Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(Jennifer @ 2009 04 08, 08:40)
Labas rytelis  thumbup.gif
Na ką, vakar iki vidurnakčio ir šiek tiek po jo darbavausi, pati bandžiau vienkomponenti. Ir pridariau MB padėkliukų po puodeliais ar bokalais, kaip jau panorės, o taip pat ir draugei Velykų proga su roželėmis, tokius kuklius ir
Jų kita pusė balta, nes jei būčiau dariusi ir antrą, būčiau nenuėjusi pailsėti  tongue.gif

Nu tikrai produktyvus ilgasis vakaras buvo...Galės dabar vyras alų su draugais gerti saugant stalą, nuo šalto alaus..o draugė skaniai ir estetiškai arbatą ar kavą gerti.. rolleyes.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 08, 09:06)
Stai Paryzius 4u.gif ant foto sendinimo nesimato doh.gif  unsure.gif

Mmmmm..Paryžius..Dežutė pasakiška.. bigsmile.gif ..Myliu Paryžiu.. wub.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas - va grazuole deze...tikrai tokia kitokia...ir kartu...nu zodziu labai grazi:)

Atsakyti
nu tiek graziu zodziu blush2.gif ,grazus rytas siandien man thumbup.gif aciu visoms,jau tikrai ilgai vargau su ta paryzietiska,nepasidave niekaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mamukas Indriukas - dezute labai labai grazi, nes tos geles jau taip pabodusios blush2.gif
Atsakyti
Na gerai rodausi ir aš.. blush2.gif ..Nieko labai įdomaus..viskas daugiau mažiau matyta, na bet aš dar tik mokausi.. blush2.gif

Papuošalų dežutė draugei..
user posted image
user posted image

Dežutė "Magnolijos"..
user posted image
user posted image

Na ir "Prisiminimų dežė" draugei, kuri laukiasi antro leliuko..Tai dar būsimam leliukui numezgiau liemenytę, ir padariau dvi mažas dežutes jos vaikiukų pirmiems dantukams..ar šiaip smulkiems daikčiukams, kuriuos norės saugoti prisiminimui.. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Salne, labai šilti ir kruopštūs darbai 4u.gif
Atsakyti
Salne kokie nuostabūs darbai thumbup.gif Man ta dėžutė leliukui wub.gif labai jau miela.
Ai seniai buvau dabar jei nesuklysiu lyg tai Kvarteto mačiau raktinę labai fainą thumbup.gif
Dar vazonėliai buvo gražūs ir ''Paryžius'' thumbup.gif
Atsakyti

aistuska tavo dezute ir superine,o paveiksliukas ne aruno meciaus? mirksiukas.gif
[/quote]

Aciukas wub.gif
Nea, ne Aruno Meciaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Salne, ta dėžė leliukui thumbup.gif o tos dvi mažosios wub.gif Kur tokių gauni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 04 08, 10:51)
Mamukas Indriukas - dezute labai labai grazi, nes tos geles jau taip pabodusios  blush2.gif

dekui,man ir jau noris kazko nuo geliu smile.gif

selene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 17:48)
Ačiū ačiū, ačiū visoms už sveikinimus, tikrai be galo patenkinta esu  biggrin.gif  ale jakata, toks jausmas kad žinai kur aš dirbsiu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

As viska zinau, as lenku snipas lotuliukas.gif , o Bite snipu stabo vadas lotuliukas.gif

Gabii
, deja ne, ne marabu lakas... Reikejo greitai atiduot, tai teko deti Stamperijos dvikomponenete derva. Su ja patirties jau turiu blush2.gif , aisku su Marabu nepalyginamai malonaiu dirbti mirksiukas.gif
O del to stiliaus biggrin.gif , tai pradinis serveteles variantas buvo laaaaabai jau ruuuuzavas lotuliukas.gif Net kliente atsiimdama puodelius juokesi, kad mano veidas labai jau persikreipe,kai ji issake savo pageidavimus doh.gif lotuliukas.gif
Bet gal visai ir faini tie puodai blush2.gif g.gif
Atsakyti
Jenifer, mamukasindriukas, salne ir visos kitos kurios pasidemonstravot thumbup.gif good.gif

salne kaip tik gavau rizine servetele su tais meskiukais mirksiukas.gif . tai ziuresiu kas gausis man su ja smile.gif
Atsakyti