Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

ką tik kalbėjau su vieną ex svočia,tai tokių fainų patarimų davė:sūrį reikia suvyniojus gražiai į celofanus iš vakaro po lova jaunųjų padėt,o kai kelsit per labarytį ir sūrio pareikalausit,tai jaunieji labai pasimeta,nes būna nepasiruošę,o jūs ištraukiat iš po lovos bigsmile.gif
dar sakė jaunikiui užrišt akis ir duot pirma savo šeimai sūrio atsipjaut,tai dar taip nebuvo ,kad mažą gabaliuką atsipjautų,o po to,liept suvalgyt tongue.gif
dar sakė pas jaunuosius namuose iš artimųjų(broliu/seserų\tėvų) surinkti į skrynią mol kraitį:kas skarelę,kas ąžuolo statulėlę,kad stipri šeima būtų,kailio gabaliuką,ir t.t. ir taip pas abu namie.gali aišku ir svočia suorganizuot tuos dalykučius ir perduot ,kad artimieji įdėtų.sakė lb gražu būna.po to prie stalo gryžus pakomentuot visiems kas ką reiškia rolleyes.gif sakė vienos jaunosios mama buvo mirus,tai rožančių įdėjo tėtis mamos ...
dar man buvo kilus mintis išsivežant jaunuosius,pasodint po medį kiekvienų sodyboj(nes abiejų kaime gyvena tėvai)mol,išsivežu mergelę,paliekų pušelę,ale vasara bus tai sunkiai prigis,o dar jei nudžius unsure.gif šiaip tai vyšnios medis sakė amžiną meilę reiškia wub.gif ,(ir uogos saldžios būna rolleyes.gif ) medžių reikšmės
duos sakė juostą pažiūrėt ir scenarijų savo,tai jei ką įdomaus rasiu,parašysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 02 balandžio 2009 - 14:29
Su tuo sveikinimu kažkaip ir gali gautis balaganas,kai neaišku kada.Užklausiau jaunųjų tai sako,kad tikisi kad visi pasveikins prie bažnyčios.Mama pasakojo,kad kažkada buvo vestuvėse ,kur priimta sveikint ten kur šventi,visi sustoja į eilutę po tėvų sutikimo ir sveikina, tai teko lėkt ieškot savo pamerktų gėlių ir dovanos(jau buvo atiduota tėvams jaunųjų) ir sveikint iš naujo doh.gif lotuliukas.gif
O dar sakykit,merginos,jei mano tai jaunąjai antra santuoka(turi sūnų) ir abu nėra dvidešimtmečiai-trisdešimtmečiai,ar reik čia to išlydėjimo,skarelės teikimo.
Aš negalvojau daryt. g.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau užrakinamą dėžutę širdutėms ant tilto užrakinti. Nu ne tokia kaip ieškojau, bet kad tų su užraktais tai visai nėra doh.gif Tokia ji kaip taupyklė, su skyle dangtelyje, tai sakiau dar pridėsiu, kad tegu būna čia jų norų dėžutė, jei ko nors užsinorės, tegu užrašo ant lapelio, ir įmeta į vidų. O kai švęsim kokias nors gražias metines, atidarysim tą dėžutę ir galės paskaityt.
Dar Maximoj prabėgdama pamačiau tokias stilingas šiuo metu madingas skrybėles, tai savo "šeimininkui" žadu tokią padovanot, ne šiaudinę. Nors jei rasiu tokią, kaip kad vyras žvejybai nusipirkęs yra, tai ji tokia kad ir šiaudinė, bet stilinga, su kriauklytėm puošta, nu žodžiu, graži.
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:31)
Su tuo sveikinimu kažkaip  ir gali gautis balaganas,kai neaišku kada.Užklausiau jaunųjų tai sako,kad tikisi kad visi pasveikins prie bažnyčios.Mama pasakojo,kad kažkada buvo vestuvėse ,kur priimta sveikint ten kur šventi,visi sustoja į eilutę po tėvų sutikimo ir sveikina, tai teko lėkt ieškot savo pamerktų gėlių ir dovanos(jau buvo atiduota tėvams jaunųjų) ir sveikint iš naujo doh.gif  lotuliukas.gif
O dar sakykit,merginos,jei mano tai jaunąjai antra santuoka(turi sūnų) ir abu nėra dvidešimtmečiai-trisdešimtmečiai,ar reik čia to išlydėjimo,skarelės teikimo.
Aš negalvojau daryt. g.gif

