Oho Salne, na ir darbeliai
Ir kitu merginu fantastiski, bet taviskiai man buvo netiketuas "atradimas"
Jennifer, gražiai išskaidei tos pačios servetėlės motyvus vienai ir kitai pusei, na, ir...gera draugystė su vienkomponenčiu
Mamukas Indriukas, pasistengei, kad ir vėl norėtume į Paryžių?
Pavyko Pavyzdžiui, kokį susitikimą didelių motyvų klijavimo subtilybėms aptarti arba pritapyme pasimiklinti, ar paprasčiausiai - kavos?
Gal pradedam sąrašą, kas į Paryžių?
Salne, viskas gražu, bet jau toji vaikiška...
O, geras, ir aš darbą gavau
Įkalbėjom
Tavo visi darbai faini, skirtumas tik tas, kad mes tai žinom, o Tu - ne
Mamukas Indriukas, pasistengei, kad ir vėl norėtume į Paryžių?
Pavyko Pavyzdžiui, kokį susitikimą didelių motyvų klijavimo subtilybėms aptarti arba pritapyme pasimiklinti, ar paprasčiausiai - kavos?
Gal pradedam sąrašą, kas į Paryžių?
Salne, viskas gražu, bet jau toji vaikiška...
QUOTE(jakata @ 2009 04 08, 11:14)
As viska zinau, as lenku snipas , o Bite snipu stabo vadas
O, geras, ir aš darbą gavau
QUOTE(jakata @ 2009 04 08, 11:14)
Bet gal visai ir faini tie puodai
Įkalbėjom
Tavo visi darbai faini, skirtumas tik tas, kad mes tai žinom, o Tu - ne
[quote=Salne,2009 04 08, 10:52]
Na gerai rodausi ir aš.. ..Nieko labai įdomaus..viskas daugiau mažiau matyta, na bet aš dar tik mokausi..
Papuošalų dežutė draugei..
Dežutė "Magnolijos"..
Na ir "Prisiminimų dežė" draugei, kuri laukiasi antro leliuko..
Nuostabu ! Tavo drauge turi gera drauge ( tave ) , jeigu nusipelne tiek grozybiu! Kurybines sekmes !
Na gerai rodausi ir aš.. ..Nieko labai įdomaus..viskas daugiau mažiau matyta, na bet aš dar tik mokausi..
Papuošalų dežutė draugei..
Dežutė "Magnolijos"..
Na ir "Prisiminimų dežė" draugei, kuri laukiasi antro leliuko..
Nuostabu ! Tavo drauge turi gera drauge ( tave ) , jeigu nusipelne tiek grozybiu! Kurybines sekmes !
Dėkui merginos.. ..Jau kaip gera komplimentus girdėti..tiksliau skaityti..
Tas mažąsias tai Artmanijoje pirkau..bet teko gerokai tarp jų pasiknaisioti, nes jau nekokybiškų kiek daug..tai kol atsirinkau iš kruvelės dvi normalias ir tai reikėjo jas apdoroti..kai kur pašvesti, kad normaliai užsidarinėtu..
Nu dėkui..
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 08, 12:01)
Salne, ta dėžė leliukui o tos dvi mažosios Kur tokių gauni
Tas mažąsias tai Artmanijoje pirkau..bet teko gerokai tarp jų pasiknaisioti, nes jau nekokybiškų kiek daug..tai kol atsirinkau iš kruvelės dvi normalias ir tai reikėjo jas apdoroti..kai kur pašvesti, kad normaliai užsidarinėtu..
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 04 08, 12:56)
Oho Salne, na ir darbeliai
Nu dėkui..
bite,labai noreciau i paryziu,tai nors prie arbatos uzsimerkus monmarte
QUOTE(Salne @ 2009 04 08, 13:19)
Dėkui merginos.. ..Jau kaip gera komplimentus girdėti..tiksliau skaityti..
Nu dėkui..
Nu dėkui..
Tikrai yra uz ka girti. Labai krupstus tavo darbai! Ne visoms taip iseina. Saunuole!
Dovute koks įdomus sprendimas Tuos nelygumus su kuo darei?Ar su dekoravimo pasta ar servetėles glamžei.Ir mano pastebėjimas gal būčiau tik gėlytes švelnesnių spalvų darius
Velyku sakele, tik dar be kiausinuku
Salne, dideliausi linkejimai, visi darbukai grazus...bet yra toks mazytis, mazytis pastebejimas...gelytes ant dezutes graziau ziuresis, jei jas klijuosi vertikaliai, ta prasme i ta puse, kur dezutes atidarymas yra.Dabar taip ir norisi pakreipti galva.
Papildyta:
O geras, senokai cia buvo butelys "pastatytas".Grazus apipavidalinimas...tik , kad dar sakeles neissprogusios, ta prasme lapeliu nematyt
Papildyta:
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 08, 20:46)
Velyku sakele, tik dar be kiausinuku
O geras, senokai cia buvo butelys "pastatytas".Grazus apipavidalinimas...tik , kad dar sakeles neissprogusios, ta prasme lapeliu nematyt
QUOTE(grite @ 2009 04 08, 16:56)
Dovute koks įdomus sprendimas Tuos nelygumus su kuo darei?Ar su dekoravimo pasta ar servetėles glamžei.Ir mano pastebėjimas gal būčiau tik gėlytes švelnesnių spalvų darius
Glamžiau servetėles kažkaip labai patiko tokia metodika. Su pasta nebandžiau dar. o dėl gėlyčių, tai buvo sunku kažkaip man rast, kad būtų atmušimas rožinių nelabai jau norėjau.
Papildyta:
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 08, 08:16)
dekui,arbatine cia
Labai gražūs ir tvarkingi darbeliai o kaip tau išeina taip kokybiškai atsispausdint paveikslėlius?
QUOTE(sobieska @ 2009 04 08, 21:01)
Salne, dideliausi linkejimai, visi darbukai grazus...bet yra toks mazytis, mazytis pastebejimas...gelytes ant dezutes graziau ziuresis, jei jas klijuosi vertikaliai, ta prasme i ta puse, kur dezutes atidarymas yra.Dabar taip ir norisi pakreipti galva.
Dėkui..Ir už pastebėjimus dėkui..