nu labai grazi dezute... kazko traukt pradejo link tokiu spalvu...
nu busiu is anksto pasigyrusi, bet ziuriu, kad tas butelys visai netaip gavosi, nu bet istaisysiu klaidas ir tikrai parodysiu man reikia susiimti ir nufotkinti darbelius, o tai vel iskeliaus nepasirode
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 01, 01:58)
kažko ilgai ją dariau ,kelis menesiu vis po liniją klijavau , siela ji man kažko panašį į tą rožių dėžutę, ir dydis toks pats. Laukiam tavo buteliuko ir siuntinuko, ryt įtariu gausiu kokią 8 ryto
Mamukai, kaip faina,kad dar nemiegi, necituok nuotraukų nes gausi įspėjimą. O dėl pilotažo tai sakyčiau laivyba jau prasideda, plaukioju bele kur,kad daryčiau mokslams darbus, tai ne....
Mamukai, kaip faina,kad dar nemiegi, necituok nuotraukų nes gausi įspėjimą. O dėl pilotažo tai sakyčiau laivyba jau prasideda, plaukioju bele kur,kad daryčiau mokslams darbus, tai ne....
taip taip maciau ka pricitavau, bet jau 2 nakties atleistina as tai ir, ne kad diplomui ka daryciau,sedziu dekupazinu perku viska kaip isprotejus,o mokslai palauks prisijuoksim lachese zinom kokioj kontoroj sedim
aš dar kaip nors su dekupažu gal ir prasisukčiau, mačiau katedros vedėja irgi pradėjo dekupažinti, pas mus yra toks baltas kambarys oj negaliu koks juokas paėmė,kaip kokiam durnyne tai ten konspiracinė vieta. Bet tau kažin ar diedus pavyks įtikinti,kad švyturių dėžutės labai dera prie delfinariumo koncepsijos naujos
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 01, 02:17)
aš dar kaip nors su dekupažu gal ir prasisukčiau, mačiau katedros vedėja irgi pradėjo dekupažinti, pas mus yra toks baltas kambarys oj negaliu koks juokas paėmė,kaip kokiam durnyne tai ten konspiracinė vieta. Bet tau kažin ar diedus pavyks įtikinti,kad švyturių dėžutės labai dera prie delfinariumo koncepsijos naujos
rimtai nepries gera toks juokas
jo mano diedynas katedroj gi "rimtas'
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 01, 03:01)
nu labai grazi dezute... kazko traukt pradejo link tokiu spalvu...
Vis dar naktineji
Lachese - dezute labai idomi, tas svyturys...tiek ju prisiziurejau, kol didele deze dekoravau, net savi tokie pasidare
Kokia gera nuotaika naujajam pagyru puode, malonu skaityti
Nu ka matau pleputes miega saldziai visos
Lachese dezute tavo labai subtili, dvelkia ramybe tokia
Papasakosiu savo naktini bajeri. Sedziu lovoje (kaip visada) ir darau uzsakyma: dekupazinu dezute ir joje apyranke darau dekupazinta ir siuvineta karoliukais. Guli salia vyras, ziuri telika, vis paglosto nugara bet nieko nesako... Po keliu valandu vidurnakti sako: siuvi, siuvi savo karoliukus... buvo dekupazas per naktis, dabar karoliukai... idomu kas laukia ateityje... turbut dekupazas iki gyvenimo galo... atsidusta ir uzsidejes koldra ant galvos nusisukes uzmiega... kokia grazi seimynine idile...
MERGINOS MES UZKNISIM SAVO YRUS JUODAI SU TAIS RANKDARBIAIS SEIMOS PRADES IRTI
Lachese dezute tavo labai subtili, dvelkia ramybe tokia
Papasakosiu savo naktini bajeri. Sedziu lovoje (kaip visada) ir darau uzsakyma: dekupazinu dezute ir joje apyranke darau dekupazinta ir siuvineta karoliukais. Guli salia vyras, ziuri telika, vis paglosto nugara bet nieko nesako... Po keliu valandu vidurnakti sako: siuvi, siuvi savo karoliukus... buvo dekupazas per naktis, dabar karoliukai... idomu kas laukia ateityje... turbut dekupazas iki gyvenimo galo... atsidusta ir uzsidejes koldra ant galvos nusisukes uzmiega... kokia grazi seimynine idile...
MERGINOS MES UZKNISIM SAVO YRUS JUODAI SU TAIS RANKDARBIAIS SEIMOS PRADES IRTI
Labas rytas labas rytas!!!!!!!!
