Velyku dovaneles patiems maziausiems
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 10, 09:44)
sobieska toks klausimas tau...paciai tau jis kaip, tas retro?nesijaucia realybej, kad daiktas lyg porcelianinis?ne visiem tas tinka aisku...as tik ant pavyzdziu pasidariau, bet dabar man paziurejus i laikrodi klausimas iskilo..laikrodis tai labai gerai atrodo...bet va , kitiem daiktam....
Tai ne ant visu ji butina tept...jis nesa ant to ka tu turejai omeny, tiktu stambiems dekoruojamiems darbams, o Sottile smulkiems...nes RETRO grioveliai kai kur tokie gan ryskus (ten kur patepiau storiau)nors iki Antiko dar jiems toli
ne tai aisku ne ant visu...as isvis stengiuosi ju nedeti, jokio:)))bet ar paciai porcelianinio daikto..(visvien pries akis matai tikra daikta, ne foto) neprimena?
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 08:39)
Sveikos
Reikalinga jusu nuomone...deti skaiciukus ar palikti taip kaip yra
Laikroduko dekupaze naudojau akrilinius dazus, serveteles motyvas, seseliavimas RETRO sendinimas, itrinimas patinos smiltelemis, uzbaigimui Becker lakas
Reikalinga jusu nuomone...deti skaiciukus ar palikti taip kaip yra
Laikroduko dekupaze naudojau akrilinius dazus, serveteles motyvas, seseliavimas RETRO sendinimas, itrinimas patinos smiltelemis, uzbaigimui Becker lakas
Oi koks fainas laikrodukas.. ..O jau retro tas, kaip gerai atrodo.. ..Vis dar gundausi.. ..
Skaičiukų reikėtų..
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 10, 09:44)
Velyku dovaneles patiems maziausiems
Mielos dovanėlės...kaip tik patiems mažiausiems..
Labai nedaug laiko lieka iki Velykų
dėžutė mamų dienai. Tiksliau tai anytai tik šiandien labai apsiniaukę..... tai va nuotraukos visos gavos neryškios. Vidų klojau drobe. Nes jei kas žino šitą servetėlę, tai tas paveiksliukas joje yra ant drobės. O kadangi ją visą ištisą klijavau, tai labai gerai įsipaišė ir vidus Va tik mane mama jau aplenkė su šia servetėle
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 04 10, 09:53)
Tai ne ant visu ji butina tept...jis nesa ant to ka tu turejai omeny, tiktu stambiems dekoruojamiems darbams, o Sottile smulkiems...nes RETRO grioveliai kai kur tokie gan ryskus (ten kur patepiau storiau)nors iki Antiko dar jiems toli
labai grazus skilimas......man smagus tas porceleno ivaizdis...o jei lakuotum matiniu tai to ivaizdzio ir nebebutu...cia manau pavirsiaus lakas viska pareguliuoja o ne skilimas ...........o skaiciuku gal uztektu 12 3 6 9 valandu kad neperkrauti
Ir dar pora arbatinių. Iki ašarų pažįstama dėželė ir paprastutis dekupažas
QUOTE(white tea @ 2009 04 10, 10:32)
Labai man grazi ta tamsioji...
O aš tirpstu nuo tos baltos arbatinės
sobieska, ilgai svarsčiau dėl skaičiukų, ypač dėl to, kad visos pataria vienareikšmiškai. Bet vistiek minties, kad jų reikia, niekaip neprisijaukinau...
Geriausiu atveju dėčiau kokias nedideles žymeles pagal to plotelio spalvas...
Ir dar tokia smulkmenėlė. Šešėliavimas liuks, tik va, norėtųsi, kad nebūtų to šviesaus atotrūkio tarp piešinio ir šešėlio...
Ir dar tokia smulkmenėlė. Šešėliavimas liuks, tik va, norėtųsi, kad nebūtų to šviesaus atotrūkio tarp piešinio ir šešėlio...
QUOTE(bite @ 2009 04 10, 11:03)
sobieska, ilgai svarsčiau dėl skaičiukų, ypač dėl to, kad visos pataria vienareikšmiškai. Bet vistiek minties, kad jų reikia niekaip neprisijaukinau...
Varau pirkt skaiciuku.paziuresiu, kaip atrodys juos uzdejus...o del seseliu...jau zinau kaip tai daroma ir lygtais moku , o laikrodukyje as kaip ir specialiai palikau tarpuka, ale graziau issiryskina kalijos, o prie lapelio nepalikau , nes jis ir taip tamsus.Na cia mano toks supratimas apie grozi