Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Įdedu ir aš savo pavasarinę dėžutę "Įkurtuvės"

user posted image

Ryžinis popierius, šiek tiek pritapyta ax.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad viršutinis ir apatinis stalčiukai vietomis turėtų būti sukeisti doh.gif

O štai čia kuklus nedidelis, bet daug vargo pareikalavęs darbelis "Vasaros nuojauta". Pagrindas - lakas su dažais maišytas (vos vos melsvas atspalvis - nuotraukoje nesimato g.gif )
kažkaip baisiai skysta servetėlė pasirodė, tai net pritapyt vietomis reikėjo doh.gif Na, gal ateityje aš ir su ja susidorosiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
oi grožių pridarėt thumbup.gif
o mano mūza kažur pabėgo verysad.gif
Atsakyti
Na ,pries tas didziules apsirijimo sventes doh.gif ,galvoju ir as truputy pasirodysiu blush2.gif

Puodziukai, visai ne mano stiliaus, bet ... mirksiukas.gif
user posted image

Velykine vista, kiausinukam tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Serveteliu vistuke mirksiukas.gif
user posted image

Sitas duetas labai man prie sirdies blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Manau pradziai uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Jakata, labai gražu wub.gif ypatingai vištukė-kiaušinių laikiklis patiko thumbup.gif
Atsakyti
jakata.... be zodziu, labai grazus ir kuribingi darbeliai wub.gif
Atsakyti
pabandziau uzdeti tuos seselius. nevisai kaip tam pavizdi tobulajam smile.gif , bet ...
user posted image

jakata
nuostabus darbai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 07 balandžio 2009 - 13:57
QUOTE(jakata @ 2009 04 07, 14:02)
Na ,pries tas didziules apsirijimo sventes  doh.gif ,galvoju ir as truputy pasirodysiu  blush2.gif

Pasaka wub.gif
Zinai, kas labiausiai uz viska pramuse bigsmile.gif ogi patys daiktai dekoravimui sitoj temoj beveik nematyti.Net ziureti smagu cool.gif
Na prasom testi toliau...visai pradzioj negana tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 04 07, 13:13)
Įdedu ir aš savo pavasarinę dėžutę "Įkurtuvės"

nis popierius, šiek tiek pritapyta  ax.gif

Man kažkaip labai kliūna akis už priekinio trečiojo stalčiuko krašto... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 07 balandžio 2009 - 14:01
QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 14:57)
pabandziau uzdeti tuos seselius. nevisai kaip tam pavizdi tobulajam smile.gif , bet ...

Patikek manim, seseliu pagalba raktine igavo savo "gyvasti" sunglasses2.gif

O as jau beveik visa savaite dusinuos prie paciu paprasciausiu arbatos padekliuku doh.gif ir dar galo nematyt, na jeigu siandien gerokai pasistengus, atsisakius maisto ruosos, sporto, su vaiku ejimo i lauka ir atemus laiko is nakties miego-iveikciau, bet va ar del to verta tiek aukoti-cia tai klausimas nail.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už pagyrimus, jau kokia šiandien nuostabi dienelė(tpfu tpfu tpfu, ji dar nesibaigė). Ir tiek pagyrimų prisiskaičiau ir šitiek nerealiai gražių darvelių prisižiūrėjau. Net nepamenu dabar kuri ką padarėte, bet labai aptiko katukų dėžutė, pamenu kad Sobieskos, jau kokie kiaušinukų laikikliukai, puodeliai su lėksštutėmis, rėmelis su meškiu, komplektukas, nu nepykite jei kurios darbelio nepaminėjau, bet jau taip gražu viskas, akiai ir širdžiai malonu. Ir dar kokią gerą naujieną turiu, ogi darbą gavau!!!!! clap.gif Tokį širdžiai mielą, jūs net neįsivaizduojate... wub.gif
Esu dėkinga neraliai, tik nelabai moku tai parodyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 04 07, 14:59)
Man kažkaip labai kliūna akis už priekinio trečiojo stalčiuko krašto... g.gif

Suintrigavai...kylu ziuret kas tam treciam stalciukui wink.gif

Cia kiekvienas savaip suprantam "mena"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 balandžio 2009 - 14:06