Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

TEn ištisas gabalas...Dar bijau plėšyti...Karpyt neturiu tiek kantrybės, kaip ne kurios darbštuolės...Pastebėjau, kad plėšytos geriau "limpa". Kankinu arbatinę (ten ir paplėšiau)..Bet ...Niekada pirmą kartą darančioms nerekomenduočiau antikvos...
Jep, ten nuo žiogo čiulptukų liko... wub.gif
Papildyta:
Taip, tiesa, vienos kraštelis tikrai apkirptas, nes gailėjau servetėlės ir panaudojau kraščiuką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 09 balandžio 2009 - 22:42
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 09, 23:41)
TEn ištisas gabalas...Dar bijau plėšyti...Karpyt neturiu tiek kantrybės, kaip ne kurios darbštuolės...Pastebėjau, kad plėšytos geriau "limpa". Kankinu arbatinę (ten ir paplėšiau)..Bet ...Niekada pirmą kartą darančioms nerekomenduočiau antikvos...
Jep, ten nuo žiogo čiulptukų liko... wub.gif

blink.gif paskutinej nuotraukoj motyvas ...visas gabalas mastau.gif ...tai tada as dekupaze nieko nenusimanau...teks kartoti kursa biggrin.gif

Klink klink...kaip suprasti paryskinta sakinuka...kas buvo minty. Mano maziaus AVENTo ciulptukai tokioj pakuotej cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 balandžio 2009 - 22:56
Ačiū, Sobieska...

Tikiuosi, kad merginos "darbštuoles" suprato kaip komplimentą...
Papildyta:
Čia kompas paryškino...
Papildyta:
Šiaip tai aš blogai supratau...Taip taip ir dar kartą taip...Karpiau...Su šlapiu pagaliuku bandysiu plėšyt...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 23:35)
Salne...tik dabar pamaciau tavo kiausinukus(nu netiesiogine prasme "tavo" biggrin.gif )
Graziai apdirbai...gali gamint toliau, juk velykos bus ir kitais metais jei ka dirol.gif taviskiai supratau daugkartinio naudojimo

Jo jo mano.. biggrin.gif ..Bet likusius sakiau kitais metais marginsiu..kitom Velykom..Nu žiauriai nuodobu su tais kiaušiniais.. lotuliukas.gif ..Atrodo tik pradedi..o jau baigti reikia.. doh.gif lotuliukas.gif ..Su kokiom dežutėm geriau..ten yra kur savo jausmus išlieti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 22:47)
Klink klink...kaip suprasti paryskinta sakinuka...kas buvo minty. Mano maziaus AVENTo ciulptukai tokioj pakuotej cool.gif

lotuliukas.gif "žiogas" kaip manau tai yra jos mažiukas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Avent čia pakuotės, aš ir taip manau smile.gif gerai ir gražiai panaudotos thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū už pagyras...Žiogas tikrai yra mano sūnutis wub.gif ... mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikalinga jusu nuomone...deti skaiciukus ar palikti taip kaip yra ax.gif
user posted image
Laikroduko dekupaze naudojau akrilinius dazus, serveteles motyvas, seseliavimas RETRO sendinimas, itrinimas patinos smiltelemis, uzbaigimui Becker lakas
Atsakyti
nu gražus tas retro skilimas..... nors tu ką smile.gif kur kaune jo būtų galima nusipirkt? yra tokia slapta vietelė? smile.gif aš tai skaičiukus dėčiau turbūt, bet aišku visai gražu ir taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sobieska 4u.gif Super skilimas ir motyvas wub.gif tik skaičiukų man reikėtų, bet čia tik mano nuomonė biggrin.gif
O kokia priemonė taip gražiai skeldėja g.gif Parodyk, prašau aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 10 balandžio 2009 - 07:51
sobieska, man tai reiktų skaičiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergyckos 4u.gif -jus patvirtinot mano nora klijuot skaiciukus.Taip ir padarysiu.
Retro sendintoja parsisiunciau is Klaipedos Artmanijos, tik ji viena ir beprekiauja (mano ziniomis)Kai uzdesiu skaiciukus-pasirodysiu ax.gif
Dabar skaldysiu juo viena dezute tamsu pagrinda zadu itrinti sviesiai, ziuresim kas gausis.
Atsakyti
sobieska toks klausimas tau...paciai tau jis kaip, tas retro?nesijaucia realybej, kad daiktas lyg porcelianinis?ne visiem tas tinka aisku...as tik ant pavyzdziu pasidariau, bet dabar man paziurejus i laikrodi klausimas iskilo..laikrodis tai labai gerai atrodo...bet va , kitiem daiktam.... g.gif
Atsakyti