Aga abu penalai neblogai atrodo Aš irgi su šita servetėle tik dėžutę ne penalą dariau Motyvas skirtingai sudėliotas ir prašau rezultatas kitas Na o penalui gi pati tinkamiausia servetėlė
oj koks produktyvus savaitgalis malonu ir kompa isijungt
apsalus as nuo abieju wc dangciu man net i galva neateitu sitoki dalyka dekoruot zodziu zavu labai
ir dezute man su gervuogemis labai prie sirdies
o tokie penalai - tai smagi dovanele vyrui, va vis lauzau galva ka tokio padarius... kur tokiu gavot, a?
neturiu kuo pasigirt sikart, nebent bandymu su sottile susipazinti
apsalus as nuo abieju wc dangciu man net i galva neateitu sitoki dalyka dekoruot zodziu zavu labai
ir dezute man su gervuogemis labai prie sirdies
o tokie penalai - tai smagi dovanele vyrui, va vis lauzau galva ka tokio padarius... kur tokiu gavot, a?
QUOTE(Maša @ 2009 04 05, 20:08)
Labai netgi vykusi pažintis..Sagė puiki..
Oi kokia zavi sage!
Papildyta:
neblogi "blynai".
Tik pirmame reikejo arba servetele is apacios baltai padazuti, arba ant balto grunto klijuoti, kad geriau vaizdas isrysjetu.
O kitas... na nepatingek - perfotografuok, parodyk ju gorzi! Dabar laikrastis uzgozia.
Rekomenduoju pasinaudoti maza gudrybe ( svelnu vienspalvi tona) kokia paklode ar staltiese patiesk )
Papildyta:
QUOTE(Greendeath @ 2009 04 05, 11:19)
Ikelsiu ir savo pirmuosius blynus
neblogi "blynai".
Tik pirmame reikejo arba servetele is apacios baltai padazuti, arba ant balto grunto klijuoti, kad geriau vaizdas isrysjetu.
O kitas... na nepatingek - perfotografuok, parodyk ju gorzi! Dabar laikrastis uzgozia.
Rekomenduoju pasinaudoti maza gudrybe ( svelnu vienspalvi tona) kokia paklode ar staltiese patiesk )
QUOTE(Žydraakė @ 2009 04 05, 20:51)
Nieko ypatingo, bet kad velykiniai sveikinimai paštu būtų bent kiek neįprasti, sumąsčiau į sveikinimą įdėti velykinį padėkliuką puodeliui kavos/arbatos
Sveikitinas uzmanymas Saunuole-grazu ir neyprasta
Žydraake nu tikrai originali įdėja
Maša faina sagė.....tokia muzikali
Maša faina sagė.....tokia muzikali
aciu uz pagyrimus ir mano penalui nors cia imeciau tik kvarteto pamacius
as pirkau is lenkijos, cia kur ir tarpininkes tokiu gali atvezti vat vyrui tikrai viena is nedaugelio tinkanciu dovanu
QUOTE(Maša @ 2009 04 05, 19:08)
as pirkau is lenkijos, cia kur ir tarpininkes tokiu gali atvezti vat vyrui tikrai viena is nedaugelio tinkanciu dovanu
Mergaites, penalai super
labai zaviuosi tuo sagiu dekupazu tik man rankos labai jau drebetu toky mikro darant ... cia dielio daikto nesugebu normaliai aptepti o cia toks mazuliukas ....
Žydraake, nu va turiu tokia servetka ir iekkur ji man nesiklijuoja... sakiau velykom, velykoms.... jauciu kad kitoms liks nebent teks extra imtis tavo minciu
labai zaviuosi tuo sagiu dekupazu tik man rankos labai jau drebetu toky mikro darant ... cia dielio daikto nesugebu normaliai aptepti o cia toks mazuliukas ....
Žydraake, nu va turiu tokia servetka ir iekkur ji man nesiklijuoja... sakiau velykom, velykoms.... jauciu kad kitoms liks nebent teks extra imtis tavo minciu
Labas rytelis mergytės, rodausi ir aš vakar dienos gaminius
Pasiruošiau Velykoms
Padariau pakabėlę savo Seneliukui
Vazonas "Magnolijos" ir vazonas "Tulpės"
Pasiruošiau Velykoms
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 06, 09:23)
Labas rytelis mergytės, rodausi ir aš vakar dienos gaminius
Pasiruošiau Velykoms
Pasiruošiau Velykoms
Jenifer..žiūriu ir tu tinkamai ir gražiai velykom ruošiesi.. ..
Viskas labai gražu..Labiausiai sužavėjo vazonas su magnolijomis...Myliu magnolijas..o jos ant tavo vazono taip tinkamai suguldytos, taip ir norisi nusiskinti..nors nuodemė magnolijas skinti..
Ačiū SALNE už gražius pastebėjimus. Stengiuosi gi
O kodėl nuodėmė jas skinti? Aš tai turiu maniją gėlių skynimui, čia nuo mamos ko gero, nes ji būdama maža visą lauką gėlių išskynė ir namo į ilgą koridorių sunešė ir suguldė Jei gražu reikia kad būtų mano
P.S. vazonai iš tiesų yra geltoni, o viršutiniai kanteliai yra sakykime dar geltonesni, bet foto nesimato nieko
O kodėl nuodėmė jas skinti? Aš tai turiu maniją gėlių skynimui, čia nuo mamos ko gero, nes ji būdama maža visą lauką gėlių išskynė ir namo į ilgą koridorių sunešė ir suguldė Jei gražu reikia kad būtų mano
P.S. vazonai iš tiesų yra geltoni, o viršutiniai kanteliai yra sakykime dar geltonesni, bet foto nesimato nieko