Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

QUOTE(zilee @ 2009 04 06, 07:26)
Žydraake, nu va turiu tokia servetka ir iekkur ji man nesiklijuoja...  doh.gif sakiau velykom, velykoms.... jauciu kad kitoms liks  doh.gif  nebent teks extra imtis tavo minciu  tongue.gif  blush2.gif

Aš jau užsisakinėdama ją turėjau šią idėją smile.gif Šiaip labai tokia tvirta servetkė, iš pirmo karto be jokių raukšlyčių užklijavau.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 06, 10:33)
O kodėl nuodėmė jas skinti?

Todėl, kad jos labai gražios gyvos...nu man ranka nekyla jų skinti..Pas mano tėvus prie namo auga magnolijų medis..tai kai sužydi..tai toks kaifas į jį žiūrėti..o skinti gaila.. smile.gif ..

Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 04 06, 09:45)
Todėl, kad jos labai gražios gyvos...nu man ranka nekyla jų skinti..Pas mano tėvus prie namo auga magnolijų medis..tai kai sužydi..tai toks kaifas į jį žiūrėti..o skinti gaila.. smile.gif ..

Aš jaučiu neištverčiau, nežinau ax.gif . Ko gero net nesu mačiusi gyvo žydinčio magnolijų medžio blush2.gif
Atsakyti
Žydraakė labai smagus padekliukai su zuikiais wub.gif

Jennifer grazus darbeliai, bet tas vazoncikas su tulpem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvei @ 2009 04 06, 13:43)
Jennifer  grazus darbeliai, bet tas vazoncikas su tulpem wub.gif

aciuks.gif ačiū, man irgi tas su tulpėmis ko tai labiau prie dūšios mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsiprenumeruoji temą, o paskui nespėji džiaugtis visais grožiais...
Ir vazonas svyrantiems augalams, ir dėželių gražumas, ir smagiai prakalbintas pavasarinis žiedų siautulys ant dangčio, penalai, padėkliukai, antras dėžikių gyvenimas...bene viską išvardinsi doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jennifer, gražūs margučiai, skoningi vazonai... 4u.gif O tasai su tulpėm...servetėlė tai ne iš tvirčiausiųjų, šaunuolė Tu... ax.gif

Dėl gėlių skynimo...Žaviuosi pagarbiu japonų požiūriu...Jie bevelija žavėtis žiedu, jo neskindami...Ateini, pasigroži, nusilenki stebuklui ir vėl gali...ateiti...
Ne mūsų vartotojiškam įpročiui turėti... blush2.gif
Kaskart iš buvimo gamtoj visą glėbį parsinešu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Paskui guodžiuos ir teisinuos, kad daugelis prisikelia antram gyvenimui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 04 06, 14:03)
Užsiprenumeruoji temą, o paskui nespėji džiaugtis visais grožiais...
Ir vazonas svyrantiems augalams, ir dėželių gražumas, ir smagiai prakalbintas pavasarinis žiedų siautulys ant dangčio, penalai, padėkliukai, antras dėžikių gyvenimas...bene viską išvardinsi doh.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jennifer, gražūs margučiai, skoningi vazonai... 4u.gif  O tasai su tulpėm...servetėlė tai ne iš tvirčiausiųjų, šaunuolė Tu... ax.gif

Dėl gėlių skynimo...Žaviuosi pagarbiu japonų požiūriu...Jie bevelija žavėtis žiedu, jo neskindami...Ateini, pasigroži, nusilenki stebuklui ir vėl gali...ateiti...
Ne mūsų vartotojiškam įpročiui turėti... blush2.gif
Kaskart iš buvimo gamtoj visą glėbį parsinešu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Paskui guodžiuos ir teisinuos, kad daugelis prisikelia antram gyvenimui... ax.gif

Ačiū labai labai Jums 4u.gif Su tomis tulpėmis truputėli pavargau, servetėlė tikrai skystoka, truputėli paraukšlenau, bet žiūrisi tkaip ir kad taip turėtų būti blush2.gif

Dėl gėlių skynimo... Aš nemėgstu japonų, kiniečių nei kaip žmonių(teko nemažai bendrauti, ne tokie iš tiesų yra kaip atrodo), nesižaviu nei jų kultūra. O gėlytes tai mėgstu turėti gyvas namie, stengiuosi kuo ilgiau jas išlaikyti, juk vis tiek jos ar pas mus namie, ar gamtoje, nuvys. ko gero čia išlenda mano savanaudiškumas ir tas žmogiškas savininkiškumas. Ką darysi, tokie mes jau esame nuodėmingieji ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As va tris dienas be interneto pagyvenau, o cia šitiek grožybiu...Jenifer tavo vazoneliai thumbup.gif Ir Masos sagiukas labai jau grazus 4u.gif
Aš pati tik šepetį jau nulakuotą va gramdžiau, nes lako puškiamo nutekėjo lašelis, po to dar prikibo ne vietoj, rezultate išsilupo gabalas teko nugramdyt... Net nufotkint nespėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 06, 09:23)
Labas rytelis mergytės, rodausi ir aš vakar dienos gaminius  Vazonas "Magnolijos" ir vazonas "Tulpės"

biggrin.gif tskant padirbejai...ir taip neblogai paplusejai-viskas savitai grazu...
O tesiant reikala apie geles...nemegstu skintu geliu...labai jau jos greitai "numirsta " ax.gif
Atsakyti
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau biggrin.gif

user posted image

kieno nebepamenu paskutinieji kiausinukai buvo fainuoliai thumbup.gif , as vis neuzbaigiu savu kiausinuku, velykos ateis, nespes ni pakabeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 19:41)
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau  biggrin.gif

kieno nebepamenu paskutinieji kiausinukai buvo fainuoliai  thumbup.gif , as vis neuzbaigiu savu kiausinuku, velykos ateis, nespes ni pakabeti  doh.gif

Vauuuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Grazu wub.gif o skilimai kokie, net pavydas ima 4u.gif ir siaip viskas taip dera, nu taip grazu wub.gif Nereikia nei tų kiaušinių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 06, 18:41)
niu pasirodysiu nieko naujo , sena bet neuzmirsta, pasirodau  biggrin.gif

Pagarba grazios dezutes autorei hi.gif
Atsakyti