Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Wau kokie darbeliai. bigsmile.gif

Sobieska, man iš žaliųjų pati apatinė, o iš geltonų - kraštinė dešinėje damutės labiausiai prie širdies... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 09, 09:23)

Sobieska, as už zalia variantą , o kuo sendinta ?????????????????????????????

Rasiau Damu sudetyje-Sottile jas taip sudarke.
Smagu , kad patiko.Aciux visoms 4u.gif Pakolkas 2 gelsvos ir 1 zalsva...
Atsakyti
Nu tadum lyginu rezultatą aš už žaliasias thumbup.gif (jei mėlynų nėra tai už žalias lotuliukas.gif )
Labai jau nieko skrybėliukai damų.Šiaip tai matosi kad pavargai prie jų .Kiekviena dama su savo pretenzijom....
Atsakyti
na ir as pabalsuosiu smile.gif as uz geltonasias damas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 04 09, 10:07)
Nu tadum lyginu rezultatą aš už žaliasias thumbup.gif (jei mėlynų nėra tai už žalias lotuliukas.gif )
Labai jau nieko skrybėliukai damų.Šiaip tai matosi kad pavargai prie jų .Kiekviena dama su savo pretenzijom....

3 gelsvos 2 zalios biggrin.gif
Nu prie skrybeliuku teko truputuka pridet teptuka, kai kur paryskint, kai kur retusuot, nes paveiksliukas buna truputuka pablukes, tai reikejo ji kaip nors atsviezinti, o ir sendintojas "praskiede "mano seselius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 08:46)
o as noriu perkelti jus i ankstesnius laikus ir , kad butu idomiau skelbiu totalizatoriu, bus dvi komandos biggrin.gif  gelsvosios ir zalsvosios personos.Pasisakykite , kuri komanda uzeme daugiau simpatiju bigsmile.gif
O stai ir dalyves

balsuoju už žaliąsias wub.gif superinis darbas thumbup.gif kai dariau šiuos padėkliukus, man jie irgi daugiau darbo pareikalvo, nei kokios didelės dėžės doh.gif šaunuole, bravo thumbup.gif
Atsakyti
Man tai gelsvos ....
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 09, 11:43)
Man tai gelsvos ....

Aš irgi už gelsvąsias 4u.gif
Atsakyti
sveikos, esu dar visai naujoke, sitas darbelis dar tik trecias, bet esu padrasinta ji parodyti pagyru puode blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
oo, innguta,

tikrai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
inguta nu labai kruopsiai padaryta tos juosteles taip suderintai,liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 09 balandžio 2009 - 10:45
QUOTE(innguta @ 2009 04 09, 11:26)
sveikos, esu dar visai naujoke, sitas darbelis dar tik trecias, bet esu padrasinta ji parodyti pagyru puode  blush2.gif

Nu matai, jau ir ivertinimai plaukia.Saunu mirksiukas.gif Rodykis dazniau ir drasiau juk yra i ka paziuret, kuo daugiau tuo mums visoms geriau
Atsakyti