Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Kvartetas nugis koks grožis čia pas tave gavos wub.gif
White tea kiaušinukų šeimyna fainuoliška biggrin.gif ,lebut ir foto sesija surengei lauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 10, 08:44)
Velyku dovaneles patiems maziausiems  4u.gif

wub.gif mieli

QUOTE(white tea @ 2009 04 10, 09:32)
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas ax.gif 

Man pirmoji fainulka, dailios abi, tik nedėčiau ant stiklo tų trijų žiedelių. Bet, aišku, kai tiek dėžučių pridariusi, tai turbūt norisi visaip pabandyti, todėl tikrai labai šaunu. thumbup.gif

QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 10:18)
sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli  ax.gif

Mano akimis labai gražu... Nei per daug, nei per mažai, sendinimas thumbup.gif

Sobieska, aš dėčiau ant laikroduko ne skaičius, o žymeles, gal taškučius ar brūkšniukus... g.gif Minimaliai, kad neužgožti kalijų smile.gif

Kotais man paskutiniu metu rožės patikt pradėjo, gal todėl, kad naudojų visą seriją rožių priemonių. wub.gif
Kvartetas thumbup.gif

Salne, nematau aš tavo tų margučių. Išimta nuotrauka, nematau ir minėtos kėdutės, rašo, kad per didelio formato foto. Įkelkit mažesnę nuotraukėlę, gi norisi akis paganyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:27)
4u.gif aciu............man tas fejos motyvas toks  wub.gif
Gabii apie kuri soneli kalbi......kad persisviecia smarkiau tamsusis sluoksnis...? na man taip savotiskai grazu....

ten buvo kedutes sonas atsuktas, tai kojele...bet kitoj foto ziurint lyg gerai...tai sakau, kad gal foto taip atrodo:)
siaip tikrai grazu:)
Atsakyti
Kvatretas labai patiko tavo roze wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas didesnis darbelis nevaldant Antikvos lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, labai simpatiška roželė smile.gif Manau, kad šiuo atveju tikrai tinka 3D efektas.
Atsakyti
visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už gražuolius darbelius biggrin.gif
rodau paskutinį savo darbelį... 4u.gif Dėžutė iškeliauja rytoj dovanų, tad stengiausi pataikyti į būsimos dėžutės šeimininkės skonį :
user posted image
akriliniai dažai, servetėlė vientisa ir gabaliukais, pritapyta, akrilins lakas, purškiamas sintetinis lakas, viduje klijuotas veltinis...
Atsakyti
versus fantastiska dezute
Atsakyti
Vau!!! Versus fantastinis darbas!
Atsakyti
Merginos, gal ir kvailas bus mano klausimas blush2.gif bet labai smalsu pasidare - jus puoset tik tuscius kiausinius? gal galima koki paveiksliuka uzdeti ir ant dazytu? papuosti stala skaniais graziais kiauiniais? ax.gif ar bus vistik labai nuodunga? g.gif
Atsakyti
Tiek šaunių darbelių, akys džiaugiasi, širdelei šilta, kai už lango toks darganotas oras....

Ir aš šį bei tą nuveikiau blush2.gif
dukrytės pieštukinė, stengiausi.... bet taip nevykusiai išėjo doh.gif vistiek rodau ką pridirbau....
user posted image

user posted image

bei servetėlinė ax.gif labai jau jos reikėjo... nes visos šeimos nosiukės prakiuro unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 balandžio 2009 - 23:58
Versus -super, negaliu akiu ataitraukt wub.gif
Atsakyti