As dabar mastau apie sveikinumus. Galvoju kad prei baznycios uzteks butuku , pankos paspaudimo apsikabinimo ryzui rozes ziedlapiu pinigeliu sampano balandziu . O sugrizus reiktu padaryti grazu sveikinimo rituala bet velgi , gal prie stalo nores kazkas tarti grazius zodzius jauniesiems cia reikia pasukt galva.
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 04 01, 16:36)
man dabar toks klausimukas iskilo... o siais laikais pabroliai su gelytem kostiumo atlapuos buna ?  g.gif

O kas pirslio gelyte pasirupina?

QUOTE(Linarte @ 2009 04 01, 17:03)
Nieks neprisipažįsta kas rašė, o aš nepamenu... Noriu žinoti kainytes - ar atskirai popieriukus užsakinėt spaustuvėj, ar iš kart pas juos...

Šiaulių Rūtoj 1 kg tokių saldainių neseniai kainavo netoli 40 Lt., tai aš jau įpratau visokiom progom pati juos vynioti biggrin.gif

QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 02, 12:21)
O ką jūs ruošiatės dovanoti jauniesiems?

Be visos tos šventės , žadam dormeo pagalves, arba vokelį (visgi MB sesuo)...

QUOTE(astarna @ 2009 04 02, 18:26)
As dabar mastau apie sveikinumus. Galvoju kad prei baznycios uzteks butuku , pankos paspaudimo apsikabinimo ryzui rozes ziedlapiu pinigeliu sampano balandziu . O sugrizus reiktu padaryti grazu sveikinimo rituala bet velgi , gal prie stalo nores kazkas tarti grazius zodzius jauniesiems cia reikia pasukt galva.

Zadu susitarti su muzikantais, kad pirmiausia grizus sestume prie stalo (visi juk bus alkani). O paskui skirti kokia valanda sveikinimams, tada sokiai ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 02 balandžio 2009 - 17:55
QUOTE(laimakp @ 2009 04 02, 18:54)

Zadu susitarti su muzikantais, kad pirmiausia grizus sestume prie stalo (visi juk bus alkani). O paskui skirti kokia valanda sveikinimams, tada sokiai ir t.t...

Kiek žinau tai pačios piršlienės rūpinasi gėlemis sau ir piršliui g.gif Ir pati zadu taip daryt 4u.gif

o dėl sveikinimų tai manau prie bažnyčios sveikins tie,kurie galbūt nedalyvaus šventėj, kiek žinau tai visada jaunuosius sveikina svečiai grįžus į šventimo vietą,po tėvų sutikimo.O tada manau visi smagiai sėda prie stalų(o ten jau ir komendantų rinkimas,prisistatymas ir t.t.) g.gif

beje dar noriu jūsų paklaust kada jūs planuojat šeimos židinio įnešimą?pakalbėjau su savo jaunąja,tai ji sako apie 24val g.gif bet man tai kažkaip nelogiška nes 24val ir torto pjaustymą galvoja ir išlydėtuves ir žibintus leist.Manau ar nebus makalynė g.gif Beto aš galvojau kaip nors į tarpą įterpt ir apdovanojimus g.gif
Atsakyti
mes gelytem bendrai visiem rupinsimes.... jaunoji mano sese..... o jaunojo viena sese gelytem prekiauja... bereikia tik sugalvot ko norim... ir kas tiks... juokingiausia,kad man reikia derintis prie pirslio kaklaraiscio...nusipirko toki grazu raudona ir sake butinai ji risis biggrin.gif

