Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

aurelija ma, labai grazi dezute wub.gif is karto dazus ant jos tepet? ar dar gruntavot? turiu tokiu sausaininiu irgi, reik pabandyt ir jas pagrazint smile.gif

o cia mano darbukai. pirmi savarankiski blush2.gif

! 
Perdidelio formato nuotraukos buvo pašalintos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 balandžio 2009 - 16:13
Na tuoetu dangciai ispudingai atrodo thumbup.gif

O cia mano smulkmena. nieko mandro.
user posted image
Atsakyti
laukine aciukas 4u.gif , paprastai dazus ant virsaus tepiau ir viskas, negruntuota mirksiukas.gif tik kur uzsidaro dangtukas pasveiciau gerai kad plonesnis sluoksnis pasidarytu ir normaliai uzsidarinetu smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodel po keliu minuciu neberodo foto g.gif . idedu dar karta.
user posted image
Atsakyti
chi, kvartetai, as ziurek pries kelis men koki penala padarius esu bigsmile.gif

user posted image

rimtai kartais telepatija kazkokia buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2009 04 04, 22:07)
pries kelis men koki penala padarius esu  bigsmile.gif
rimtai kartais telepatija kazkokia buna rolleyes.gif

as manau, kad ne telepatija kalta, bet kartais musu turimu serveteliu fonde esanciu serveteliu kazkoks tai piesinukas idealiausiai tinka konkreciam dekoruojamam daiktui.
O kai tie daiktai atkeliauja is tu paciu gamintoju,o serveteles isigytos irgi daugiausia is wimelio........... ir dekoruojame labai panasiai. 4u.gif

Va jums ir "telepatija" lotuliukas.gif )))
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 04 04, 21:20)
as manau, kad ne telepatija kalta, bet kartais musu turimu serveteliu fonde esanciu serveteliu kazkoks tai piesinukas idealiausiai tinka konkreciam dekoruojamam daiktui.
O kai tie daiktai atkeliauja is tu paciu gamintoju,o serveteles isigytos irgi daugiausia is wimelio...........  ir dekoruojame labai panasiai.  4u.gif

Va jums ir "telepatija"  lotuliukas.gif )))

nu jo, siuo atveju ypac galioja tas momentas, nes cia penalas, o su rasmenim visokiais apskritai pasirinkimo serveteliu mazai unsure.gif
Atsakyti
nu geras net piestukine tokia pati. o del serveteliu tai tikrai sutinku, tokia tematika ju neipatingai daug.
Atsakyti
Man labai labai gražios pieštukinės, ir panašios tik tuo jog dekoruotos ta pačia servetėle. bet abi gražios tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikelsiu ir savo pirmuosius blynus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

http://public.fotki....death/pictures/
Atsakyti
Grazus abu penalai-dezutes thumbup.gif , nors ir vienoda servetka dekoruoti, bet abu skirtingi, o kartais net idomu paziuret ka su ta pacia servetele galima padaryt ir kaip tai atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2009 04 05, 11:43)
Grazus abu penalai-dezutes  thumbup.gif , nors ir vienoda servetka dekoruoti, bet abu skirtingi, o kartais net idomu paziuret ka su ta pacia servetele galima padaryt ir kaip tai atrodys  smile.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti