Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Aga abu penalai neblogai atrodo biggrin.gif Aš irgi su šita servetėle tik dėžutę ne penalą dariau tongue.gif Motyvas skirtingai sudėliotas ir prašau rezultatas kitas biggrin.gif Na o penalui gi pati tinkamiausia servetėlė bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif oj koks produktyvus savaitgalis malonu ir kompa isijungt

apsalus as nuo abieju wc dangciu man net i galva neateitu sitoki dalyka dekoruot bigsmile.gif zodziu zavu labai

ir dezute man su gervuogemis labai prie sirdies

o tokie penalai - tai smagi dovanele vyrui, va vis lauzau galva ka tokio padarius... kur tokiu gavot, a?

neturiu kuo pasigirt sikart, nebent bandymu su sottile susipazinti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 04 05, 20:08)
neturiu kuo pasigirt sikart, nebent bandymu su sottile susipazinti

Labai netgi vykusi pažintis..Sagė puiki.. 4u.gif
Atsakyti
Oi kokia zavi sage! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Greendeath @ 2009 04 05, 11:19)
Ikelsiu ir savo pirmuosius blynus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

neblogi "blynai".

Tik pirmame reikejo arba servetele is apacios baltai padazuti, arba ant balto grunto klijuoti, kad geriau vaizdas isrysjetu.

O kitas... na nepatingek - perfotografuok, parodyk ju gorzi! Dabar laikrastis uzgozia.
Rekomenduoju pasinaudoti maza gudrybe ( svelnu vienspalvi tona) kokia paklode ar staltiese patiesk wink.gif )
Atsakyti
Nieko ypatingo, bet kad velykiniai sveikinimai paštu būtų bent kiek neįprasti, sumąsčiau į sveikinimą įdėti velykinį padėkliuką puodeliui kavos/arbatos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 05, 20:51)
Nieko ypatingo, bet kad velykiniai sveikinimai paštu būtų bent kiek neįprasti, sumąsčiau į sveikinimą įdėti velykinį padėkliuką puodeliui kavos/arbatos ax.gif

Sveikitinas uzmanymas thumbup.gif Saunuole-grazu ir neyprasta
Atsakyti
Žydraake nu tikrai originali įdėja biggrin.gif
Maša faina sagė.....tokia muzikali thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus ir mano penalui smile.gif nors cia imeciau tik kvarteto pamacius blush2.gif

QUOTE(Maša @ 2009 04 05, 19:08)

o tokie penalai - tai smagi dovanele vyrui, va vis lauzau galva ka tokio padarius... kur tokiu gavot, a?

as pirkau is lenkijos, cia kur ir tarpininkes tokiu gali atvezti 4u.gif vat vyrui tikrai viena is nedaugelio tinkanciu dovanu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, penalai super wub.gif

labai zaviuosi tuo sagiu dekupazu wub.gif tik man rankos labai jau drebetu toky mikro darant ... cia dielio daikto nesugebu normaliai aptepti o cia toks mazuliukas ....

Žydraake, nu va turiu tokia servetka ir iekkur ji man nesiklijuoja... doh.gif sakiau velykom, velykoms.... jauciu kad kitoms liks doh.gif nebent teks extra imtis tavo minciu tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis mergytės, rodausi ir aš vakar dienos gaminius mirksiukas.gif
Pasiruošiau Velykoms biggrin.gif
user posted image
Padariau pakabėlę savo Seneliukui
user posted imageuser posted image
Vazonas "Magnolijos" ir vazonas "Tulpės"
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 06, 09:23)
Labas rytelis mergytės, rodausi ir aš vakar dienos gaminius  mirksiukas.gif
Pasiruošiau Velykoms  biggrin.gif
Padariau pakabėlę savo Seneliukui
Vazonas "Magnolijos" ir vazonas "Tulpės"

Jenifer..žiūriu ir tu tinkamai ir gražiai velykom ruošiesi.. bigsmile.gif ..
Viskas labai gražu..Labiausiai sužavėjo vazonas su magnolijomis...Myliu magnolijas..o jos ant tavo vazono taip tinkamai suguldytos, taip ir norisi nusiskinti..nors nuodemė magnolijas skinti.. smile.gif
Atsakyti
Ačiū SALNE už gražius pastebėjimus. Stengiuosi gi biggrin.gif
O kodėl nuodėmė jas skinti? Aš tai turiu maniją gėlių skynimui, čia nuo mamos ko gero, nes ji būdama maža visą lauką gėlių išskynė ir namo į ilgą koridorių sunešė ir suguldė lotuliukas.gif Jei gražu reikia kad būtų mano hihihi.gif
P.S. vazonai iš tiesų yra geltoni, o viršutiniai kanteliai yra sakykime dar geltonesni, bet foto nesimato nieko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 06 balandžio 2009 - 09:35