Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2009 04 07, 08:08)
Jennifer...ar labai skaudejo dirbant su dvikomponenciu, jau taip ilgai tam moraliskai ruoseisi, o va koks grazus rezultatas gavosi.Tikiuosi su tvarsciais nevaikstai laugh.gif

Neskaudėjo visai, juk šalia bitutė buvo, tai argi gali kas nutikti, va kai viena darysiu, tai tikiuosi binto nepritrūksiu lotuliukas.gif
Dabar tai lakstau kaip iš jos sparnelius būčiau pasiskolinusi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 15:04)
naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!!  clap.gif Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate...  wub.gif
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti  ax.gif  4u.gif

Dideliausi sveikinimai sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 07, 14:09)
Dideliausi sveikinimai sunglasses2.gif

yahoo.gif Dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyras aciuks.gif , labai jau glosto rolleyes.gif
Nepasiduokim rutinai lotuliukas.gif - ieskom nauju nematytu daikciuku dekoravimui ploja.gif

Jenifer , didziuliausi sveikinmai,bus smagu uzeiti naujienu pazvejoti, kai geri zmones dirbs thumbup.gif Saunuole, kad nepabijojai mirksiukas.gif

P.S. Kodel niekas jokio kiauso dekoruoto nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 07, 14:59)
Man kažkaip labai kliūna akis už priekinio trečiojo stalčiuko krašto... g.gif

Čia turbūt todėl, kad viršutinį stalčiuką su apatiniu reikėtų sukeisti - tuomet gėlytės ornamentas pereina ant stalčiuko (neįsigudrinau transformerio daryti doh.gif )
Ar tai turėjote omenyje? blush2.gif

O gal dar kažką pražiopsojau g.gif Tikrai būtų smagu išsamesnę pastabą išgirsti - dar tik pradedančioji esu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 07 balandžio 2009 - 14:42
Tina, aga... biggrin.gif
.+Aš pati apsikrovus pusfabrikačiai ri kaifuoju...Negaliu neprikišus nagų, bet reikia gi tuos mokslus pabaigt. Trukdo jie man dekupažui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 07 balandžio 2009 - 14:43
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 07, 15:41)
Tina, aga... biggrin.gif

Kitą kartą bandysiu nesusieti stalčiukų su pačiu korpusu - ir smagiau ir praktiškiau bus blush2.gif
Ačiū už pastabėlę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 07 balandžio 2009 - 14:43
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 14:02)
Na ,pries tas didziules apsirijimo sventes  doh.gif ,galvoju ir as truputy pasirodysiu  blush2.gif

Viskas labai patiko..Kažkas naujo, originalaus, nematyto ir tokio mielo.. rolleyes.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 14:57)
pabandziau uzdeti tuos seselius. nevisai kaip tam pavizdi tobulajam smile.gif , bet ...

Nu tikrai geriau atrodo..Jau pirminis variantas labai patiko..o dabar dar geriau.. thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 15:04)
<...> Ir dar kokią gerą naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!!  clap.gif Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate...  wub.gif
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti  ax.gif  4u.gif

Sveikinimai.. 4u.gif ..Net pavydu šiek tiek.. blush2.gif ..Mano svajonė dirbti širdžiai mielą darbą.. cool.gif
Atsakyti
jakata - nors ir ne tavo stiliaus puodeliai, bet patys graziausi:))))
nu tikrai tokie:)
Atsakyti
jau puodeliai su lekstem tai labai ispudingi. ir remeliai su sepeciu ir aguonom pavasariski labai grazus.
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 13:02)
Manau pradziai uzteks  mirksiukas.gif

Ne, neužteks, jei tokie grožiai, tai prašom kuo dažniau smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 04 07, 14:03)
bet va ar del to verta tiek aukoti-cia tai klausimas nail.gif

Mhh, tai va čia pastovus MB priekaištas man... Aceit, kur mano prioritetai doh.gif

Na, kai vis normalūs žmonės galvoja apie Velykas, tai man norėjos Kalėdų tematiką pabaigti... Niekaip neprisiruošiau, kol Velykos akių nepabadė. Ir vien todėl, kad vis dar netilpo kalėdinės dekoracijos į vieną dėžutę, kasmet pasipildo įvairių dalykėlių, tai stvėriau didesnę dėžę ir padekoravau...

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 07 balandžio 2009 - 15:04
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 07, 16:50)
jakata - nors ir ne tavo stiliaus puodeliai, bet patys graziausi:))))
nu tikrai tokie:)

Jei jau sakyti teisybe, tai as net nezinau koks tas mano stilius lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti