baltė - super dangtis:) senas mano tikslas..jau pries metus sakiau dekoruosiu:))))bet kad toks pas mus grazus baltas, kad:))))
zilee - dangtis butu gal ir gerai, bet kompoziciskai truputi kazko arba daugiau prasosi arba kitokio isdeliojimo...
*Mulate* - o kodel rodai nepabaigta, jei senesnis?))
saunuoles, merginos labai grazus darbeliai ir visai nesvarbu, ar pirmieji, ar jau simtieji, svarbu, kad darbas is sirdies
grite, jei galeciau patarti, tai siulyciau toki nedideli paveiksleli uzdeti ir ant apatines dalies per viduri, ir dar galetum visa pasendinti, nes kazko lyg ir truksta
grite, jei galeciau patarti, tai siulyciau toki nedideli paveiksleli uzdeti ir ant apatines dalies per viduri, ir dar galetum visa pasendinti, nes kazko lyg ir truksta
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 03, 22:01)
zilee - dangtis butu gal ir gerai, bet kompoziciskai truputi kazko arba daugiau prasosi arba kitokio isdeliojimo...
vava, visaip deliojau krentancius ziedelius ir pan bet is turimu likuciu, jau per dideli ziedai...
na savaite paziuresiu i ta dangty, gal saus kokia geneali mintis dar
tai kad ji pabaigta,tik medvarzciai nebuvo isukti tuomet kai fotkinta
Ačiū grite, gabii, nesu labai patenkinta, tik spalviškai tiko viskas... Prasikeikiau su tom servetėlėm...
O dangtis pas mus po remonto buvo visas apibraižytas, tai kol pakeisim nauju, bus nors gyvesnis...
Zilee, gražu... Jau slepiuos po lapais...
Kokiu laku padengei?
O dangtis pas mus po remonto buvo visas apibraižytas, tai kol pakeisim nauju, bus nors gyvesnis...
QUOTE(zilee @ 2009 04 03, 20:45)
Zilee, gražu... Jau slepiuos po lapais...
Kokiu laku padengei?
QUOTE(Babaužienė @ 2009 04 03, 18:53)
Nostalgija bitei Majai
QUOTE(zilee @ 2009 04 03, 21:45)
Žalias, aš apakęs....
Aš dar tik savo pirmąją dėžutę akvareliniais taisau- tapau, nes labai parėjo servetėlės spalvos...Net ant dėžutės pasipeckino...Neistikėjau...
Va cia tai mintis!!!!
Uzkaifavau nuo tualetu dangciu .
Gal ir man verta kazka pasidekoruoti? Vis atsinaujintu kluzis
Kadangi mano katyte i viena tualeta atlieka savo gamtinius reikaliukus - jai naturaliai prigimtinis butinas "garbes reikalas" duobute uzkasti. Tad dangtis vis keiciamas ir keiciamas, nes subraizo ta isivaizduojama "duobe" belygindama )))
Uzkaifavau nuo tualetu dangciu .
Gal ir man verta kazka pasidekoruoti? Vis atsinaujintu kluzis
Kadangi mano katyte i viena tualeta atlieka savo gamtinius reikaliukus - jai naturaliai prigimtinis butinas "garbes reikalas" duobute uzkasti. Tad dangtis vis keiciamas ir keiciamas, nes subraizo ta isivaizduojama "duobe" belygindama )))
Oho..atsikeliu..įsijungiu kompą..o čia šitokie tualetai.. ..Nu labai fainai jaučiu ant tokių dabar pasedėti.. ..O į šiukšlinę jaučiu net gaila būtų šiukšles mesti.. ..Šaunuolės..
Gražus oras, pavasaris, nėra daugiau darbelių, visos poilsiauja ir gėrisi šauniu oru
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 04, 16:08)
Gražus oras, pavasaris, nėra daugiau darbelių, visos poilsiauja ir gėrisi šauniu oru
as tai prie vazonu darbuojuos,V zvejyboj tai reik laika isnaudoti