sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:18)
sakau pasirodysiu ir as su savo darbeliu.....nieko naujo matyti motyvai......taciau labai mieli
Nu tikrai..kad ir matyti motyvai..bet jau kaip jaukiai atrodo..akių atitraukti nesinori.. ..Man labai labai labai gražu..
siaip turbut grazausi darbai matyti su siuo motyvu...gal ant kedutes vieno sono pataisymo noretusi, bet nuotrauoj gal kitaip atrodo...
QUOTE(Salne @ 2009 04 10, 11:24)
Nu tikrai..kad ir matyti motyvai..bet jau kaip jaukiai atrodo..akių atitraukti nesinori.. ..Man labai labai labai gražu..
aciu............man tas fejos motyvas toks
Gabii apie kuri soneli kalbi......kad persisviecia smarkiau tamsusis sluoksnis...? na man taip savotiskai grazu....
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]Labai nedaug laiko lieka iki Velykų
Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais
Papildyta:
[quote=white tea,2009 04 10, 10:32]
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas
O toks klausimėlis. Kai gėlytes dedate ant stiklo, jos neatsiklijuoja? Ir kaip jas padengiate, nes juk stiklas lieka skaidrus?
Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais
Papildyta:
O toks klausimėlis. Kai gėlytes dedate ant stiklo, jos neatsiklijuoja? Ir kaip jas padengiate, nes juk stiklas lieka skaidrus?
[quote=Avijacija,2009 04 10, 08:48]
nu gražus tas retro skilimas..... nors tu ką kur kaune jo būtų galima nusipirkt? yra tokia slapta vietelė? aš tai skaičiukus dėčiau turbūt, bet aišku visai gražu ir taip
[/quote]
Dėčiau, gal būt, tik romėniškus keturiose vietose...Ir auksinius...
[quote=angeliux1,2009 04 10, 09:44]
Velyku dovaneles patiems maziausiems
[/quote]
Vaje kaip gražu mažiukams...
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]
Labai nedaug laiko lieka iki Velykų
[/quote]
[/quote]
Man aartimesnė baltoji...
[quote=lebut,2009 04 10, 11:44]
Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais [img]
[/quote]
Vėlykų medis...
nu gražus tas retro skilimas..... nors tu ką kur kaune jo būtų galima nusipirkt? yra tokia slapta vietelė? aš tai skaičiukus dėčiau turbūt, bet aišku visai gražu ir taip
[/quote]
Dėčiau, gal būt, tik romėniškus keturiose vietose...Ir auksinius...
[quote=angeliux1,2009 04 10, 09:44]
Velyku dovaneles patiems maziausiems
[/quote]
Vaje kaip gražu mažiukams...
[quote=white tea,2009 04 10, 10:11]
Labai nedaug laiko lieka iki Velykų
[/quote]
[/quote]
Man aartimesnė baltoji...
[quote=lebut,2009 04 10, 11:44]
Visas Jus su artėjančiom Šv. Velykom. Tuo pačiu ir pasirodau su darbeliais [img]
[/quote]
Vėlykų medis...
Nu grazu paziuret i sios dienos puslapiuka Tik oras subjuro is kart darbeliu apstu:indelis kiausinukui ,dėžute ,arbatines , kiausinukai horizontalus , kiausinukai vertikalus (ta prasme ant medzio) remelis su leliuku ir kedute ... nai, nai, nai kaip akims faina...einu klijuot skaiciuku
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 11:18)
Labai grazus darbeliai. Si servetele man labai prie sirdies
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 11:08)
Varau pirkt skaiciuku.paziuresiu, kaip atrodys juos uzdejus...o del seseliu...jau zinau kaip tai daroma ir lygtais moku , o laikrodukyje as kaip ir specialiai palikau tarpuka, ale graziau issiryskina kalijos, o prie lapelio nepalikau , nes jis ir taip tamsus.Na cia mano toks supratimas apie grozi
lebut, gėlytės ryžinės, jos abiejose pusėse matosi vienodai, o viršus jų užlakuotas laku stiklui.
Kai klijuoju dekupažinį popierių ar servetėlę ant stiklo, taikau atvirščią motyvą kitoje pusėje stiklo, kad atrodytų vienodai iš abiejų pusių.
pvz.:
...
ir dar
...
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 10:08)
Varau pirkt skaiciuku.paziuresiu, kaip atrodys juos uzdejus...o del seseliu...jau zinau kaip tai daroma ir lygtais moku , o laikrodukyje as kaip ir specialiai palikau tarpuka, ale graziau issiryskina kalijos, o prie lapelio nepalikau , nes jis ir taip tamsus.Na cia mano toks supratimas apie grozi
Tu savotiškai teisi...Gėlės žiedai balti, galimi šviesos refleksai...
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 10:18)
Mieli motyvai, dar mielesni darbeliai. Ypač žinant, kaip toji servetėlė leidžia dažus... Koks subtilus rėmelio shabby...
Labai labai gražu, skoninga Sklinda nenusakoma ramybė...
Sabieska mielas laikrodukas, as dar trecia nuomone pasiulysiu galbut dėti ne visus skaičiukus pvz tik nuo 12 iki 6 valandos, arba is vis tik 4 t.y. 12,3,6,9 nes dešniam kampe kažko truksta, bet kairiam jau lyg ir gana ir skaičiukai gali užslopinti geles, ko visai būtų gaila
Na čia mano nuomonė
Na čia mano nuomonė
Nu grazumelio pridejost. Visom dideliausios avacijos .
Atejau ne tuscia, idesiu savo dezute. Dovanosiu ja savo babytei. Isbandziau pirma karta pasta iskiliam dekupazui, virsutine roze iskelta su juo. Eh neiseina su fotoaparatu perteikti, kaip ta rozyte realiai atrodo . Stengiausi isryskinti kiekviena rozes ziedlapi, gavosi tikrai tikroviskai .
siektiek sendinau krasciukus su vienkomponenciu antiqva, pratrynimus padariau kai kur.
Atejau ne tuscia, idesiu savo dezute. Dovanosiu ja savo babytei. Isbandziau pirma karta pasta iskiliam dekupazui, virsutine roze iskelta su juo. Eh neiseina su fotoaparatu perteikti, kaip ta rozyte realiai atrodo . Stengiausi isryskinti kiekviena rozes ziedlapi, gavosi tikrai tikroviskai .
siektiek sendinau krasciukus su vienkomponenciu antiqva, pratrynimus padariau kai kur.