o kaip daryt...mes visi zadam vaziuot i pajuri ir su tevais.. g.gif taj kaip su ta duona druska vandeniu ir seimos zidiniu ? nejuokingai atrodys jei grize sutikines su jais ? ar isvis tada nereikia ? bet tas paprotys toks geras ir grazus mum..bet biski nesamoningai gal,jei nieko salej nebus..visi kartu grisim... g.gif

Dar...
jaunieji kvietimuose zada parasyt: jaunajai graziausios baltos geles,o jaunikis bus laimingas,jei dovanos tilps vokelyje...

kazka dar zadejau rasyt,klaust...bet ot doh.gif galva....
Atsakyti
Man tau užsakys jaunoji, bet pinigus atiduosiu, nes ji nori, kad tarpusavyje gėlytės derėtų.
Patarkit, neturiu tos 4 kampų skarelės, niekur ji man neužkliūna už akių, kad nusipirkčiau, o jai aš tuos daiktus sudėčiau į dėžutę ir padovanočiau?
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 04 02, 12:16)
Sveikutes 4u.gif  klausykit o perrenginesit jaunuosius seimininkais? ziurstas skarele skrybele? kada galvojat tai daryti?  ax.gif

labutis, mes darem antraja diena.
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 02, 12:57)
O mes dovanosim pudyne medaus, simboliskai..smile.gif turiu tokia juokinga medaus vartojimo instrukcija smile.gif

o del perrengimo, tai jaunajai risiu skarele su prijsuostele, jos mama paisus grazu komplekteli...
o jaunikiui masinos vaira ir akinius nuo sales smile.gif jis siaip maisnu megejas, tai palinkesiu  tinkamai vairuotu seima smile.gif ir akiniai nuo saules, kad nespigintu visokios pagundos smile.gif

thumbup.gif kaip gerai sugalvojai, man patiko si mintys
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 04 02, 15:27)
ką tik kalbėjau su vieną ex svočia,tai tokių fainų patarimų davė:sūrį reikia suvyniojus gražiai į celofanus iš vakaro po lova jaunųjų padėt,o kai kelsit per labarytį ir sūrio pareikalausit,tai jaunieji labai pasimeta,nes būna nepasiruošę,o jūs ištraukiat iš po lovos  bigsmile.gif
dar sakė jaunikiui užrišt akis ir duot pirma savo šeimai sūrio atsipjaut,tai dar taip nebuvo ,kad mažą gabaliuką atsipjautų,o po to,liept suvalgyt tongue.gif
dar sakė pas jaunuosius namuose iš artimųjų(broliu/seserų\tėvų) surinkti į skrynią mol kraitį:kas skarelę,kas ąžuolo statulėlę,kad stipri šeima būtų,kailio gabaliuką,ir t.t. ir taip pas abu namie.gali aišku ir svočia suorganizuot tuos dalykučius ir perduot ,kad artimieji įdėtų.sakė lb gražu būna.po to prie stalo gryžus pakomentuot visiems kas ką reiškia rolleyes.gif  sakė vienos jaunosios mama buvo mirus,tai rožančių įdėjo tėtis mamos  ...
dar man buvo kilus mintis išsivežant jaunuosius,pasodint po medį kiekvienų sodyboj(nes abiejų kaime gyvena tėvai)mol,išsivežu mergelę,paliekų pušelę,ale vasara bus tai sunkiai prigis,o dar jei nudžius unsure.gif šiaip tai vyšnios medis sakė amžiną meilę reiškia wub.gif ,(ir uogos saldžios būna  rolleyes.gif ) medžių reikšmės
duos sakė juostą pažiūrėt ir scenarijų savo,tai jei ką įdomaus rasiu,parašysiu ax.gif

