras....

Ir aš šį bei tą nuveikiau  blush2.gif
dukrytės pieštukinė, stengiausi.... bet taip nevykusiai išėjo  doh.gif  vistiek rodau ką pridirbau....

bei servetėlinė  ax.gif labai jau jos reikėjo... nes visos šeimos nosiukės prakiuro  unsure.gif

Man viskas,k as su aguonom - fantastiška.. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su visom, irgi su iki skausmo pažystamu motyvu..biški stresavau kelias dienas, tai ir darbelis juodai- baltas kaip mano gyvenimas biggrin.gif Isgrazinau stiklainiuka nuo klevų sirupo ax.gif (abi puses vienodai)

user posted image

Irgi sunku fotografuot šiandien doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 10 balandžio 2009 - 15:53
Versus - labai daili dėžutė, ir geležėlės taip blizga blizga rolleyes.gif
Atsakyti
[B]Versus[/B] aplamai, ka tavo rankos paliecia, tas tampa nuostabiu kuriniu.Dekupazas-tavo arkliukas tai jau tikrai mirksiukas.gif
Globusyte nugi grazu...bet dar fantastiskiau/gyviau atrodytu jei svelnius seselius aplink gelytes uzteptum, dabar labai jau akinantis baltumas.
Zlata buteliukas su Dama thumbup.gif ...sia savaite DAMOS valdo, ania cool.gif (jeigu paskaiciavus vienetais.
Nu man dar Mamuko Indriukodziazova dezute stovi akyse wub.gif
Nosinine su aguonom irgi "veza"
Nu kaip siandien faina, man atrodo dar tiek daug viena diena sukelta darbu sioje temoje nebuvo bigsmile.gif Tures ka Jennifer veikti is po svenciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 balandžio 2009 - 16:32
QUOTE(versus* @ 2009 04 10, 15:15)

Grazi skrynele, tokia ne tept lept thumbup.gif
Atsakyti
Sobieski, ačiū, bet prie jos daugiau mano rankos nebus...Nes jeigu ką, tai artimiausias kelias į šiukšlinę...Ir man nepatinka toks blizgantis lakas...Nepatinka toks skilimas, be to, ir daryta ilgai...Padovanosiu kaimynei, kuriai labai patiko...Nesupratau, kodėl baltas dažas - dažiau iš tos pačios pasigamnots m+bonkelos kaip ir fonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 10 balandžio 2009 - 16:57
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 18:31)
Zlata buteliukas su Dama thumbup.gif ...sia savaite DAMOS valdo, ania cool.gif (jeigu paskaiciavus vienetais.

Tai kad motera tokis baisiai reikalingas dalykas biggrin.gif Kuo daugiau moteru, tuo smagiau gyvent thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 10 balandžio 2009 - 17:06
na pasirodau ir as savo margucius, kurie visai man sunkiai daresi, net nulakuot tingejau pora savaiciu... blush2.gif dar vienas susendintas dziuna, tai nepateko i kadra. su seseliavimu niekaip nesusidraugauju ir turbut nepavyks, tai primaliavoju nesamoningai doh.gif

user posted image
Atsakyti
kvartetas nu intriga uzvedei su ta roze thumbup.gif versus,kaip visada wub.gif thumbup.gif sobieska dekavoju uz pagyras 4u.gif kankinaus kankinaus su tuo jazzu,bet man ta servetele labai jau mano wub.gif tas piesinukas blush2.gif del laikrodelio,man tai dar noretus skaiciuku,cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 10, 23:01)
del laikrodelio,man tai dar noretus skaiciuku,cia mano nuomone mirksiukas.gif

Pasiziurek mano parase paskutine nuotraukyte ...daugiau nieko nekeisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 23:29)
Pasiziurek mano parase paskutine nuotraukyte ...daugiau nieko nekeisiu biggrin.gif

vo taip liuks labai thumbup.gif taip ir isivaizdavau 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, kadangi jau nubalsuota, tai vis tiek per galvą nieks neduos, jei išsakysiu savo mintį: man truputį per "riebūs, sunkoki" (tamsūs, bet gal čia tik toks apšvietimas) tie skaičiukai...Sorrius...
Atsakyti