Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(Vilija S @ 2009 04 22, 20:00)
dar klausimelis, ejo kalba apie gandro laiska, o kada ji teikiat ir kaip jis turi atrodyti??? siaip buvo busimo vaikelio zodziai man jie labai patiko, bet nelabai suprantu kaip cia juos panaudoti

papasakosiu savo varianta:
gandro laiska atsispausdinau ant spec.popieriaus ir ji atnes "gulbes" per soki savo pries palydetuves nakciai ax.gif
tokio:
user posted image

mergaiciuke_ee dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Aš ant va tokio atsispausdinau ministrų įsakymą ir padėsiu jauniesiems ant lovos. Bus siurprizas nuėjus miegot. Galės paskaityt ir nuotaiką pasikelt blush2.gif
O ant va tokio spausdinsiu priesaikas jauniesiems.

Dar galvoju pasirinkt popierių apdovanojimams - vietoj medalių. Bet toks didelis pasirinkimas, kad net neišsirenku doh.gif

Tiesa, su jaunąja pakalbėjom, kad butelių etiketėms pirksims specialų lipdukinį popierių. Bus paprasta tas etiketes užklijuot.

Ir dar vienas niuansas. Buvau pamiršus,kad reik kunigui "pyragų" nunešt. Tai galvoju nusipirkt kokį nedidelį šakotį, ir vieną butelį su etikete (alia Meilės lašai) į tą šakotį įdėsiu ir gražiai supakuosiu su celofanu. Gal dar ir vokelį pinigams užrišiu, kur "auką bažnyčiai" įdėsim. Ir tokį gražų lauknešėlį padėsiu kunigėliui ant stalo. Manau bus gražu.
Atsakyti
nu jus ir plepat cia gerai 4u.gif as va pasidariau jau beveik loterija pirslio - thumbup.gif
o del burbulu naktibalda as lyg nepykau ten ant taves g.gif tai gal ta sukniu medziaga kazkokia ypatinga ir ant ju matos - as nesiginciju, bet siaip ant paprastu rubu tai ne blush2.gif as ir dabar susimasciau doh.gif nu bet ziedlapiai negerai nes kazkaip ten grindyse prisitryps, burbulai ne, ugneles bengaliskos ne g.gif reikia nauju ideju mirksiukas.gif

einu miegot, ryt sveciai is Lietuvos atvaziuoja, speju isgydys mano liga - kasdien cia sedet ir siaip laukia bemieges naktys drinks_cheers.gif

as dar kazkur skaiciau zodzius, nu nesenai visai cia forume ir ten buvo su duona ir druska kai tevai sutinka ir buvo ugnis dar, parasyta tevai atiduoda zvakes vaikam... o jei cia seimos zidini idet? g.gif kazi kaip butu jei tevai duona, druska, vandeni ir seimos zidini iteiktu pasitinkant jaunuosius g.gif jauciu perdaug visko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas ,oho ,kiek jus cia priplepejot thumbup.gif
O as sianakt vel sapnavau vestuves ,si karta nuvaziavau ir stoviu be nieko ,be jokiu krepsiu ,be dovanu ,be zodziu ,na be nieko ir galvoju kas dabar bus . Bet kazkaip isisukau lotuliukas.gif
Man dar tiek laiko like iki tos vestuves o tiek sapnuojasi ,tai kas bus toliau g.gif
Ai vis uzmirstu parasyt data ,kada mes pirsliausim ,tai bus liepos 25 d .
Siandien bandysiu laikrastuka deliotis ,tik labai mazai foto turiu jaunuju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zadiv*: 23 balandžio 2009 - 05:50
QUOTE(*zadiv* @ 2009 04 23, 05:49)
Labas rytas ,oho ,kiek jus cia priplepejot  thumbup.gif
O as sianakt vel sapnavau vestuves ,si karta nuvaziavau ir stoviu be nieko ,be jokiu krepsiu ,be dovanu ,be zodziu ,na be nieko ir galvoju kas dabar bus . Bet kazkaip isisukau  lotuliukas.gif
Man dar tiek laiko like iki tos vestuves o tiek sapnuojasi ,tai kas bus toliau  g.gif
Ai vis uzmirstu parasyt data ,kada mes pirsliausim ,tai bus liepos 25 d .
Siandien bandysiu laikrastuka deliotis ,tik labai mazai foto turiu jaunuju  doh.gif

as zinok irgi mazai turejau bet man paprasiau kad savo megstamiausiai man atsiustu ar irasytu i cd ir viskas , dar sakau idekit kokiu is kelioniu ar jum mielu svenciu. zinok pakako.
Atsakyti
LAbas Rytas suraitytas 4u.gif
zadiv, piršliausim tą pačią dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 22, 22:00)
o, man gali reikėti  bigsmile.gif

ir šiaip, ar jau kas kūrėt tuos filmukus-prezentacijas apie jaunuosius? nes aš irgi galvoju kurti, tik kelios mintys:
1. daryti rimtą ir rodyti pradžioje
2. daryti humoristinį ir rodyti po 12 arba antra diena...su humoristiniais turiu patirties, esu sukūrus tėčio 50-mečiui, visi lūžo.bet čia , vestuvėms, kol kas neturiu idėjos kad juokinga būtų...ar jūs gal turit kokią idėją? ar kokios pasakos siužetą perkurti  g.gif ..nežinau...įdomu būtų pasižiūrėti, kas jau yra padaręs kažką, gal pasidalintų  bigsmile.gif

As filmuka rodyti planuoju pacioj pradzioj, kai atiduosm dokumentus.Na as galvoju kurti istorija, tema kad kiekvieas zmogus yra tarsi agelas tik su vienu sparnu ir tik apsikabines antraja pue, gali skristi per gyvenima. Kazka panasaus kad Dievulis isleisdaas tiek viena tiek kita i si pasauli jiems tai pasake, bet tik gime jie pamiros tuos zodzius, ir sau augo, brendo, svajojo ir rodysius nuotraukas is vaikystes, paauglystes bet viena diena susitiko ir lyg kaip sapna prisimine Dievo zodzius, na ir kazka panasaus, dar nezinau kaip tada rutuliosiu, ir ant pacio galo pasakysiu kad siandien jie stovedami prie altoriaus prisimine ka jiems abiems Dievas buvo sakes ir suprato kad tai nebuvo sapnas, nes siandien kiekvienas ju atrado ta antraji sparna ir nuo siandie jie skris kartu. Na kazkas panasaus, aisku sudeliosiu graziai visa ta pasakojima ir visa ta istorija, parinksiu grazius zodzius, net zina kokia muzikele noreciau parinkt tik nezinua ar rasiu.
O kaip tu darei ta jumoristini filmuka? Gal galetum papasakoti trumpai ar atsiusti parodyti? blush2.gif

QUOTE(Linarte @ 2009 04 23, 00:35)
Aš ant va tokio atsispausdinau ministrų įsakymą ir padėsiu jauniesiems ant lovos. Bus siurprizas nuėjus miegot. Galės paskaityt ir nuotaiką pasikelt blush2.gif

o kas cia tas ministru isakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 23 balandžio 2009 - 08:48
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 23, 09:43)
LAbas Rytas suraitytas  4u.gif
zadiv, piršliausim tą pačią dieną  mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
piršliausim tryse tą pačią dieną mirksiukas.gif

mergaiciuke_ee AČIŪ thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 23 balandžio 2009 - 08:58