Balte, vat čia tai užsispyrimas Užtat per Kalėdas galėsi Velykoms ruoštis Tikrai gražūs elniukai
snd labai daug darbu . smagu paziureti ir pasidziaugti .
ir didelis aciu patarejai
ir didelis aciu patarejai
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 14:29)
Jenifer , didziuliausi sveikinmai,bus smagu uzeiti naujienu pazvejoti, kai geri zmones dirbs Saunuole, kad nepabijojai
Ačiū ačiū, ačiū visoms už sveikinimus, tikrai be galo patenkinta esu ale jakata, toks jausmas kad žinai kur aš dirbsiu
Nu pasirodysiu ka nukurpiau
Balta tai man paciai vykus, o vat juoda kaip panaikint rauksles, man nesislifuoja kazkaip
Balta tai man paciai vykus, o vat juoda kaip panaikint rauksles, man nesislifuoja kazkaip
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 04 07, 17:37)
tik nesupykit . tai juodajai nepadazet baltai po apacia, tai tos gelytes is baltu pavirto pilkos. ir as jusu vietoij pratesciau pakabos galus su servetele. dabar ziurint noris ta juoduma nutempti iki galu. o del rauksleliu gal pasakys labiau patyrusios.
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 16:06)
Jei jau sakyti teisybe, tai as net nezinau koks tas mano stilius
o man tiesa sakant jos labai net tavo stiliaus:))na prie akiu tau tinka
cia pati iskritikavai kad nesavo stiliaus:)))
o siaip tikrai super..gal lakavai tuo marabu laku?ar kepei?
jakata tie puodeliai tos lekstutes nerialios!!!!!!!!!!!!!1
aistuska tavo dezute ir superine,o paveiksliukas ne aruno meciaus?
aistuska tavo dezute ir superine,o paveiksliukas ne aruno meciaus?
kas ten domejosi del alkoholinio lako ant retro artmanijos sendinimo...informuoju, kad sintetinis purskiamas isbandytas, ir puikiai tinka:), net tris skirtingus purskiamus uzdejau, labai gerai:)
o koks skilimas grazuolis:))nu man jis patinka:)
o koks skilimas grazuolis:))nu man jis patinka:)
sveikos. As cia gal truputi ne i tema, bet daugiau nesugalvojau, kur kreiptis su savo beda. Gal kam teko girdeti arba isbandyti toki buda: ant lipnaus popieriaus atspausdinti norima paveiksliuka, ji uzklijuoti ant norimo drabuzelio ir uzlyginti su lygintuvu. Gal kas turite tokios patirties, zinote, koki popieriu naudoti? Noriu pabandyti papuosti savo kojines
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 15:04)
Ačiū mergytės už pagyrimus, jau kokia šiandien nuostabi dienelė(tpfu tpfu tpfu, ji dar nesibaigė). Ir tiek pagyrimų prisiskaičiau ir šitiek nerealiai gražių darvelių prisižiūrėjau. Net nepamenu dabar kuri ką padarėte, bet labai aptiko katukų dėžutė, pamenu kad Sobieskos, jau kokie kiaušinukų laikikliukai, puodeliai su lėksštutėmis, rėmelis su meškiu, komplektukas, nu nepykite jei kurios darbelio nepaminėjau, bet jau taip gražu viskas, akiai ir širdžiai malonu. Ir dar kokią gerą naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!! Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate...
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti
Sveikinu , kad gavai darba ir taip graziai apie ji atsiliepi ! Reiskia, kad jis bus mielas tavo sirdziai ir nebus jokios prievoles! O tavo darbai labai grazus ! Toks subtilus grozis, nieko neperkrauta, kuklu, svelnu, malonu akiai ir sirdziai ! Laikyk taip ir toliau!
QUOTE(melynamelyne @ 2009 04 07, 20:16)
sveikos. As cia gal truputi ne i tema, bet daugiau nesugalvojau, kur kreiptis su savo beda. Gal kam teko girdeti arba isbandyti toki buda: ant lipnaus popieriaus atspausdinti norima paveiksliuka, ji uzklijuoti ant norimo drabuzelio ir uzlyginti su lygintuvu. Gal kas turite tokios patirties, zinote, koki popieriu naudoti? Noriu pabandyti papuosti savo kojines
tokį spec. popierių kažkada pirkau didesnėse raštinės reikmenų parduotuvėse, Akropolyje ir dar kažkur, bet nepamenu . Paaiškinau, ko man reikia ir davė , abu kartus išardė pakuotę ir galima buvo po lapą pirkt, nes pokas tai brangu Arba paprašyk parduoti ten, kur daro užrašus ir t.t. ant marškinėlių