Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Oho Salne, na ir darbeliai thumbup.gif

Ir kitu merginu fantastiski, bet taviskiai man buvo netiketuas "atradimas" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jennifer, gražiai išskaidei tos pačios servetėlės motyvus vienai ir kitai pusei, na, ir...gera draugystė su vienkomponenčiu mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas, pasistengei, kad ir vėl norėtume į Paryžių? mirksiukas.gif
Pavyko ax.gif Pavyzdžiui, kokį susitikimą didelių motyvų klijavimo subtilybėms aptarti arba pritapyme pasimiklinti, ar paprasčiausiai - kavos?
Gal pradedam sąrašą, kas į Paryžių? lotuliukas.gif
Salne, viskas gražu, bet jau toji vaikiška... thumbup.gif
QUOTE(jakata @ 2009 04 08, 11:14)
As viska zinau, as lenku snipas  lotuliukas.gif , o Bite snipu stabo vadas lotuliukas.gif

O, geras, ir aš darbą gavau doh.gif mirksiukas.gif
QUOTE(jakata @ 2009 04 08, 11:14)
Bet gal visai ir faini tie puodai  blush2.gif  g.gif

Įkalbėjom lotuliukas.gif
Tavo visi darbai faini, skirtumas tik tas, kad mes tai žinom, o Tu - ne mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=Salne,2009 04 08, 10:52]
Na gerai rodausi ir aš.. blush2.gif ..Nieko labai įdomaus..viskas daugiau mažiau matyta, na bet aš dar tik mokausi.. blush2.gif

Papuošalų dežutė draugei..

Dežutė "Magnolijos"..

Na ir "Prisiminimų dežė" draugei, kuri laukiasi antro leliuko..

Nuostabu thumbup.gif 4u.gif ! Tavo drauge turi gera drauge ( tave mirksiukas.gif) , jeigu nusipelne tiek grozybiu! Kurybines sekmes 4u.gif !
Atsakyti
Dėkui merginos.. 4u.gif ..Jau kaip gera komplimentus girdėti..tiksliau skaityti.. ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 08, 12:01)
Salne, ta dėžė leliukui thumbup.gif o tos dvi mažosios wub.gif Kur tokių gauni blush2.gif

Tas mažąsias tai Artmanijoje pirkau..bet teko gerokai tarp jų pasiknaisioti, nes jau nekokybiškų kiek daug..tai kol atsirinkau iš kruvelės dvi normalias ir tai reikėjo jas apdoroti..kai kur pašvesti, kad normaliai užsidarinėtu.. doh.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 04 08, 12:56)
Oho Salne, na ir darbeliai  thumbup.gif

Ir kitu merginu fantastiski, bet taviskiai man buvo netiketuas "atradimas"  drinks_cheers.gif

Nu dėkui.. smile.gif
Atsakyti
bite,labai noreciau i paryziu,tai nors prie arbatos uzsimerkus monmarte wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano draugei skirta dėžutė:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 08, 13:19)
Dėkui merginos.. 4u.gif ..Jau kaip gera komplimentus girdėti..tiksliau skaityti.. ax.gif  rolleyes.gif
Tas mažąsias tai Artmanijoje pirkau..bet teko gerokai tarp jų pasiknaisioti, nes jau nekokybiškų kiek daug..tai kol atsirinkau iš kruvelės dvi normalias ir tai reikėjo jas apdoroti..kai kur pašvesti, kad normaliai užsidarinėtu.. doh.gif
Nu dėkui.. smile.gif

Tikrai yra uz ka girti. Labai krupstus tavo darbai! Ne visoms taip iseina. Saunuole! 4u.gif
Atsakyti
Dovute koks įdomus sprendimas thumbup.gif Tuos nelygumus su kuo darei?Ar su dekoravimo pasta ar servetėles glamžei.Ir mano pastebėjimas gal būčiau tik gėlytes švelnesnių spalvų darius biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Velyku sakele, tik dar be kiausinuku doh.gif

Atsakyti
Salne, dideliausi linkejimai, visi darbukai grazus...bet yra toks mazytis, mazytis pastebejimas...gelytes ant dezutes graziau ziuresis, jei jas klijuosi vertikaliai, ta prasme i ta puse, kur dezutes atidarymas yra.Dabar taip ir norisi pakreipti galva. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 08, 20:46)
Velyku sakele, tik dar be kiausinuku  doh.gif

O geras, senokai cia buvo butelys "pastatytas".Grazus apipavidalinimas...tik , kad dar sakeles neissprogusios, ta prasme lapeliu nematyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 04 08, 16:56)
Dovute koks įdomus sprendimas thumbup.gif Tuos nelygumus su kuo darei?Ar su dekoravimo pasta ar servetėles glamžei.Ir mano pastebėjimas gal būčiau tik gėlytes švelnesnių spalvų darius biggrin.gif

Glamžiau servetėles mirksiukas.gif kažkaip labai patiko tokia metodika. Su pasta nebandžiau dar. o dėl gėlyčių, tai buvo sunku kažkaip man rast, kad būtų atmušimas blush2.gif rožinių nelabai jau norėjau.
Papildyta:
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 08, 08:16)
dekui,arbatine cia 4u.gif

Labai gražūs ir tvarkingi darbeliai 4u.gif o kaip tau išeina taip kokybiškai atsispausdint paveikslėlius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 08, 21:01)
Salne, dideliausi linkejimai, visi darbukai grazus...bet yra toks mazytis, mazytis pastebejimas...gelytes ant dezutes graziau ziuresis, jei jas klijuosi vertikaliai, ta prasme i ta puse, kur dezutes atidarymas yra.Dabar taip ir norisi pakreipti galva. mirksiukas.gif

Dėkui..Ir už pastebėjimus dėkui.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti