Įdedu ir aš savo pavasarinę dėžutę "Įkurtuvės"
Ryžinis popierius, šiek tiek pritapyta
Tik dabar pamačiau, kad viršutinis ir apatinis stalčiukai vietomis turėtų būti sukeisti
O štai čia kuklus nedidelis, bet daug vargo pareikalavęs darbelis "Vasaros nuojauta". Pagrindas - lakas su dažais maišytas (vos vos melsvas atspalvis - nuotraukoje nesimato )
kažkaip baisiai skysta servetėlė pasirodė, tai net pritapyt vietomis reikėjo Na, gal ateityje aš ir su ja susidorosiu
O štai čia kuklus nedidelis, bet daug vargo pareikalavęs darbelis "Vasaros nuojauta". Pagrindas - lakas su dažais maišytas (vos vos melsvas atspalvis - nuotraukoje nesimato )
kažkaip baisiai skysta servetėlė pasirodė, tai net pritapyt vietomis reikėjo Na, gal ateityje aš ir su ja susidorosiu
oi grožių pridarėt
o mano mūza kažur pabėgo
o mano mūza kažur pabėgo
Jakata, labai gražu ypatingai vištukė-kiaušinių laikiklis patiko
jakata.... be zodziu, labai grazus ir kuribingi darbeliai
pabandziau uzdeti tuos seselius. nevisai kaip tam pavizdi tobulajam , bet ...
jakata nuostabus darbai
jakata nuostabus darbai
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 14:02)
Pasaka
Zinai, kas labiausiai uz viska pramuse ogi patys daiktai dekoravimui sitoj temoj beveik nematyti.Net ziureti smagu
Na prasom testi toliau...visai pradzioj negana
QUOTE(Tina Les @ 2009 04 07, 13:13)
Man kažkaip labai kliūna akis už priekinio trečiojo stalčiuko krašto...
QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 14:57)
pabandziau uzdeti tuos seselius. nevisai kaip tam pavizdi tobulajam , bet ...
Patikek manim, seseliu pagalba raktine igavo savo "gyvasti"
O as jau beveik visa savaite dusinuos prie paciu paprasciausiu arbatos padekliuku ir dar galo nematyt, na jeigu siandien gerokai pasistengus, atsisakius maisto ruosos, sporto, su vaiku ejimo i lauka ir atemus laiko is nakties miego-iveikciau, bet va ar del to verta tiek aukoti-cia tai klausimas
Ačiū mergytės už pagyrimus, jau kokia šiandien nuostabi dienelė(tpfu tpfu tpfu, ji dar nesibaigė). Ir tiek pagyrimų prisiskaičiau ir šitiek nerealiai gražių darvelių prisižiūrėjau. Net nepamenu dabar kuri ką padarėte, bet labai aptiko katukų dėžutė, pamenu kad Sobieskos, jau kokie kiaušinukų laikikliukai, puodeliai su lėksštutėmis, rėmelis su meškiu, komplektukas, nu nepykite jei kurios darbelio nepaminėjau, bet jau taip gražu viskas, akiai ir širdžiai malonu. Ir dar kokią gerą naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!! Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate...
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 07, 14:59)
Man kažkaip labai kliūna akis už priekinio trečiojo stalčiuko krašto...
Suintrigavai...kylu ziuret kas tam treciam stalciukui
Cia kiekvienas savaip suprantam "mena"