TEn ištisas gabalas...Dar bijau plėšyti...Karpyt neturiu tiek kantrybės, kaip ne kurios darbštuolės...Pastebėjau, kad plėšytos geriau "limpa". Kankinu arbatinę (ten ir paplėšiau)..Bet ...Niekada pirmą kartą darančioms nerekomenduočiau antikvos...
Jep, ten nuo žiogo čiulptukų liko...
Papildyta:
Taip, tiesa, vienos kraštelis tikrai apkirptas, nes gailėjau servetėlės ir panaudojau kraščiuką...
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 09, 23:41)
TEn ištisas gabalas...Dar bijau plėšyti...Karpyt neturiu tiek kantrybės, kaip ne kurios darbštuolės...Pastebėjau, kad plėšytos geriau "limpa". Kankinu arbatinę (ten ir paplėšiau)..Bet ...Niekada pirmą kartą darančioms nerekomenduočiau antikvos...
paskutinej nuotraukoj motyvas ...visas gabalas ...tai tada as dekupaze nieko nenusimanau...teks kartoti kursa
Klink klink...kaip suprasti paryskinta sakinuka...kas buvo minty. Mano maziaus AVENTo ciulptukai tokioj pakuotej
Ačiū, Sobieska...
Tikiuosi, kad merginos "darbštuoles" suprato kaip komplimentą...
Papildyta:
Čia kompas paryškino...
Papildyta:
Šiaip tai aš blogai supratau...Taip taip ir dar kartą taip...Karpiau...Su šlapiu pagaliuku bandysiu plėšyt...
Tikiuosi, kad merginos "darbštuoles" suprato kaip komplimentą...
Papildyta:
Čia kompas paryškino...
Papildyta:
Šiaip tai aš blogai supratau...Taip taip ir dar kartą taip...Karpiau...Su šlapiu pagaliuku bandysiu plėšyt...
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 23:35)
Salne...tik dabar pamaciau tavo kiausinukus(nu netiesiogine prasme "tavo" )
Graziai apdirbai...gali gamint toliau, juk velykos bus ir kitais metais jei ka taviskiai supratau daugkartinio naudojimo
Graziai apdirbai...gali gamint toliau, juk velykos bus ir kitais metais jei ka taviskiai supratau daugkartinio naudojimo
Jo jo mano.. ..Bet likusius sakiau kitais metais marginsiu..kitom Velykom..Nu žiauriai nuodobu su tais kiaušiniais.. ..Atrodo tik pradedi..o jau baigti reikia.. ..Su kokiom dežutėm geriau..ten yra kur savo jausmus išlieti..
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 22:47)
Klink klink...kaip suprasti paryskinta sakinuka...kas buvo minty. Mano maziaus AVENTo ciulptukai tokioj pakuotej
"žiogas" kaip manau tai yra jos mažiukas
Avent čia pakuotės, aš ir taip manau gerai ir gražiai panaudotos
Ačiū už pagyras...Žiogas tikrai yra mano sūnutis ...
nu gražus tas retro skilimas..... nors tu ką kur kaune jo būtų galima nusipirkt? yra tokia slapta vietelė? aš tai skaičiukus dėčiau turbūt, bet aišku visai gražu ir taip
Sobieska Super skilimas ir motyvas tik skaičiukų man reikėtų, bet čia tik mano nuomonė
O kokia priemonė taip gražiai skeldėja Parodyk, prašau
O kokia priemonė taip gražiai skeldėja Parodyk, prašau
sobieska, man tai reiktų skaičiukų
Aciu mergyckos -jus patvirtinot mano nora klijuot skaiciukus.Taip ir padarysiu.
Retro sendintoja parsisiunciau is Klaipedos Artmanijos, tik ji viena ir beprekiauja (mano ziniomis)Kai uzdesiu skaiciukus-pasirodysiu
Dabar skaldysiu juo viena dezute tamsu pagrinda zadu itrinti sviesiai, ziuresim kas gausis.
Retro sendintoja parsisiunciau is Klaipedos Artmanijos, tik ji viena ir beprekiauja (mano ziniomis)Kai uzdesiu skaiciukus-pasirodysiu
Dabar skaldysiu juo viena dezute tamsu pagrinda zadu itrinti sviesiai, ziuresim kas gausis.
sobieska toks klausimas tau...paciai tau jis kaip, tas retro?nesijaucia realybej, kad daiktas lyg porcelianinis?ne visiem tas tinka aisku...as tik ant pavyzdziu pasidariau, bet dabar man paziurejus i laikrodi klausimas iskilo..laikrodis tai labai gerai atrodo...bet va , kitiem daiktam....