QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 22, 22:00)
o, man gali reikėti
ir šiaip, ar jau kas kūrėt tuos filmukus-prezentacijas apie jaunuosius? nes aš irgi galvoju kurti, tik kelios mintys:
1. daryti rimtą ir rodyti pradžioje
2. daryti humoristinį ir rodyti po 12 arba antra diena...su humoristiniais turiu patirties, esu sukūrus tėčio 50-mečiui, visi lūžo.bet čia , vestuvėms, kol kas neturiu idėjos kad juokinga būtų...ar jūs gal turit kokią idėją? ar kokios pasakos siužetą perkurti

..nežinau...įdomu būtų pasižiūrėti, kas jau yra padaręs kažką, gal pasidalintų
As filmuka rodyti planuoju pacioj pradzioj, kai atiduosm dokumentus.Na as galvoju kurti istorija, tema kad kiekvieas zmogus yra tarsi agelas tik su vienu sparnu ir tik apsikabines antraja pue, gali skristi per gyvenima. Kazka panasaus kad Dievulis isleisdaas tiek viena tiek kita i si pasauli jiems tai pasake, bet tik gime jie pamiros tuos zodzius, ir sau augo, brendo, svajojo ir rodysius nuotraukas is vaikystes, paauglystes bet viena diena susitiko ir lyg kaip sapna prisimine Dievo zodzius, na ir kazka panasaus, dar nezinau kaip tada rutuliosiu, ir ant pacio galo pasakysiu kad siandien jie stovedami prie altoriaus prisimine ka jiems abiems Dievas buvo sakes ir suprato kad tai nebuvo sapnas, nes siandien kiekvienas ju atrado ta antraji sparna ir nuo siandie jie skris kartu. Na kazkas panasaus, aisku sudeliosiu graziai visa ta pasakojima ir visa ta istorija, parinksiu grazius zodzius, net zina kokia muzikele noreciau parinkt tik nezinua ar rasiu.
O kaip tu darei ta jumoristini filmuka? Gal galetum papasakoti trumpai ar atsiusti parodyti?
QUOTE(Linarte @ 2009 04 23, 00:35)
Aš ant
va tokio atsispausdinau ministrų įsakymą ir padėsiu jauniesiems ant lovos. Bus siurprizas nuėjus miegot. Galės paskaityt ir nuotaiką pasikelt
o kas cia tas ministru isakyma?