tai kad šventimo vieta už 60 km nuo bažnyčios,o pulkas prie jos ir rinksis,be to tėvam ir taip kelis syk dar reiks viską suvežiot į sodybą ...nu nžn kaip čia išsisukt reiks

O ką jūs ruošiatės dovanoti jauniesiems?
O man patiko, kai prie bažnyčios ir restorane mus sveikino
Aš galvoju, kad porų gėles paliksiu jaunosios namie, ir paprašysiu vyro tetos, kad nuvežtų į šventimo vietą.
Dovanosim jauniesiems šventę, neimsim iš jų pinigėlių. Visokios taurės, dėžutės, simboliai ir t.t.

Aš galvoju, kad porų gėles paliksiu jaunosios namie, ir paprašysiu vyro tetos, kad nuvežtų į šventimo vietą.
Dovanosim jauniesiems šventę, neimsim iš jų pinigėlių. Visokios taurės, dėžutės, simboliai ir t.t.
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 02, 10:21)
musu sodyba 80km nuo baznycios....
o dovamojam svente ir taip viska superkam jiem taures smulkmenas visas ir tt.\
be to mum sventes nelabai bus mum kaip darbas gaunasi...
Sveikutes
klausykit o perrenginesit jaunuosius seimininkais? ziurstas skarele skrybele? kada galvojat tai daryti?

Sveikutes , bandau jungtis prie jusu kompanijos . Vasara pirsliausim mudu su vyru pirma karta . Baimes akys dideles
Perskaiciau jau beveik visas temeles . Nu saunuoles jus visos
Papildyta:
Mums vestuves galima sakyt bus tik viena diena ,tai turbut po 12 reiks kaip nors laiko rast . Skarele nunersiu ,prijuoste bandysiu pasiut , o kepure jaunikiui gal nupirksim kokia
Papildyta:
Nezinau jei dovanosim tai dovanosim vokeli

Perskaiciau jau beveik visas temeles . Nu saunuoles jus visos

Papildyta:
QUOTE(cajole @ 2009 04 02, 13:16)
Sveikutes
klausykit o perrenginesit jaunuosius seimininkais? ziurstas skarele skrybele? kada galvojat tai daryti? 

Mums vestuves galima sakyt bus tik viena diena ,tai turbut po 12 reiks kaip nors laiko rast . Skarele nunersiu ,prijuoste bandysiu pasiut , o kepure jaunikiui gal nupirksim kokia

Papildyta:
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 02, 12:21)
Nezinau jei dovanosim tai dovanosim vokeli

QUOTE(cajole @ 2009 04 02, 11:16)
Sveikutes

Mano Jaunoji tai nenori skarelės, tai tuo pačiu nereik ir kepurės jaunikiui.
Tai galvoju tik abiem prijuostes padovanoti, už lygias teises šeimoje

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 02, 11:42)
Mano Jaunoji tai nenori skarelės, tai tuo pačiu nereik ir kepurės jaunikiui.

Super idėja

O mes dovanosim pudyne medaus, simboliskai..
turiu tokia juokinga medaus vartojimo instrukcija 
o del perrengimo, tai jaunajai risiu skarele su prijsuostele, jos mama paisus grazu komplekteli...
o jaunikiui masinos vaira ir akinius nuo sales
jis siaip maisnu megejas, tai palinkesiu tinkamai vairuotu seima
ir akiniai nuo saules, kad nespigintu visokios pagundos

o del perrengimo, tai jaunajai risiu skarele su prijsuostele, jos mama paisus grazu komplekteli...

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 02, 11:57)
O mes dovanosim pudyne medaus, simboliskai..
turiu tokia juokinga medaus vartojimo instrukcija 
jis siaip maisnu megejas, tai palinkesiu tinkamai vairuotu seima
ir akiniai nuo saules, kad nespigintu visokios pagundos 

Super
Aš tai dar jaunajai turiu visą atributiką, kočėlą, širdelės formos lentelę, ir šaukštą, o jaunikiui plaktuvą ir krūvą vinių

Nu akiniai aisku cia ne prie ko man buvo.. ale ilgai galvojau ka cia tam jaunikiui padovanoti, nes jis toks daugiau prie verslo, nei prie plaktuko 
o ir masinu megejas yra, tad kazkaip siaudine skrybele dovanoti man "ne i tema" gaunasi
O vairo ideja pametejo man jaunoji, tad akiniai prie vairo labai derinasi gi
vistiek daznai saule sviecia:)
nu zodziu, tikiuosi jaunasis supras, ka turejau omeny
pernai jaunikiui dovanojau salma, statybines pirstines, kelne ir pjukla.. jo specialybe statybininkas, tai cia rakandai namo statybai buvo..
O sikart kompiuterio gi nedovanosiu ar kokio mobiliako
norisi kad butu "su uzslepta mintim"
Papildyta:
o jaunajai standartiskai - nestandartiskai.. turiu tokius pamokymus eiliuotus, ir skaitydama juos dovanosiu kazka, kas derinasi prie kokio patarimo pvz. sutramdyti vyra - dovanosiu siuolaikine priemone antrankius.. ir patarsiu paslepti rakteli, kad dublikato nepasidarytu, dar sluota dovanosiu (kad vyra paaukletu), puodyne (vyrui ant galvos jei neklausys)
o jaunajam kepure su uzrasu vyras, dideles minkstos tapteks, tos kur buna kaip kokios zverio galvos (zmonai laikyti po padu), knyga "is kur as atsiradau (zmonai padaryti vaika, kad ji turetu ka veikti ir neitu i sona).. nu berods viska isvardinau
ir padarysiu tiems rakandams gal kokias dezes su uzrasu "seimos galvos lobis". "seimos kaklo turtai".. nu ar kazka panasaus
arba gal viena bendra skrynele tiems dalykams susideti ir pasilikti atminciai

o ir masinu megejas yra, tad kazkaip siaudine skrybele dovanoti man "ne i tema" gaunasi

O vairo ideja pametejo man jaunoji, tad akiniai prie vairo labai derinasi gi

nu zodziu, tikiuosi jaunasis supras, ka turejau omeny

pernai jaunikiui dovanojau salma, statybines pirstines, kelne ir pjukla.. jo specialybe statybininkas, tai cia rakandai namo statybai buvo..

O sikart kompiuterio gi nedovanosiu ar kokio mobiliako

Papildyta:
o jaunajai standartiskai - nestandartiskai.. turiu tokius pamokymus eiliuotus, ir skaitydama juos dovanosiu kazka, kas derinasi prie kokio patarimo pvz. sutramdyti vyra - dovanosiu siuolaikine priemone antrankius.. ir patarsiu paslepti rakteli, kad dublikato nepasidarytu, dar sluota dovanosiu (kad vyra paaukletu), puodyne (vyrui ant galvos jei neklausys)
o jaunajam kepure su uzrasu vyras, dideles minkstos tapteks, tos kur buna kaip kokios zverio galvos (zmonai laikyti po padu), knyga "is kur as atsiradau (zmonai padaryti vaika, kad ji turetu ka veikti ir neitu i sona).. nu berods viska isvardinau

ir padarysiu tiems rakandams gal kokias dezes su uzrasu "seimos galvos lobis". "seimos kaklo turtai".. nu ar kazka panasaus