Na viskas mergaitės, su tom sagėm jau matau kad ir mane užkrėtėt , o maniau, kad to tai man tikrai neprireiks
O jau laikrodukas
Na ir aš pasirodysiu, kad nemiegu:
ir dar pirmasis bandymas su dvikomp.
QUOTE(angeliux1 @ 2009 04 02, 15:00)
sauniai ziurisi...ir tie taskuciai vietoj
Gerai Klimtas į laiko sūkurį įsuktas: amžina tema
gugu, įdomiai vienkomponentis "pasiplėšęs", o ir dvikomponentis gražiai startuoja
Dar kas man patiko...Visad smagu matyti darbelius, kai paprastai, bet gražiai panaudojamos populiarios, matytos servetėlės...
gugu, įdomiai vienkomponentis "pasiplėšęs", o ir dvikomponentis gražiai startuoja
Dar kas man patiko...Visad smagu matyti darbelius, kai paprastai, bet gražiai panaudojamos populiarios, matytos servetėlės...
[quote=Žydraakė,2009 04 02, 16:19]
gugu, o kokį dvikomponentį pirmam kartui mėgint pasirinkai?
[/quote]
[/quote]
oi kaip gera, kad Jums patiko, nes tikrai tikėjausi, kad išbrokysit na tikrai yra dar ten prie ko prisikabinti...
O naudojau ARTMANIJOS ANTIKĄ, o dabar pasiskaičiau čia atsiliepimų ir taikausi į RETRO
gugu, o kokį dvikomponentį pirmam kartui mėgint pasirinkai?
[/quote]
[/quote]
oi kaip gera, kad Jums patiko, nes tikrai tikėjausi, kad išbrokysit na tikrai yra dar ten prie ko prisikabinti...
O naudojau ARTMANIJOS ANTIKĄ, o dabar pasiskaičiau čia atsiliepimų ir taikausi į RETRO
QUOTE(gugu @ 2009 04 02, 15:08)
Pirmas remelis tai jeginis...graziai cia su vienkomponenciu suzaista
gugu labai grazus itrukimai dvikomponenciu gerai parinkta itrukimu spalvyte.....na o vienkomponentis taip pat super tik man gal tas trukimas stambokas.....bet kaip jau skyla taip cia to jau nesuvaldysi
angeliux1 taip pat grazus trukimai tokie nevienodi man patinka koki laka naudoji ir dar klausimuks kur ta sesta valanda keliauja ar as cia ku neprizlibinu
angeliux1 taip pat grazus trukimai tokie nevienodi man patinka koki laka naudoji ir dar klausimuks kur ta sesta valanda keliauja ar as cia ku neprizlibinu
gugu Man antras rėmelis, su rožėmis supper, na aš juk romantikė Antras labai man ko tai minimalistinis, skonio reikalas, bet šiaip gražus ir šitas
Gugu man tai pirmas rėmelis taip gražiai perplyšęs
gugu, pirmas remelis tikrai grazus, na o antram truksta siek tiek seseliavimo
6 valanda vietoje tik is sono biski paveiksluota
Sendinau Sotile ir po to daug purskiamo lako sluoksniuku