smile.gif apie suri as jau girdejusi buvau. O mes su jaunaisiais pasodinom grazu dekoratyvini medeli antraja diena, sodyboi. Labai visiems patiko kaip jaunieji kase duobe, nese vandeni ir tt. ziurovu ir fotografu buvo apstu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 04 02, 16:37)
Šiandien nusipirkau užrakinamą dėžutę širdutėms ant tilto užrakinti. Nu ne tokia kaip ieškojau, bet kad tų su užraktais tai visai nėra doh.gif Tokia ji kaip taupyklė, su skyle dangtelyje, tai sakiau dar pridėsiu, kad tegu būna čia jų norų dėžutė, jei ko nors užsinorės, tegu užrašo ant lapelio, ir įmeta į vidų. O kai švęsim kokias nors gražias metines, atidarysim tą dėžutę ir galės paskaityt.
Dar Maximoj prabėgdama pamačiau tokias stilingas šiuo metu madingas skrybėles, tai savo "šeimininkui" žadu tokią padovanot, ne šiaudinę. Nors jei rasiu tokią, kaip kad vyras žvejybai nusipirkęs yra, tai ji tokia kad ir šiaudinė, bet stilinga, su kriauklytėm puošta, nu žodžiu, graži.

Zinok klaipedoj uz eura kokiu skrybeliu fainu yra , taip norisi nusipirkt ir pasidet ateiciai.
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 02, 21:35)
Man tau užsakys jaunoji, bet pinigus atiduosiu, nes ji nori, kad tarpusavyje gėlytės derėtų.
Patarkit, neturiu tos 4 kampų skarelės, niekur ji man neužkliūna už akių, kad nusipirkčiau, o jai aš tuos daiktus sudėčiau į dėžutę ir padovanočiau?

na as buvau idejusi foto tos skareles kur pas mus prekiauja klp. Bet as manau kad galima ir i grazia dezute ar skrynele sudet viska, as taip dariau, nes nebuvau radusi tos skareles.
Atsakyti
stai koks musu jaunuju tortas, kaip noretusi vel juo paragaut essen.gif
user posted image
Papildyta:
O stai cia musu jaunieji jau seimininkai ir su busimo vaikelio kraiteliu ir laisku

user posted image
Papildyta:
g.gif cia nors rusu kalba , bet gal kas mokat ir kazkas tiks issivers, tai ir panaudosit
У нашей невесты накопились к жениху вопросы.
невеста:
1. Милый, ты будешь всегда носить меня на руках?
2. Золотко, ты будешь отдавать мне всю зарплату?
3. Солнце моё, ты будешь подавать мне по утрам кофе с булочкой?
4. Дорогой, ты будешь покупать мне каждый день наряды?
5. Любимый, ты хочешь, чтобы у нас было три девочки и ни одного мальчика?
6. Хороший, будешь ли ты помогать мне по хозяйству?
жених:
1. Мечтай, мечтай, моя любимая.
2. Если будет позволять заработная плата.
3. Как скажешь, единственная моя.
4. Всё зависит от тебя, родная.
5. Я только об этом и мечтаю, хорошая моя.
6. Ну, скажешь тоже. Поживём - увидим.
Ромашка с обязанностями.
• Любить тебя я нежно буду,
Но и пилить не позабуду.
• На кухне утром первым буду,
Посуду вымыть не забуду.
• Беречь и нежить тебя буду,
Носки стирать не позабуду.
• Зарплату отдавать всю буду,
Цветы купить не позабуду.
• Обед готовить вкусно буду,
Бутылку пива не забуду.
• В театр с тобой ходить я буду,
В кино водить не позабуду.
• Скандал устраивать не буду,
Красивых слов не позабуду.
• Пеленки сам стирать я буду,
Гулять с ребенком не забуду.
• Послушной, доброй, верной буду,
Дарить подарки не забуду.
• Ходить по магазинам буду,
Полы помыть не позабуду.
• Тебя боготворить я буду,
И о мужчинах позабуду.
• Тебя всю жизнь любить я буду,
Про женщин думать позабуду.

Papildyta:
Keli zaidimai, tokie lengvi, manau suprasit

В погоне за узелком
Необходимо: 2 ПАРНЯ+КАРАНДАШИ+ШНУР
В игре участвуют 2 парня. На середине шнура завязывают узелок, а к концам прикрепляют по простому карандашу. Нужно намотать свою часть шнура на карандаш. Кто быстрее дойдет до узелка - победитель.

Угадай отпечаток
Необходимо: БУМАГА+ОТПЕЧАТКИ ГУБ
Для этой игры вам понадобится несколько пар и много женщин. Попросите представительниц пар, включая невесту, и нескольких женщин из зрителей оставить на листочке отпечатки от губной помады своих губ. Мужьям и жениху придётся угадать, который из отпечатков принадлежит их возлюбленным. Не позволяйте мужьям присматриваться к цвету помады их жён.

Чья дата ближе
Правила викторины очень просты: выигрывает тот, чей день рождения ближе всего к дате нынешней свадьбы.

Papildyta:
O cia jau musu kalba smile.gif
KAS AŠ?
Visiems žaidėjams ant nugarų užklijuojami įvairių įžymių žmonių (muzikantų, politikų, mokslininkų ir t.t. ) vardai. Kiekvienas žmogus gali paklausti vieno žmogaus po 3 klausimus pvz.: Ar Aš muzikantas ? Ar aš aktorius? Kiti žaidėjai gali atsakyti tik „taip“ arba „ne“. Ar vaidinau filme „Terminatorius“? Taip kiekvienas vaikšto klausinėdamas kitų, kol sužino, kas užrašyta jam ant nugaros.

ĮDOMIOS VIETOS
Keliems žaidėjams (trims–penkiems) ant nugarų pakabinami vietų užrašai, pvz. „Viešnamis“, „Gėjų baras“, Tualetas“, „Pirtis“ ir pan. Po to žaidimo vedėjas kiekvieno iš jų klausia – „kodėl tau patinka ten lankytis?“, „kaip dažnai ten lankaisi?“, “ką ten veikia?“, „kokį garsų asmenį norėtum kartu ten pasikviesti“ ir pan. Kitiems žaidėjams būna saldaus juoko.

OBUOLIENĖ
Žaidžia du savanoriai, geriausia seni draugai. Žaidėjai atsisėda už stalo vienas priešais kitą, prieš kiekvieną pastatoma po žvakę, į rankas duodamas žiebtuvėlis (degtukai) ir obuolys. Užduotis paprasta - kas greičiau suvalgys savo obuolį. Bet obuolį galima valgyti tik tada, kai dega tavo žvakė. O žvakę varžovas gali užpūsti ir tada žaidėjui, prieš atsikandant naują obuolio kasnį, reikia užsidegti savąją žvakę. Jeigu žaidėjai gerai pažystami, tai žaisdami jie suspėja pasakyti viską, ką galvoja apie žvakes, obuolius, draugą ;-)

VIRVUTĖ APIE PIRŠTĄ
Kiekvienam dalyviui duodamas siūlas arba virvutė. Kokio ilgio siūlas (arba virvutė) bus, nusprendžia tik pats dalyvis – tai tik jo sprendimas. Kiekvieną kartą, kai žaidžiantysis apsuka siūlą (virvutę apie pirštą, jis(ji) ką nors papasakoja apie save. Kuo ilgesnė virvutė, tuo daugiau reikia papasakoti apie save.

