Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

Na viskas mergaitės, su tom sagėm jau matau kad ir mane užkrėtėt lotuliukas.gif , o maniau, kad to tai man tikrai neprireiks g.gif
O jau laikrodukas 4u.gif

Na ir aš pasirodysiu, kad nemiegu:
user posted image

ir dar pirmasis bandymas su dvikomp.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 02 balandžio 2009 - 14:12
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 02, 15:00)
Is Klimto truputis

wub.gif sauniai ziurisi...ir tie taskuciai vietoj
Atsakyti
gugu, o kokį dvikomponentį pirmam kartui mėgint pasirinkai?
Atsakyti
Gerai Klimtas į laiko sūkurį įsuktas: amžina tema wub.gif

gugu, įdomiai vienkomponentis "pasiplėšęs", o ir dvikomponentis gražiai startuoja 4u.gif
Dar kas man patiko...Visad smagu matyti darbelius, kai paprastai, bet gražiai panaudojamos populiarios, matytos servetėlės... ax.gif
Atsakyti
[quote=Žydraakė,2009 04 02, 16:19]
gugu, o kokį dvikomponentį pirmam kartui mėgint pasirinkai?
[/quote]

gugu, įdomiai vienkomponentis "pasiplėšęs", o ir dvikomponentis gražiai startuoja 4u.gif
Dar kas man patiko...Visad smagu matyti darbelius, kai paprastai, bet gražiai panaudojamos populiarios, matytos servetėlės... ax.gif
[/quote]

oi kaip gera, kad Jums patiko, nes tikrai tikėjausi, kad išbrokysit ax.gif na tikrai yra dar ten prie ko prisikabinti... rolleyes.gif
O naudojau ARTMANIJOS ANTIKĄ, o dabar pasiskaičiau čia atsiliepimų ir taikausi į RETRO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 02 balandžio 2009 - 15:13
QUOTE(gugu @ 2009 04 02, 15:08)

Na ir aš pasirodysiu, kad nemiegu:

Pirmas remelis tai jeginis...graziai cia su vienkomponenciu suzaista
Atsakyti
gugu labai grazus itrukimai dvikomponenciu gerai parinkta itrukimu spalvyte.....na o vienkomponentis taip pat super tik man gal tas trukimas stambokas.....bet kaip jau skyla taip cia to jau nesuvaldysi 4u.gif

angeliux1 taip pat grazus trukimai tokie nevienodi thumbup.gif man patinka koki laka naudoji rolleyes.gif ir dar klausimuks kur ta sesta valanda keliauja unsure.gif ar as cia ku neprizlibinu ax.gif
Atsakyti
gugu Man antras rėmelis, su rožėmis supper, na aš juk romantikė tongue.gif Antras labai man ko tai minimalistinis, skonio reikalas, bet šiaip gražus ir šitas wink.gif
Atsakyti
mini dekupažas 4u.gif na kaip visad. bet šiandien jau į rankas ėmiau ir dėžutę biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Gugu man tai pirmas rėmelis wub.gif taip gražiai perplyšęs bigsmile.gif
Atsakyti
gugu, pirmas remelis tikrai grazus, na o antram truksta siek tiek seseliavimo wink.gif
Atsakyti

angeliux1 taip pat grazus trukimai tokie nevienodi  thumbup.gif man patinka koki laka naudoji  rolleyes.gif ir dar klausimuks kur ta sesta valanda keliauja  unsure.gif ar as cia ku neprizlibinu  ax.gif

6 valanda vietoje tik is sono biski paveiksluota blink.gif
Sendinau Sotile ir po to daug purskiamo lako sluoksniuku wink.gif

Atsakyti