Aurelija ma, graaazi dezute,
Tylu kaip tai cia, matyt oras grazus visas laukan paviliojo. O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.
Svajoklis vadinasi
ir vidus:
Kaip visada - spauzdintas paveikslelis, pritapyta, akrilas, lakas, dugnas isklijuotas versta oda.
[quote=aurelija_ma,2009 04 06, 18:41]
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau
Vau grazi dezute,tokia neperkrauta
Vau grazi dezute,tokia neperkrauta
aistukas - nereali deze..butent mano skonio:)))gal tik is virsaus ziurint dezute, noretusi kazkokio uzbaigimo...bet gal cia foto taip..nes sona ziurint lyg gera...
na zodziu, superine:)
na zodziu, superine:)
aurelija_ma šokėjai gal kiek grubokas sendinimas, bet, manau, ji realiai gal kitaip atrodo... O šiaip tai autorė ištikima savo stiliui , gražu...
Labai laba aistuko dėžutė
Labai laba aistuko dėžutė
Labas rytelis!!!!!!!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Rodausi nuo ryto, kad būčiau pirma. Bitutės dėka vakar "paragavau" sendinimo, tad rodau ką (žinoma ne vien savo pastangomis, be pagalbos niekaip neapsiėjau) pagaminome. Rėmelis- dvikomponentis sendinimas Skirtukas- vienkomponentis Nors MB labiau patiko dvikomponentis
AČIŪ BITUTE!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Rodausi nuo ryto, kad būčiau pirma. Bitutės dėka vakar "paragavau" sendinimo, tad rodau ką (žinoma ne vien savo pastangomis, be pagalbos niekaip neapsiėjau) pagaminome. Rėmelis- dvikomponentis sendinimas Skirtukas- vienkomponentis Nors MB labiau patiko dvikomponentis
AČIŪ BITUTE!!!
Zlata aciu , bet kiausinuku reikia ,
tik jie man velykiniai gaunasi, tikri marguciai
sobieska acius tau
aistukas aciukas, o tavoji tai grazuole irgi mano skonio
Andren acius
bite gal keik grubokas, bet norejosi kazko grubesnio
Jennifer o cia skirtukas , kur jei ne paslaptis pirktas ir ar storas plonas
tik jie man velykiniai gaunasi, tikri marguciai
sobieska acius tau
aistukas aciukas, o tavoji tai grazuole irgi mano skonio
Andren acius
bite gal keik grubokas, bet norejosi kazko grubesnio
Jennifer o cia skirtukas , kur jei ne paslaptis pirktas ir ar storas plonas
QUOTE(aistukas @ 2009 04 06, 22:54)
/ O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.
Svajoklis vadinasi
Svajoklis vadinasi
Dezute technine prasme tai grazi, bet...man kiek bauginanciai atrodo ta galva, ... bet zinau, kad mano viena padruzke nualptu is dziaugsmo ja pamaciusi
Jennifer...ar labai skaudejo dirbant su dvikomponenciu, jau taip ilgai tam moraliskai ruoseisi, o va koks grazus rezultatas gavosi.Tikiuosi su tvarsciais nevaikstai
Aurelija_ma
Kokį sendintoją naudojai?? Nu man pasakiškai atrodo
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 17:41)
Kokį sendintoją naudojai?? Nu man pasakiškai atrodo
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 18:41)
QUOTE(aistukas @ 2009 04 06, 22:54)
Tylu kaip tai cia, matyt oras grazus visas laukan paviliojo. O as noriu pasirodyti su atnaujinta dezele, reanimuota naujam gyvenimui.
Svajoklis vadinasi
Svajoklis vadinasi
Labai gražios abi dežutės..
O jau kaip gražu su tais spausdintais paveiksliukais..Originalu, nematyta..
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 07, 08:17)
Labas rytelis!!!!!!!!!
pabudome ir kelkimės!!!
pabudome ir kelkimės!!!
Na sakyčiau..labai gerai pasisekė susipažinti su sendinimais..ir visai nebaisu ania??..
Idesiu dar viena darbeli
http://public.fotki....es/0000984.html
Jus saunuoles labai grazus darbeliai darbuokites taip ir toliau! SEKMES!
http://public.fotki....es/0000984.html
Jus saunuoles labai grazus darbeliai darbuokites taip ir toliau! SEKMES!
mamyte21 aciukas , cia Fine krakle finis is artmanijos, bet ten kaip ir nebeprekiauja jais tai...
Salne aciukas
sobieska mrrrrr.... miau.... grazu
Salne aciukas
sobieska mrrrrr.... miau.... grazu