Wau kokie darbeliai.
Sobieska, man iš žaliųjų pati apatinė, o iš geltonų - kraštinė dešinėje damutės labiausiai prie širdies...
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 09, 09:23)
Rasiau Damu sudetyje-Sottile jas taip sudarke.
Smagu , kad patiko.Aciux visoms Pakolkas 2 gelsvos ir 1 zalsva...
Nu tadum lyginu rezultatą aš už žaliasias (jei mėlynų nėra tai už žalias )
Labai jau nieko skrybėliukai damų.Šiaip tai matosi kad pavargai prie jų .Kiekviena dama su savo pretenzijom....
Labai jau nieko skrybėliukai damų.Šiaip tai matosi kad pavargai prie jų .Kiekviena dama su savo pretenzijom....
na ir as pabalsuosiu as uz geltonasias damas
QUOTE(grite @ 2009 04 09, 10:07)
Nu tadum lyginu rezultatą aš už žaliasias (jei mėlynų nėra tai už žalias )
3 gelsvos 2 zalios
Nu prie skrybeliuku teko truputuka pridet teptuka, kai kur paryskint, kai kur retusuot, nes paveiksliukas buna truputuka pablukes, tai reikejo ji kaip nors atsviezinti, o ir sendintojas "praskiede "mano seselius
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 08:46)
o as noriu perkelti jus i ankstesnius laikus ir , kad butu idomiau skelbiu totalizatoriu, bus dvi komandos gelsvosios ir zalsvosios personos.Pasisakykite , kuri komanda uzeme daugiau simpatiju
O stai ir dalyves
O stai ir dalyves
balsuoju už žaliąsias superinis darbas kai dariau šiuos padėkliukus, man jie irgi daugiau darbo pareikalvo, nei kokios didelės dėžės šaunuole, bravo
Man tai gelsvos ....
oo, innguta,
tikrai labai gražu
tikrai labai gražu
inguta nu labai kruopsiai padaryta tos juosteles taip suderintai,liuks
QUOTE(innguta @ 2009 04 09, 11:26)
sveikos, esu dar visai naujoke, sitas darbelis dar tik trecias, bet esu padrasinta ji parodyti pagyru puode
Nu matai, jau ir ivertinimai plaukia.Saunu Rodykis dazniau ir drasiau juk yra i ka paziuret, kuo daugiau tuo mums visoms geriau