Kvartetas nugis koks grožis čia pas tave gavos
White tea kiaušinukų šeimyna fainuoliška ,lebut ir foto sesija surengei lauke
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 10, 08:44)
Velyku dovaneles patiems maziausiems
mieli
QUOTE(white tea @ 2009 04 10, 09:32)
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas
Man pirmoji fainulka, dailios abi, tik nedėčiau ant stiklo tų trijų žiedelių. Bet, aišku, kai tiek dėžučių pridariusi, tai turbūt norisi visaip pabandyti, todėl tikrai labai šaunu.
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 10:18)
sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli
Mano akimis labai gražu... Nei per daug, nei per mažai, sendinimas
Sobieska, aš dėčiau ant laikroduko ne skaičius, o žymeles, gal taškučius ar brūkšniukus... Minimaliai, kad neužgožti kalijų
Kotais man paskutiniu metu rožės patikt pradėjo, gal todėl, kad naudojų visą seriją rožių priemonių.
Kvartetas
Salne, nematau aš tavo tų margučių. Išimta nuotrauka, nematau ir minėtos kėdutės, rašo, kad per didelio formato foto. Įkelkit mažesnę nuotraukėlę, gi norisi akis paganyt
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:27)
aciu............man tas fejos motyvas toks
Gabii apie kuri soneli kalbi......kad persisviecia smarkiau tamsusis sluoksnis...? na man taip savotiskai grazu....
Gabii apie kuri soneli kalbi......kad persisviecia smarkiau tamsusis sluoksnis...? na man taip savotiskai grazu....
ten buvo kedutes sonas atsuktas, tai kojele...bet kitoj foto ziurint lyg gerai...tai sakau, kad gal foto taip atrodo:)
siaip tikrai grazu:)
Kvatretas labai patiko tavo roze
Pirmas didesnis darbelis nevaldant Antikvos
Kvartetas, labai simpatiška roželė Manau, kad šiuo atveju tikrai tinka 3D efektas.
visoms visoms už gražuolius darbelius
rodau paskutinį savo darbelį... Dėžutė iškeliauja rytoj dovanų, tad stengiausi pataikyti į būsimos dėžutės šeimininkės skonį :
akriliniai dažai, servetėlė vientisa ir gabaliukais, pritapyta, akrilins lakas, purškiamas sintetinis lakas, viduje klijuotas veltinis...
rodau paskutinį savo darbelį... Dėžutė iškeliauja rytoj dovanų, tad stengiausi pataikyti į būsimos dėžutės šeimininkės skonį :
akriliniai dažai, servetėlė vientisa ir gabaliukais, pritapyta, akrilins lakas, purškiamas sintetinis lakas, viduje klijuotas veltinis...
versus fantastiska dezute
Vau!!! Versus fantastinis darbas!
Merginos, gal ir kvailas bus mano klausimas bet labai smalsu pasidare - jus puoset tik tuscius kiausinius? gal galima koki paveiksliuka uzdeti ir ant dazytu? papuosti stala skaniais graziais kiauiniais? ar bus vistik labai nuodunga?
Tiek šaunių darbelių, akys džiaugiasi, širdelei šilta, kai už lango toks darganotas oras....
Ir aš šį bei tą nuveikiau
dukrytės pieštukinė, stengiausi.... bet taip nevykusiai išėjo vistiek rodau ką pridirbau....
bei servetėlinė labai jau jos reikėjo... nes visos šeimos nosiukės prakiuro
Ir aš šį bei tą nuveikiau
dukrytės pieštukinė, stengiausi.... bet taip nevykusiai išėjo vistiek rodau ką pridirbau....
bei servetėlinė labai jau jos reikėjo... nes visos šeimos nosiukės prakiuro
Versus -super, negaliu akiu ataitraukt