Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Balte, vat čia tai užsispyrimas thumbup.gif good.gif Užtat per Kalėdas galėsi Velykoms ruoštis hihihi.gif Tikrai gražūs elniukai 4u.gif
Atsakyti
snd labai daug darbu smile.gif. smagu paziureti ir pasidziaugti thumbup.gif .

ir didelis aciu patarejai aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 14:29)
Jenifer , didziuliausi sveikinmai,bus smagu uzeiti naujienu pazvejoti, kai geri zmones dirbs  thumbup.gif  Saunuole, kad nepabijojai  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū, ačiū visoms už sveikinimus, tikrai be galo patenkinta esu biggrin.gif ale jakata, toks jausmas kad žinai kur aš dirbsiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 07 balandžio 2009 - 15:49
Angelu vazoniukas balkona pasigrazinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu pasirodysiu ka nukurpiau 4u.gif
Balta tai man paciai vykus, o vat juoda verysad.gif kaip panaikint rauksles, man nesislifuoja kazkaip blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 04 07, 17:37)

tik nesupykit ax.gif . tai juodajai nepadazet baltai po apacia, tai tos gelytes is baltu pavirto pilkos. ir as jusu vietoij pratesciau pakabos galus su servetele. dabar ziurint noris ta juoduma nutempti iki galu. o del rauksleliu gal pasakys labiau patyrusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 07 balandžio 2009 - 16:53
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 16:06)
Jei jau sakyti teisybe, tai as net nezinau koks tas mano stilius  lotuliukas.gif  doh.gif

o man tiesa sakant jos labai net tavo stiliaus:))na prie akiu tau tinka biggrin.gif
cia pati iskritikavai kad nesavo stiliaus:)))
o siaip tikrai super..gal lakavai tuo marabu laku?ar kepei?
Atsakyti
jakata tie puodeliai tos lekstutes nerialios!!!!!!!!!!!!!1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aistuska tavo dezute ir superine,o paveiksliukas ne aruno meciaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
kas ten domejosi del alkoholinio lako ant retro artmanijos sendinimo...informuoju, kad sintetinis purskiamas isbandytas, ir puikiai tinka:), net tris skirtingus purskiamus uzdejau, labai gerai:)
o koks skilimas grazuolis:))nu man jis patinka:)
Atsakyti
smile.gif sveikos. As cia gal truputi ne i tema, bet daugiau nesugalvojau, kur kreiptis su savo beda. Gal kam teko girdeti arba isbandyti toki buda: ant lipnaus popieriaus atspausdinti norima paveiksliuka, ji uzklijuoti ant norimo drabuzelio ir uzlyginti su lygintuvu. Gal kas turite tokios patirties, zinote, koki popieriu naudoti? Noriu pabandyti papuosti savo kojines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 15:04)
Ačiū mergytės už pagyrimus, jau kokia šiandien nuostabi dienelė(tpfu tpfu tpfu, ji dar nesibaigė). Ir tiek pagyrimų prisiskaičiau ir šitiek nerealiai gražių darvelių prisižiūrėjau. Net nepamenu dabar kuri ką padarėte, bet labai aptiko katukų dėžutė, pamenu kad Sobieskos, jau kokie kiaušinukų laikikliukai, puodeliai su lėksštutėmis, rėmelis su meškiu, komplektukas, nu nepykite jei kurios darbelio nepaminėjau, bet jau taip gražu viskas, akiai ir širdžiai malonu. Ir dar kokią gerą naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!!  clap.gif Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate...  wub.gif
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti  ax.gif  4u.gif

Sveikinu 4u.gif , kad gavai darba ir taip graziai apie ji atsiliepi thumbup.gif ! Reiskia, kad jis bus mielas tavo sirdziai ir nebus jokios prievoles! O tavo darbai labai grazus thumbup.gif ! Toks subtilus grozis, nieko neperkrauta, kuklu, svelnu, malonu akiai ir sirdziai thumbup.gif ! Laikyk taip ir toliau!
Atsakyti
QUOTE(melynamelyne @ 2009 04 07, 20:16)
smile.gif  sveikos. As cia gal truputi ne i tema, bet daugiau nesugalvojau, kur kreiptis su savo beda. Gal kam teko girdeti arba isbandyti toki buda: ant lipnaus popieriaus atspausdinti norima paveiksliuka, ji uzklijuoti ant norimo drabuzelio ir uzlyginti su lygintuvu. Gal kas turite tokios patirties, zinote, koki popieriu naudoti? Noriu pabandyti papuosti savo kojines  blush2.gif

tokį spec. popierių kažkada pirkau didesnėse raštinės reikmenų parduotuvėse, Akropolyje ir dar kažkur, bet nepamenu doh.gif . Paaiškinau, ko man reikia ir davė smile.gif , abu kartus išardė pakuotę ir galima buvo po lapą pirkt, nes pokas tai brangu unsure.gif Arba paprašyk parduoti ten, kur daro užrašus ir t.t. ant marškinėlių ax.gif
Atsakyti