Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(innguta @ 2009 04 09, 11:26)
sveikos, esu dar visai naujoke, sitas darbelis dar tik trecias, bet esu padrasinta ji parodyti pagyru puode  blush2.gif

Nu va...Šaunuolė.. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As uz zalias...nors siaip seseliukai geltonuju labiau aptiko,bet pacios srybeletosios kokios tais ypatingos zaliosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 04 09, 11:02)
Aš irgi už gelsvąsias  4u.gif

Labai grazios visos Sobieskos damos, bet jie reiktu rinktis irgi pasilikciau prie gelsvuju smile.gif
Atsakyti
Sobieska gražios damulės 4u.gif

Žiūrėjau , žiūrėjau -man kažkaip ko gero geltonos, jei jau rinktis prisakyta biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, balsavimas sustabdytas thumbup.gif nugalejo draugyste. Aciu , kad ne viena neisbrokijot, sita rinkinuka pasiliksiu sau, nors norinciu cielas 3 turiu doh.gif Jei reiktu antra toki komplekta padaryt, tai apsiimciau tik uz geras babkes. Man asmeniskai nepatinka daryt tokius pacius darbelius, jokio cinkelio nepajauciu, o va naujas tai taip uzveza, kas kaip ir kur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 13:56)
Gerai, balsavimas sustabdytas thumbup.gif nugalejo draugyste.  Aciu , kad ne viena neisbrokijot, sita rinkinuka pasiliksiu sau, nors norinciu cielas 3 turiu doh.gif Jei reiktu antra toki komplekta padaryt, tai apsiimciau tik uz geras babkes. Man asmeniskai nepatinka daryt tokius pacius darbelius, jokio cinkelio nepajauciu, o va naujas tai taip uzveza, kas kaip ir kur cool.gif

pritariu sobieska,kazkaip nesinori daryt antro tokio pacio,nebeidomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 09, 13:58)
pritariu sobieska,kazkaip nesinori daryt antro tokio pacio,nebeidomu mirksiukas.gif

o aš kaip tik visada galvoju, kad tokį pat darbelį geriau padaryčiau, išvengčiau klaidų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2009 04 09, 14:13)
o aš kaip tik visada galvoju, kad tokį pat darbelį geriau padaryčiau, išvengčiau klaidų ax.gif

na tame ir yra tiesos
Atsakyti
user posted image
bandau ir as kazka cia ikleti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 09, 14:16)
[img] bandau ir as kazka cia ikleti smile.gif

Drugeline dezute, dvikomponentis sendintojas...SAUNU thumbup.gif dar ir pertvareles apklijavai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
cia dar pora darbeleliu smile.gif
Papildyta:
jo, jo, as vidu irgi visa isdekupazinus, ir pertvaras ir dezutes tas mazas smile.gif
dabar labai noriu pabandyti retro sendinima smile.gif
Papildyta:
O gal kas yra bande ta nauja technika kur paveiksleli su spec priemone galima persikelti ant pleveles tokios ir po to dekupazinti?
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 09, 14:34)
[img] dabar labai noriu pabandyti retro sendinima smile.gif

bigsmile.gif dezute transformeris
Atsakyti