Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli ax.gif

! 
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 balandžio 2009 - 13:10
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:18)
sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli  ax.gif

Nu tikrai..kad ir matyti motyvai..bet jau kaip jaukiai atrodo..akių atitraukti nesinori.. bigsmile.gif ..Man labai labai labai gražu.. 4u.gif
Atsakyti
siaip turbut grazausi darbai matyti su siuo motyvu...gal ant kedutes vieno sono pataisymo noretusi, bet nuotrauoj gal kitaip atrodo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 10, 11:24)
Nu tikrai..kad ir matyti motyvai..bet jau kaip jaukiai atrodo..akių atitraukti nesinori.. bigsmile.gif ..Man labai labai labai gražu.. 4u.gif

4u.gif aciu............man tas fejos motyvas toks wub.gif
Gabii apie kuri soneli kalbi......kad persisviecia smarkiau tamsusis sluoksnis...? na man taip savotiskai grazu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 10 balandžio 2009 - 10:35
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]Labai nedaug laiko lieka iki Velykų  smile.gif

Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais blush2.gif

user posted image

Papildyta:
[quote=white tea,2009 04 10, 10:32]
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas

O toks klausimėlis. Kai gėlytes dedate ant stiklo, jos neatsiklijuoja? Ir kaip jas padengiate, nes juk stiklas lieka skaidrus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 balandžio 2009 - 13:11
[quote=Avijacija,2009 04 10, 08:48]
nu gražus tas retro skilimas..... nors tu ką smile.gif kur kaune jo būtų galima nusipirkt? yra tokia slapta vietelė? smile.gif aš tai skaičiukus dėčiau turbūt, bet aišku visai gražu ir taip drinks_cheers.gif
[/quote]
Dėčiau, gal būt, tik romėniškus keturiose vietose...Ir auksinius... ax.gif

[quote=angeliux1,2009 04 10, 09:44]

Velyku dovaneles patiems maziausiems 4u.gif
[/quote]

Vaje kaip gražu mažiukams... wub.gif
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]
Labai nedaug laiko lieka iki Velykų smile.gif
user posted image
[/quote]
thumbup.gif

[quote=white tea,2009 04 10, 10:32]
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas ax.gif

[/quote]

Man aartimesnė baltoji...
[quote=lebut,2009 04 10, 11:44]
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]Labai nedaug laiko lieka iki Velykų  smile.gif
Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais blush2.gif [img]
[/quote]
Vėlykų medis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu grazu paziuret i sios dienos puslapiuka wub.gif Tik oras subjuro is kart darbeliu apstu:indelis kiausinukui thumbup.gif ,dėžute thumbup.gif ,arbatines thumbup.gif , kiausinukai horizontalus thumbup.gif , kiausinukai vertikalus biggrin.gif thumbup.gif (ta prasme ant medzio) remelis su leliuku ir kedute thumbup.gif ... nai, nai, nai kaip akims faina...einu klijuot skaiciuku
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:18)
sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli  ax.gif

Labai grazus darbeliai. wub.gif Si servetele man labai prie sirdies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 11:08)
Varau pirkt skaiciuku.paziuresiu, kaip atrodys juos uzdejus...o del seseliu...jau zinau kaip tai daroma ir lygtais moku ax.gif , o laikrodukyje as kaip ir specialiai palikau tarpuka, ale graziau issiryskina kalijos, o prie lapelio nepalikau , nes jis ir taip tamsus.Na cia mano toks supratimas apie grozi cool.gif

thumbup.gif

lebut
, gėlytės ryžinės, jos abiejose pusėse matosi vienodai, o viršus jų užlakuotas laku stiklui.
Kai klijuoju dekupažinį popierių ar servetėlę ant stiklo, taikau atvirščią motyvą kitoje pusėje stiklo, kad atrodytų vienodai iš abiejų pusių.
pvz.:
user posted image...user posted image

ir dar
user posted image...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 10 balandžio 2009 - 12:12
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 10:08)
Varau pirkt skaiciuku.paziuresiu, kaip atrodys juos uzdejus...o del seseliu...jau zinau kaip tai daroma ir lygtais moku ax.gif , o laikrodukyje as kaip ir specialiai palikau tarpuka, ale graziau issiryskina kalijos, o prie lapelio nepalikau , nes jis ir taip tamsus.Na cia mano toks supratimas apie grozi cool.gif

Tu savotiškai teisi...Gėlės žiedai balti, galimi šviesos refleksai... mirksiukas.gif
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 10:18)

Mieli motyvai, dar mielesni darbeliai. Ypač žinant, kaip toji servetėlė leidžia dažus... blush2.gif Koks subtilus rėmelio shabby... wub.gif
Labai labai gražu, skoninga wub.gif Sklinda nenusakoma ramybė... rolleyes.gif

Atsakyti
Sabieska mielas laikrodukas, as dar trecia nuomone pasiulysiu galbut dėti ne visus skaičiukus pvz tik nuo 12 iki 6 valandos, arba is vis tik 4 t.y. 12,3,6,9 nes dešniam kampe kažko truksta, bet kairiam jau lyg ir gana ir skaičiukai gali užslopinti geles, ko visai būtų gaila g.gif
Na čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Nu grazumelio pridejost. Visom dideliausios avacijos clap_1.gif clap_1.gif .

Atejau ne tuscia, idesiu savo dezute. Dovanosiu ja savo babytei. Isbandziau pirma karta pasta iskiliam dekupazui, virsutine roze iskelta su juo. Eh neiseina su fotoaparatu perteikti, kaip ta rozyte realiai atrodo wub.gif . Stengiausi isryskinti kiekviena rozes ziedlapi, gavosi tikrai tikroviskai smile.gif .
user posted image
siektiek sendinau krasciukus su vienkomponenciu antiqva, pratrynimus padariau kai kur.
Atsakyti