Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Aurelija ma, graaazi dezute, thumbup.gif

Tylu kaip tai cia, matyt oras grazus visas laukan paviliojo. O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.
Svajoklis vadinasi smile.gif

user posted image

user posted image

ir vidus:

user posted image

Kaip visada - spauzdintas paveikslelis, pritapyta, akrilas, lakas, dugnas isklijuotas versta oda.
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2009 04 06, 18:41]
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau biggrin.gif

Vau grazi dezute,tokia neperkrauta thumbup.gif
Atsakyti
aistukas - nereali deze..butent mano skonio:)))gal tik is virsaus ziurint dezute, noretusi kazkokio uzbaigimo...bet gal cia foto taip..nes sona ziurint lyg gera...
na zodziu, superine:) 4u.gif
Atsakyti
aurelija_ma šokėjai gal kiek grubokas sendinimas, bet, manau, ji realiai gal kitaip atrodo... ax.gif O šiaip tai autorė ištikima savo stiliui mirksiukas.gif, gražu... 4u.gif

Labai laba aistuko dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis!!!!!!!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Rodausi nuo ryto, kad būčiau pirma. Bitutės dėka vakar "paragavau" sendinimo, tad rodau ką (žinoma ne vien savo pastangomis, be pagalbos niekaip neapsiėjau) pagaminome. Rėmelis- dvikomponentis sendinimas doh.gif Skirtukas- vienkomponentis thumbup.gif Nors MB labiau patiko dvikomponentis

AČIŪ BITUTE!!!
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 07 balandžio 2009 - 07:22
Zlata aciu 4u.gif , bet kiausinuku reikia cool.gif ,
tik jie man velykiniai gaunasi, tikri marguciai rolleyes.gif
sobieska acius tau 4u.gif
aistukas aciukas, o tavoji tai bigsmile.gif grazuole thumbup.gif irgi mano skonio thumbup.gif
Andren acius 4u.gif
bite biggrin.gif gal keik grubokas, bet norejosi kazko grubesnio tongue.gif
Jennifer o cia skirtukas thumbup.gif , kur jei ne paslaptis pirktas ir ar storas plonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2009 04 06, 22:54)
/ O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.

Dezute technine prasme tai grazi, bet...man kiek bauginanciai atrodo ta galva, lotuliukas.gif ... bet zinau, kad mano viena padruzke nualptu is dziaugsmo ja pamaciusi

Jennifer...ar labai skaudejo dirbant su dvikomponenciu, jau taip ilgai tam moraliskai ruoseisi, o va koks grazus rezultatas gavosi.Tikiuosi su tvarsciais nevaikstai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 balandžio 2009 - 08:09
Aurelija_ma

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 17:41)
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau  biggrin.gif

Kokį sendintoją naudojai?? Nu man pasakiškai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 18:41)
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau  biggrin.gif

QUOTE(aistukas @ 2009 04 06, 22:54)
Tylu kaip tai cia, matyt oras grazus visas laukan paviliojo. O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.

Labai gražios abi dežutės.. 4u.gif
O jau kaip gražu su tais spausdintais paveiksliukais..Originalu, nematyta.. rolleyes.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 08:17)
Labas rytelis!!!!!!!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Rodausi nuo ryto, kad būčiau pirma. Bitutės dėka vakar "paragavau" sendinimo, tad rodau ką (žinoma ne vien savo pastangomis, be pagalbos niekaip neapsiėjau) pagaminome. Rėmelis- dvikomponentis sendinimas  doh.gif  Skirtukas- vienkomponentis  thumbup.gif Nors MB labiau patiko dvikomponentis

Na sakyčiau..labai gerai pasisekė susipažinti su sendinimais..ir visai nebaisu ania??.. biggrin.gif
Atsakyti
Taip norejau parodyti ruda dezute, bet niekaip nepavyko tu katinuku nukrapstyt biggrin.gif
user posted image

O cia special for toms, kurios nori daikta is visu pusiu matyt (tokioms kaip as)
user posted image
Atsakyti
Idesiu dar viena darbeli smile.gif

http://public.fotki....es/0000984.html

Jus saunuoles labai grazus darbeliai darbuokites taip ir toliau! SEKMES! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mamyte21 aciukas 4u.gif , cia Fine krakle finis is artmanijos, bet ten kaip ir nebeprekiauja jais tai... smile.gif
Salne aciukas 4u.gif
sobieska mrrrrr.... miau.... grazu thumbup.gif
Atsakyti