Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

labas rytas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, kokios gražios dėžutės... wub.gif Ir šokėja, ir svajoklis, ir katukai...
Jennifer, jau produktyvumas blink.gif , ką tik vazoniukai, dabar jau vėl nauji grožiai... (Labai mėgstu aš rugiagėles wub.gif) Man matosi tobulėjimas ir neužsifiksavimas ant vieno stiliaus, puiku thumbup.gif
Kvartetas, man labai simpatiška raktinė, išbaigta tokia, labiausiai tai patinka, kad tas pats motyvas ir išorėje, ir viduje... smile.gif
Atsakyti
Labai graži ir subtili raktinė wub.gif , aš tik dar šešėlius uždėčiau, ir gal tonuotu laku nulakuočiau (į akrilinį laką lašą bronzinių ar tų tamsių bordinių, kur pagrindą dažei dažų)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrmica: 07 balandžio 2009 - 10:19
QUOTE(myrmica @ 2009 04 07, 11:18)
Labai graži ir subtili raktinė  wub.gif , aš tik dar šešėlius uždėčiau, ir gal tonuotu laku nulakuočiau (į akrilinį laką lašą bronzinių ar tų tamsių bordinių, kur pagrindą dažei dažų)
user posted image

patarimas superinis, bet kaip su tais seseliais susidraugaut cray.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz gerus zodelius. As ta dezele ilgai ciupinejau. Neperdedu, lakuotas koki 30 kartu dangtelis, uztai ji tokia nugludinta-labai malonu i rankas paimti.

Sobieska, o man dabar kaip tik "galvu periodas". laugh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
kokia daili ir svelniu spalvyciu raktine wub.gif

katuku dezutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 04 07, 09:42)
Taip norejau parodyti ruda dezute, bet niekaip nepavyko tu katinuku nukrapstyt biggrin.gif

Kokie mieli katinėliai..nekrapštyk tu jų..tegul dūksta jie ten.. ax.gif bigsmile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 10:24)
labas rytas 4u.gif

Nu grožis..švelnus toks.. rolleyes.gif

Aš va irgi turiu raktinę..ir žiūriu į ją..ir niekaip jai įkvėpimas neateina..nu jokių minčių jai..Tikiuosi kada nors ateis ir jos eilė.. biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiausia nusilakuok paprastu akriliniu laku. Kai išdžius tiesiog prasiskiesk akrilinius dažus su vandeniu (ale kaip su akvarele) ir teptukeliu papaišyk, nesigaus nesunkiai drėgnu skudurėliu nuvalysi. Dar budas: i nedideli kieki akrilinio lako isilasink kelis lasus spalvos ir taip papaišyk. Tiesiog reikia vieną kartą pabandyti ir paskui tobulintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myrmica @ 2009 04 07, 11:55)
Pirmiausia nusilakuok paprastu akriliniu laku. Kai išdžius tiesiog prasiskiesk akrilinius dažus su vandeniu (ale kaip su akvarele) ir teptukeliu papaišyk, nesigaus nesunkiai drėgnu skudurėliu nuvalysi. Dar budas: i nedideli kieki akrilinio lako isilasink kelis lasus spalvos ir taip papaišyk. Tiesiog reikia vieną kartą pabandyti ir paskui tobulintis  4u.gif

uzmigdziau maze. tai einu spalvas makalotis ir bandyt smile.gif. nu blogiausiu atveju vel ta pacia spalva uzdazysiu biggrin.gif
Atsakyti
po tokiu groziu idetu man net baisu rodytis blush2.gif
vazonelis
user posted image
Atsakyti
Aistukas - dėžutė tokia netikėta, taip gerai tos kojos atrodo lotuliukas.gif
Jennifer - dailūs darbeliai, mieli, pavasariškai lengvi wub.gif
O čia mano vaikiškuolis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Pasirodau ir vazoncika.Deja neapskaiciavau dazu kiekio ir nubego vietomis doh.gif
user posted image
Atsakyti