aurelija ma, labai grazi dezute is karto dazus ant jos tepet? ar dar gruntavot? turiu tokiu sausaininiu irgi, reik pabandyt ir jas pagrazint
o cia mano darbukai. pirmi savarankiski
Na tuoetu dangciai ispudingai atrodo
O cia mano smulkmena. nieko mandro.
O cia mano smulkmena. nieko mandro.
laukine aciukas , paprastai dazus ant virsaus tepiau ir viskas, negruntuota tik kur uzsidaro dangtukas pasveiciau gerai kad plonesnis sluoksnis pasidarytu ir normaliai uzsidarinetu
QUOTE(auksine @ 2009 04 04, 22:07)
pries kelis men koki penala padarius esu
rimtai kartais telepatija kazkokia buna
rimtai kartais telepatija kazkokia buna
as manau, kad ne telepatija kalta, bet kartais musu turimu serveteliu fonde esanciu serveteliu kazkoks tai piesinukas idealiausiai tinka konkreciam dekoruojamam daiktui.
O kai tie daiktai atkeliauja is tu paciu gamintoju,o serveteles isigytos irgi daugiausia is wimelio........... ir dekoruojame labai panasiai.
Va jums ir "telepatija" )))
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 04 04, 21:20)
as manau, kad ne telepatija kalta, bet kartais musu turimu serveteliu fonde esanciu serveteliu kazkoks tai piesinukas idealiausiai tinka konkreciam dekoruojamam daiktui.
O kai tie daiktai atkeliauja is tu paciu gamintoju,o serveteles isigytos irgi daugiausia is wimelio........... ir dekoruojame labai panasiai.
nu jo, siuo atveju ypac galioja tas momentas, nes cia penalas, o su rasmenim visokiais apskritai pasirinkimo serveteliu mazai
nu geras net piestukine tokia pati. o del serveteliu tai tikrai sutinku, tokia tematika ju neipatingai daug.
Man labai labai gražios pieštukinės, ir panašios tik tuo jog dekoruotos ta pačia servetėle. bet abi gražios tikrai
Grazus abu penalai-dezutes , nors ir vienoda servetka dekoruoti, bet abu skirtingi, o kartais net idomu paziuret ka su ta pacia servetele galima padaryt ir kaip tai atrodys
QUOTE(Amura @ 2009 04 05, 11:43)
Grazus abu penalai-dezutes , nors ir vienoda servetka dekoruoti, bet abu skirtingi, o kartais net idomu paziuret ka su ta pacia servetele galima padaryt ir kaip tai atrodys
pritariu