Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(LT saulele @ 2009 04 07, 21:34)
tokį spec. popierių kažkada pirkau didesnėse raštinės reikmenų parduotuvėse, Akropolyje ir dar kažkur, bet nepamenu  doh.gif . Paaiškinau, ko man reikia ir davė  smile.gif , abu kartus išardė pakuotę ir galima buvo po lapą pirkt, nes pokas tai brangu  unsure.gif Arba paprašyk parduoti ten, kur daro užrašus ir t.t. ant marškinėlių  ax.gif

dekoju rolleyes.gif bandysiu ieskoti, dabar truputi aiskiau 4u.gif kai gausiu popieriu, isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 08:17)
Labas rytelis!!!!!!!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Rodausi nuo ryto, kad būčiau pirma. Bitutės dėka vakar "paragavau" sendinimo, tad rodau ką (žinoma ne vien savo pastangomis, be pagalbos niekaip neapsiėjau) pagaminome. Rėmelis- dvikomponentis sendinimas  doh.gif  Skirtukas- vienkomponentis  thumbup.gif Nors MB labiau patiko dvikomponentis

AČIŪ BITUTE!!!

norejau paklaust koks,koki sendintoja naudojai ta dvikomponentini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 11:24)
labas rytas 4u.gif

o jau grozis neispasakytas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(bumbasi @ 2009 04 07, 13:50)
Pasirodau ir vazoncika.Deja neapskaiciavau dazu kiekio ir nubego vietomis doh.gif

vazonikas tikrai grazus o tu nubegimu fotkei nesimato mirksiukas.gif dailus atrodo

QUOTE(baltė @ 2009 04 07, 17:04)
Ne, neužteks, jei tokie grožiai, tai prašom kuo dažniau smile.gif
Mhh, tai va čia pastovus MB priekaištas man... Aceit, kur mano prioritetai doh.gif

Na, kai vis normalūs žmonės galvoja apie Velykas, tai man norėjos Kalėdų tematiką pabaigti... Niekaip neprisiruošiau, kol Velykos akių nepabadė. Ir vien todėl, kad vis dar netilpo kalėdinės dekoracijos į vieną dėžutę, kasmet pasipildo įvairių dalykėlių, tai stvėriau didesnę dėžę ir padekoravau...

labai daili dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynamelyne @ 2009 04 07, 21:16)
smile.gif  sveikos. As cia gal truputi ne i tema, bet daugiau nesugalvojau, kur kreiptis su savo beda. Gal kam teko girdeti arba isbandyti toki buda: ant lipnaus popieriaus atspausdinti norima paveiksliuka, ji uzklijuoti ant norimo drabuzelio ir uzlyginti su lygintuvu. Gal kas turite tokios patirties, zinote, koki popieriu naudoti? Noriu pabandyti papuosti savo kojines  blush2.gif

BMS esu pirkus..berods 6 lapai supakuoti..ir ant pakuotes aiskiai nupiesta perkelimas...:)ten nuejus iskart pamatysi prie popieriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 04 07, 16:04)
Ne, neužteks, jei tokie grožiai, tai prašom kuo dažniau smile.gif
Mhh, tai va čia pastovus MB priekaištas man... Aceit, kur mano prioritetai doh.gif

Na, kai vis normalūs žmonės galvoja apie Velykas, tai man norėjos Kalėdų tematiką pabaigti... Niekaip neprisiruošiau, kol Velykos akių nepabadė. Ir vien todėl, kad vis dar netilpo kalėdinės dekoracijos į vieną dėžutę, kasmet pasipildo įvairių dalykėlių, tai stvėriau didesnę dėžę ir padekoravau...

thumbup.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 04 07, 21:34)
tokį spec. popierių kažkada pirkau didesnėse raštinės reikmenų parduotuvėse, Akropolyje ir dar kažkur, bet nepamenu  doh.gif . Paaiškinau, ko man reikia ir davė  smile.gif , abu kartus išardė pakuotę ir galima buvo po lapą pirkt, nes pokas tai brangu  unsure.gif Arba paprašyk parduoti ten, kur daro užrašus ir t.t. ant marškinėlių   ax.gif Parduodama ir po vieną...

Tokio popieriaus yra visose didesnėse kanceliarinėse parduotuvėse...Galima į Mylidą užsukt (Office 1, Papyrus, Shnider...Tik reikia žinoti spausdintuvo tipą...Dirbau su daugeliu firmų tokiu popierium - paprasta...Atspausdini ir karštu būdu perkeli paveiksliuką. Tik negalima perkaitint..Ir reikia žinoti, ant kokio sąstato medžiagos perkėlinėsi (medvilnė, sintetika ir etc.)

Jamata: tavo puodeliai tikrai neeiliniai.... wub.gif
Papildyta:
Man reikia patarimo: ar galima paprastai dekoruoti vaiko medinį arkliuką (specialiai pasiėmiau, bet toks suvartotas jau)...Ir visos tikrai jį žinot...Ką naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 07 balandžio 2009 - 21:43
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 07, 21:08)
kas ten domejosi del alkoholinio lako ant retro artmanijos sendinimo...informuoju, kad sintetinis purskiamas isbandytas, ir puikiai tinka:), net tris skirtingus purskiamus uzdejau, labai gerai:)

Tikrai didelis ACIU uz pasidalinta informacija.Jau buvau bebeganti siandien pirkt lako su alkoholiu biggrin.gif , sestas jausmas sustabde, mat rytoj turesiu rankose RETRO -saukimas i pasta rastas dezuteje apie tai pranese rolleyes.gif
Atsakyti
sobieska, linksma kompanija, geroj vietoj siausti nutupdyta, gražiai nutupdyta... 4u.gif
aurelija_ma, žaviuos Tavo stiliaus savitumu ir ne priekabių ieškau, bet žinau, kad daug pakeli... mirksiukas.gif
Jennifer, nepamiršk, nuo šiol - griežta cenzūra...nepraeis taip paprastai nepasitikėjimas savo jėgomis mirksiukas.gif
jakata, mieloji, kaip džiaugiuos, kad Tavo darbai išvydo dienos šviesą šiuos namuos ax.gif Ir tik viena galiu pasakyti - darbai puikūs, jie gyvai šimtąsyk geresni...tos vištukės perekšlės tokios jaukios, kad net kudakavimas girdėt, burbuliai apie veidrodį glaustosi taip švelniai, kad net veidrodis gerai rodo mirksiukas.gif , o matytumėte, kiek autorei kainavo tų dviejų besikavinančių plepučių motyvo iškarpymas beigi klijavimas...Juk tai - juvelyrika! Stilius, stilius...Čia buvo ėjimas lynu geram aukšty...O stilius...jaukus, šiltas, išradinga, faina, visad su "cvekeliu"...
Ir "pradžiai" tai nereiškia darbų pradžiai, o tik parodymo...Darbų - apsčiai...
Paskundžiau, va lotuliukas.gif
Jennifer , kai Tu skraidei virš rugiagėlių, jakatos vištos tupėjo ant laktelių už Tavo nugaros... lotuliukas.gif
Linkiu Tau gero starto ir neišsenkamos energijos bei kūrybiško požiūrio naujam darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 07 balandžio 2009 - 23:21
Tiksliau, aš norėjau paklausti, ar galima naudoti paprastą akrilinį laką, kaip jis, ar laikysis naudojamas, ar naudoti kažkokį kitokį?
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 08, 00:17)
Tiksliau, aš norėjau paklausti, ar galima naudoti paprastą akrilinį laką, kaip jis, ar laikysis naudojamas, ar naudoti kažkokį kitokį?

O kodėl turėtų nelaikyti..aišku laikys.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 04 07, 23:13)

Jennifer, nepamiršk, nuo šiol - griežta cenzūra...nepraeis taip paprastai nepasitikėjimas savo jėgomis mirksiukas.gif
Jennifer , kai Tu skraidei virš rugiagėlių, jakatos vištos tupėjo ant laktelių už Tavo nugaros... lotuliukas.gif
Linkiu Tau gero starto ir neišsenkamos energijos bei kūrybiško požiūrio naujam darbe.

Ok, stengsimės dėl nepasitikėjimo.
O va apie skraidymus ir vištas tai čia gerą rebusą sudėjot doh.gif . Dabar sėdžiu dažuotom rankom, maigau klavišus ir suku glavą ką tai galėtų reikšti... g.gif
Jetau, nei vienos vištos nemačiau lotuliukas.gif juolab jakatos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 08, 00:06)
Tikrai didelis ACIU uz pasidalinta informacija.Jau buvau bebeganti siandien pirkt lako su alkoholiu biggrin.gif , sestas jausmas sustabde, mat rytoj turesiu rankose RETRO -saukimas i pasta rastas dezuteje apie tai pranese rolleyes.gif

ir lyginant itrinima su aliejiniais sotiile ir retro, tai...skirtumas didelis...butepei, nubraukei su skudureliu ir fsio...viskas pasiliko pirmu kartu intapuose, o nuo virsaus nusivale...skiriasi siek tiek pavirsius, retro - jis slydesnis:)

dabar niekaip neapsisprendziu kur kuri tepti:)))
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 08, 00:24)
O kodėl turėtų nelaikyti..aišku laikys.. mirksiukas.gif

Ačiū, nes jau galvojau, kad reikės kokio,kad subiniukas nenutrintų lotuliukas.gif
Atsakyti