Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(Salne @ 2009 04 08, 21:42)
Dėkui..Ir už pastebėjimus dėkui.. ax.gif  4u.gif

Kad tik mačytų biggrin.gif
Atsakyti
apie tokia deze, kaip SALNE padarei, svajoju savo mazyliui, laukiu va meskiuku is vokieciu...o sakyk, kaip viska darei? ir su kuo sendinai? nes as iziuriu lyg ir patrynimus ir sendinima kazkoki, nu labai viskas graziai ir naturaliai atrodo thumbup.gif jei nesunku, parasyk darbo eiga smile.gif

labai labai grazu, miela ir jauku wub.gif ir dezeles dantukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 04 08, 22:52)
apie tokia deze, kaip SALNE padarei, svajoju savo mazyliui, laukiu va meskiuku is vokieciu...o sakyk, kaip viska darei? ir su kuo sendinai? nes as iziuriu lyg ir patrynimus ir sendinima kazkoki, nu labai viskas graziai ir naturaliai atrodo thumbup.gif jei nesunku, parasyk darbo eiga smile.gif

labai labai grazu, miela ir jauku wub.gif  ir dezeles dantukams wub.gif

Dėkui.. 4u.gif
O dariau paprastai...Pradžioje nudažiau tamsia ruda spalva...Paskui aplink visus kraštus su vienkomponenčiu..paskui kita spalva pradžioj nudažiau tas vietas, kur tepiau vienkomponentį..kai pilnai išdžiuvo..nudažiau likusius plotus..nu ir dar paskui vietomis su šiurkščia kempinėlės puse patryniau kampus..šiaip vietas, kurios lyg ir turėtų būti susidevėjusios.. biggrin.gif ..nu ir paskui klijavau tą ryžinį popierių..Prieš visus sendinimus, trynimus jau buvau daugiau - mažiau numačiusi visas vietas kur koks paveksliukas turėtų būti..kad paskui per daug nepratrinčiau.. smile.gif ..nu ir pačiam gale nulakavau.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 08 balandžio 2009 - 22:09
QUOTE(Dovute @ 2009 04 08, 21:17)
Glamžiau servetėles mirksiukas.gif kažkaip labai patiko tokia metodika. Su pasta nebandžiau dar. o dėl gėlyčių, tai buvo sunku kažkaip man rast, kad būtų atmušimas blush2.gif rožinių nelabai jau norėjau.
Papildyta:
Labai gražūs ir tvarkingi darbeliai 4u.gif o kaip tau išeina taip kokybiškai atsispausdint paveikslėlius? blush2.gif

dekui,o kuria prasme tvarkingai ir kokybiskai ax.gif su lazeriniu printeriu,ir su photoshopo matmenis susitvarkau mirksiukas.gif
Atsakyti
vel rodaus ax.gif lachese va ir jazzai biggrin.gif naktinis darbas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 09 balandžio 2009 - 02:27
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 09, 03:25)
vel rodaus  ax.gif  lachese va ir  jazzai biggrin.gif naktinis darbas doh.gif

Dziazine dezute wub.gif ...o as noriu perkelti jus i ankstesnius laikus ir , kad butu idomiau skelbiu totalizatoriu, bus dvi komandos biggrin.gif gelsvosios ir zalsvosios personos.Pasisakykite , kuri komanda uzeme daugiau simpatiju bigsmile.gif
O stai ir dalyves
user posted image
ir
user posted image
o cia ju "namai"
user posted image
Tai daugiausia mano laiko pareikalaves darbas karsta.gif
Vos nepamirsau ,DAMU sudetis: spausdintas paveikslelis, serveteles ornamentai, akriliniai dazai, pritapymas, dvikomponentis sendinimas Sottile itrintas aliejiniais juodais dazais, lakas Beccers firmos.
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 08, 22:54)
dekui,o kuria prasme tvarkingai ir kokybiskai ax.gif  su lazeriniu printeriu,ir su photoshopo matmenis susitvarkau mirksiukas.gif

Nes kit kartą, tai kažkaip, bent jau man, nelabai geros kokybės atsispausdina g.gif

Sobieska, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 09 balandžio 2009 - 07:52
peržiūrėjau šiandien - nuostabių darbų mergaitės pridariusios 4u.gif
baltes dėžutės
dovutės tokia originali...
Sobieska kaip visada, vietoj nestovi, vis ką naujo, ir kuo įdomiau kaip kad niekas dar nedarė thumbup.gif
smagumėlis akis paganyt ir toliau taip 4u.gif o mano mūzą pasiglemžė saulutė, niekaip negalim atsispirt gamtos teikiamais malonumais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 09, 03:25)
vel rodaus  ax.gif  lachese va ir  jazzai biggrin.gif naktinis darbas doh.gif

Džiazas valdo.. smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 04 09, 08:46)
...o as noriu perkelti jus i ankstesnius laikus ir , kad butu idomiau skelbiu totalizatoriu, bus dvi komandos biggrin.gif  gelsvosios ir zalsvosios personos.Pasisakykite , kuri komanda uzeme daugiau simpatiju bigsmile.gif
O stai ir dalyves

Grožių grožis.. thumbup.gif thumbup.gif ..Nu tikrai fainos damos..Aš balsuoju už gelsvąsias.. bigsmile.gif ..Nu liuks padekliukai.. rolleyes.gif ..
Atsakyti
Mamukai, nius faina , kažkaip man nesidėlioja dabar niekas, turiu kitų darbų milijonus doh.gif bet faina dėžutė, nors kaip tau,tai pasakysiu,kad taip ir pati gali nupiešti tongue.gif

Sobieska, as už zalia variantą , o kuo sendinta ?????????????????????????????
Atsakyti
visu darbeliai nerealus wub.gif
tikiuosi kad kada nors ir man kas padoraus iseis
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 04 07, 15:18)
Balte, vat čia tai užsispyrimas  thumbup.gif  good.gif Užtat per Kalėdas galėsi Velykoms ruoštis    hihihi.gif  Tikrai gražūs elniukai  4u.gif

lotuliukas.gif Ačiū visoms už gražius žodelius.
Pas mane štilis kažkoks... O minčių pilna gal;va. Bent savaitę reikia MB parodyt, kad esu namuose. smile.gif

Sobieska, man irgi gelsvos damos labai patiko, nors abi pusės labai šarmingos. Ir žinant, kiek darbo įdėta, tai verta buvo stengtis thumbup.gif
Atsakyti