DINGĘ ŠAUKŠTAI
Išrenkamos dvi „aukos“. Joms pasakoma, kad turės kuo greičiau nuo žemės užrištomis akimis surinkti išbarstytus šaukštus. Tada joms užrišamos akys. Duodamas signalas pradėti. Vienas žmogus išmeta šaukštus, o kiti tyliai greitai juos surenka. Smagu stebėti besigrumiančius dėl nesančių ant grindų šaukštų. Vietoj šaukštų gali būti dedami, o po to greitai surenkami kiaušiniai (margučiai per Velykas), taurelės su degtine ir kt.

BUTELIS
Žaidėjai susėda ratu. Viduryje paguldomas tuščias butelis. Vienas iš žaidėjų užduoda klausimą ir pasuka butelį. Atsakyti turi tas, į kurį butelis atsisuka. Šis žaidimas gali būti žaidžiamas ne užduodant klausimus, bet ir užduodant užduotis arba tiesiog bučiuojant tą, į kurį butelis atsisuka.

PRISISTATYMAS.
Žaidimas tinka, kai reikia supažindinti daug svečių. Kiekvienas žaidėjas turi pasakyti savo vardą ir priderintą pravardę, pvz., „Jurga spurga“, „Justas kopūstas“ ir pan. Žaidėjai stovi ratu, pirmasis prisistato, antrasis po jo turi pakartoti pirmojo vardą ir pravardę ir pasakyti savo. Trečiasis turi pakartoti pirmojo ir antrojo vardus ir pravardes ir prisistatyti pats ir t.t. Kad svečiai geriau įsimintų vardus galima pereiti keletą tokių ratų.

MYLIU - NEMYLIU
Vedantysis prašo visų svečių, sėdinčių prie stalo, pasakyti ką jie myli ir ko nemyli pas kaimyną iš dešinės. Pvz.: "Pas kaimyną iš dešinės aš myliu ausį ir nemyliu peties.". Poto kai visi tai pasako, vedantysis iš eilės prašo pabučiuoti tai ką jie myli ir įkasti ten ko jie nemyli.

Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 04 02, 17:54)
Šiaulių Rūtoj 1 kg tokių saldainių neseniai kainavo netoli 40 Lt., tai aš jau įpratau visokiom progom pati juos vynioti biggrin.gif

Tiek per savo vestuves pati visom gėlytėm rūpinausi, derinau, mokėjau. Tiek ir mano jaunoji visas gėles pati užsakinėja.
O ta kaina tai pusė velnio, nes jei spausdint, tai kylui saldainių etikečių spausdinimas (jei neturi savo spausdintuvo), kainuoja apie 30Lt.

QUOTE(Romeniukas @ 2009 04 02, 19:50)
o kaip daryt...mes visi zadam vaziuot i pajuri ir su tevais.. g.gif taj kaip su ta duona  druska vandeniu ir seimos zidiniu ? nejuokingai atrodys jei grize sutikines su jais ? ar isvis tada nereikia ?  bet tas paprotys toks geras ir grazus mum..bet biski nesamoningai gal,jei nieko salej nebus..visi kartu grisim...  g.gif

Nu tai galit tą duoną ir druską susiorganizuoti, kol jaunieji priiminės sveikinimus, nu arba gal bus užduotys jauniesiems, tai tėvai tada kur prie salės durų pasitinka ir gerai.
Arba galit ir prie jūros padaryt tą duoną. Nauja, neįprasta vieta, ir ne tai kad sutikimą, o visą veiksmą sukti link to, kad tėvai sveikina naujai susikūrusią šeimą, ir perduoda iš savo namų atsineštom relikvijom. Aš gal taip daryčiau.

Kas manęs prašė programėlės, visoms išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus jaunoji gelemis rūpinasi, tiek svočios, tiek pamergiu. Po to aisku jai pnigelius atiduosim. Norisi kad tos gelytes deretu visos tarpusavyje, tad manau geriausia, kai perki is vienos vietos, tai padaro su tais paciais akcentais ir spalvine gama.
Atsakyti