labas rytas
Oi, kokios gražios dėžutės... Ir šokėja, ir svajoklis, ir katukai...
Jennifer, jau produktyvumas , ką tik vazoniukai, dabar jau vėl nauji grožiai... (Labai mėgstu aš rugiagėles ) Man matosi tobulėjimas ir neužsifiksavimas ant vieno stiliaus, puiku
Kvartetas, man labai simpatiška raktinė, išbaigta tokia, labiausiai tai patinka, kad tas pats motyvas ir išorėje, ir viduje...
Jennifer, jau produktyvumas , ką tik vazoniukai, dabar jau vėl nauji grožiai... (Labai mėgstu aš rugiagėles ) Man matosi tobulėjimas ir neužsifiksavimas ant vieno stiliaus, puiku
Kvartetas, man labai simpatiška raktinė, išbaigta tokia, labiausiai tai patinka, kad tas pats motyvas ir išorėje, ir viduje...
Aciu, mergaites, uz gerus zodelius. As ta dezele ilgai ciupinejau. Neperdedu, lakuotas koki 30 kartu dangtelis, uztai ji tokia nugludinta-labai malonu i rankas paimti.
Sobieska, o man dabar kaip tik "galvu periodas".
Sobieska, o man dabar kaip tik "galvu periodas".
kokia daili ir svelniu spalvyciu raktine
katuku dezutes
QUOTE(sobieska @ 2009 04 07, 09:42)
Taip norejau parodyti ruda dezute, bet niekaip nepavyko tu katinuku nukrapstyt
Kokie mieli katinėliai..nekrapštyk tu jų..tegul dūksta jie ten..
QUOTE(kvartetas @ 2009 04 07, 10:24)
labas rytas
Nu grožis..švelnus toks..
Aš va irgi turiu raktinę..ir žiūriu į ją..ir niekaip jai įkvėpimas neateina..nu jokių minčių jai..Tikiuosi kada nors ateis ir jos eilė..
Pirmiausia nusilakuok paprastu akriliniu laku. Kai išdžius tiesiog prasiskiesk akrilinius dažus su vandeniu (ale kaip su akvarele) ir teptukeliu papaišyk, nesigaus nesunkiai drėgnu skudurėliu nuvalysi. Dar budas: i nedideli kieki akrilinio lako isilasink kelis lasus spalvos ir taip papaišyk. Tiesiog reikia vieną kartą pabandyti ir paskui tobulintis
QUOTE(myrmica @ 2009 04 07, 11:55)
Pirmiausia nusilakuok paprastu akriliniu laku. Kai išdžius tiesiog prasiskiesk akrilinius dažus su vandeniu (ale kaip su akvarele) ir teptukeliu papaišyk, nesigaus nesunkiai drėgnu skudurėliu nuvalysi. Dar budas: i nedideli kieki akrilinio lako isilasink kelis lasus spalvos ir taip papaišyk. Tiesiog reikia vieną kartą pabandyti ir paskui tobulintis
uzmigdziau maze. tai einu spalvas makalotis ir bandyt . nu blogiausiu atveju vel ta pacia spalva uzdazysiu
po tokiu groziu idetu man net baisu rodytis
vazonelis
vazonelis
Aistukas - dėžutė tokia netikėta, taip gerai tos kojos atrodo
Jennifer - dailūs darbeliai, mieli, pavasariškai lengvi
O čia mano vaikiškuolis
Jennifer - dailūs darbeliai, mieli, pavasariškai lengvi
O čia mano vaikiškuolis
Pasirodau ir vazoncika.Deja neapskaiciavau dazu kiekio ir nubego vietomis