Oi kokia dėželė, mmmm, nei atimti, nei pridėti, tokia nu, kiokia ir turi būti
Mane irgi ko tai link jūros patraukė
Ingusia31, geri tie mūsų vyrai, nesakyk, paglosto, pasišaukia į lovytę(mane irgi vakar kvietė) bet nieko blogo nesako (bent jau man). Gal maniškį labiau užknisa ne mano rankdarbiai, bet supermamos manija Šiaip viskas normaliai. Žinokite, gal jums tik atrodo kad jie nepatenkinti ar pan. juk jie ne kvaili, mato kokios šios laikais moterys kitos ir mato savo, didžiuojasi jie mumis Kaip kurią čia dieną mano vyro draugas užvažiavo vyro paimti kad kompą patvarkytų, tai pamatė kaip aš tą lentelę darau, ten nieko ypatigo gi, o be to tik klijavau motyvus, oi kaip patiko, paskui mano vyrui ir sako: -kokia tavo žmona gabi ir protinga, kaip gražiai moka (man jis pats pasakojo). Nu nu, sakau, o ką gi jau tu atsakei? Sako pasakiau kad žinau, o mintyse pagalvojau: už tai tavo visai žiopla
Darau išvadas
Oi kokia dėželė, mmmm, nei atimti, nei pridėti, tokia nu, kiokia ir turi būti
Mane irgi ko tai link jūros patraukė
Ingusia31, geri tie mūsų vyrai, nesakyk, paglosto, pasišaukia į lovytę(mane irgi vakar kvietė) bet nieko blogo nesako (bent jau man). Gal maniškį labiau užknisa ne mano rankdarbiai, bet supermamos manija Šiaip viskas normaliai. Žinokite, gal jums tik atrodo kad jie nepatenkinti ar pan. juk jie ne kvaili, mato kokios šios laikais moterys kitos ir mato savo, didžiuojasi jie mumis Kaip kurią čia dieną mano vyro draugas užvažiavo vyro paimti kad kompą patvarkytų, tai pamatė kaip aš tą lentelę darau, ten nieko ypatigo gi, o be to tik klijavau motyvus, oi kaip patiko, paskui mano vyrui ir sako: -kokia tavo žmona gabi ir protinga, kaip gražiai moka (man jis pats pasakojo). Nu nu, sakau, o ką gi jau tu atsakei? Sako pasakiau kad žinau, o mintyse pagalvojau: už tai tavo visai žiopla
Darau išvadas
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 01, 08:43)
Ingusia31, geri tie mūsų vyrai, nesakyk, paglosto, pasišaukia į lovytę(mane irgi vakar kvietė) bet nieko blogo nesako (bent jau man). Gal maniškį labiau užknisa ne mano rankdarbiai, bet supermamos manija Šiaip viskas normaliai. Žinokite, gal jums tik atrodo kad jie nepatenkinti ar pan. juk jie ne kvaili, mato kokios šios laikais moterys kitos ir mato savo, didžiuojasi jie mumis
Nu zinok ir maniskis geras tik baisiai liudnai vakar pasake siaip jis velka visus draugus i kambari ir rodo, girias ir sako "teplioja ji cia viska" arba "karoliukus audzia", bet demesio truksta jiekms tiesiog
Labas rytas
Na kadangi temukės pradedančiom neatsirado , tai ir aš naujam puode pasigirsiu Nors po Lachesės dėžutės tai čia kaip koks spamas atrodys
Dėžutė "Žalio povo mėlynumai"
Ir mano "Seniobinė arbatinė"
Papildyta:
Maniškis kol kas patenkintas, nes va moteriškė užsiėmus , su servetėlėm sau žaidžia, į akis nelenda paprašiau susukt dėžutę vakar -tai liepė eit vaiko maudyt (kad jam nereiktų) ir migom susuko... O šiaip kai aš čia vis darau kažką tai ir jis gal susigėdęs bet kėdes atrestauravo, turim dabar tokias -atrodo kaip iš valdovų rūmų pavogtos
Na kadangi temukės pradedančiom neatsirado , tai ir aš naujam puode pasigirsiu Nors po Lachesės dėžutės tai čia kaip koks spamas atrodys
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 01, 09:03)
Maniškis kol kas patenkintas, nes va moteriškė užsiėmus , su servetėlėm sau žaidžia, į akis nelenda paprašiau susukt dėžutę vakar -tai liepė eit vaiko maudyt (kad jam nereiktų) ir migom susuko... O šiaip kai aš čia vis darau kažką tai ir jis gal susigėdęs bet kėdes atrestauravo, turim dabar tokias -atrodo kaip iš valdovų rūmų pavogtos
QUOTE(Zlata @ 2009 04 01, 10:00)
Labas rytas
Na jau, na jau...spamas mat.. ..Gražu ir net labai..Tikrai akį traukia..