Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 22, 13:38)
Oi, su tuo židiniu ir man galvosūkis  doh.gif Vieną naktį sapnavau, kad vyksta vestuvės ir reikia tą židinį duoti, o aš pamatau, kad jo nepasiėmiau, o gėda gėda  doh.gif  Aš tai planuoju židinį per antrą užsėdimą ir kaip tu po to padėką tėveliams.
Norėjau paklausti dėl filmuko: ar pačios susiorganizuojat įrangą fimuko rodymui, ar jis jau būna toje vietoje kur vyks vestuvės?
Papildyta:
AČIŪ už saldainių popierėlių maketus  4u.gif

As tai sapnaau kad sudauzau zidini pries pat uzdegima doh.gif
Ne saleje nera irangos, reikes nuomoti, reiks pasieiskoti kas nuomoja, as savo vestuvem ieskojausi bet paskui persigalvojau. Tai del to dar klaustukas del to filmuko nes nezinau ar turesiu iranga per ka ji parodyti, bet tikiuosi pavyks susirasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 20, 12:44)
siaip jei nori schema galiu atsiust nes pati viska dariau

Labas

Na as cia irgi naujoke tik vis skaitau ir labai susidomejau tais saldainiu popieriukais. Gal ir man galetum atsiusti schemute. Labai aciu jurgitele79@yahoo.com

Gal galetum imesti kokia nuotraukyte jei galima kaip tie saldainiai suvynioti atrodo. Idomu butu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(jusva @ 2009 04 22, 14:06)
Labas

Na as cia irgi naujoke tik vis skaitau ir labai susidomejau tais saldainiu popieriukais. Gal ir man galetum atsiusti schemute. Labai aciu   jurgitele79@yahoo.com

Gal galetum imesti kokia nuotraukyte jei galima kaip tie saldainiai suvynioti atrodo. Idomu butu. Aciu

Na as vestuviniu saldainiu neturiu nufotkinus, bet turiu nufotkinus kaip atrode saldainiai kuriuos dariau krikstasunio pirmojo gimtadienio proga.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Panasiai dariau ir vestuvinius tik pakeiciau spalvas ir paveiksliukus.
Vakare paziuresiu gal kur rasiu namie kaip atrode vestuviniai saldainiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 22 balandžio 2009 - 13:17
QUOTE(skgreta @ 2009 04 22, 14:16)
Na as vestuviniu saldainiu neturiu nufotkinus, bet turiu nufotkinus kaip atrode saldainiai kuriuos dariau krikstasunio pirmojo gimtadienio proga.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Panasiai dariau ir vestuvinius tik pakeiciau spalvas ir paveiksliukus.
Vakare paziuresiu gal kur rasiu namie kaip atrode vestuviniai saldainiai

Fainai pamatyti tikra vaizda fainai atrodo. O koks popierius ar cia is a4 formato kur buna paprastas spalvotas spausdinimo popierius ar koks spec?
Atsakyti
QUOTE(jusva @ 2009 04 22, 15:21)
Fainai pamatyti tikra vaizda fainai atrodo. O koks popierius ar cia is a4 formato kur buna paprastas spalvotas spausdinimo popierius ar koks spec?

Cia paprastas baltas A4 formato popierius kuris dedasi i printeri. Tiesiog padariau marga fona.
Atsakyti
Sveikos.
Ką žadat apdovanot baigiantis vestuvėms? Aš darausi ženkliukus, tai pasidariau:
Šauniausiam šokėjui ir šokėjai
Didžiausiam miegaliui
Meiliausiai porai
Vestuvių princesei ir princui (čia aišku bus Jaunieji) smile.gif

Ką dar pasidaryt? g.gif
Atsakyti
O kur tu dareisi zenkliukus?ir koki kaina?ar pati darei?
nes as ir planuoju daryti tik va ieskau kur daro vienetais o ne urmu po 50 ir daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 04 22, 16:54)
Sveikos.
Ką žadat apdovanot baigiantis vestuvėms? Aš darausi ženkliukus, tai pasidariau:
Šauniausiam šokėjui ir šokėjai
Didžiausiam miegaliui
Meiliausiai porai
Vestuvių princesei ir princui (čia aišku bus Jaunieji)  smile.gif

Ką dar pasidaryt?  g.gif

Aš dar darau "Plačiausia burnytė" "Linksmiausias dalyvis"
Dar būna Jauniausias vestuvių dalyvis, Geriausias dainorėlis, Muzikanto padėjėjas, Vyriausias vestuvių dalyvis.
Šiaip idėjų apdovanojimams galima nueit į tautodailės parduotuvę, kur pardavinėja tuos molinius medalius, ir susirašyt.
Galvoju pasidaryt bent diplomus Netikrai jaunajai ir Netikram jaunajam, Netikram Piršliui ir Netikrai Svočiai. Atiduosiu kai jau jie kils nuo stalo.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 22, 16:11)
Aš dar darau "Plačiausia burnytė" "Linksmiausias dalyvis"
Dar būna  Jauniausias vestuvių dalyvis, Geriausias dainorėlis, Muzikanto padėjėjas, Vyriausias vestuvių dalyvis.
Šiaip idėjų apdovanojimams galima nueit į tautodailės parduotuvę, kur pardavinėja tuos molinius medalius, ir susirašyt.
Galvoju pasidaryt bent diplomus Netikrai jaunajai ir Netikram jaunajam, Netikram Piršliui ir Netikrai Svočiai. Atiduosiu kai jau jie kils nuo stalo.

mano jaunieji nenori jokiu apdobanojimu sake niekam nereikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 22, 17:16)
mano jaunieji nenori jokiu apdobanojimu sake niekam nereikia sad.gif

Šiaip kokios nebrangios figūrėlės už kelis litus tikrai prisimenamos.
Aš net buvau pamršus, kad per mano vestuves brolis tokį asiliuką gavo už gerą nuotaiką. O jis va prisimena. Ir kai prisimena, visada linksma būna.
Taip kad aš darysiu. Ir čia šitoj vietoj man laisvė, neriboja manęs.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 22, 16:21)
Šiaip kokios nebrangios figūrėlės už kelis litus tikrai prisimenamos.
Aš net buvau pamršus, kad per mano vestuves brolis tokį asiliuką gavo už gerą nuotaiką. O jis va prisimena. Ir kai prisimena, visada linksma būna.
Taip kad aš darysiu. Ir čia šitoj vietoj man laisvė, neriboja manęs.

siaip tokiu atsarginiu variantu turiu pasipirkus vesiuos ten ir jei matysiu kad reik tikrai apdovanosiu kelis zmogucius:)
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 22, 15:55)
O kur tu dareisi zenkliukus?ir koki kaina?ar pati darei?
nes as ir planuoju daryti tik va ieskau kur daro vienetais o ne urmu po 50 ir daugiau  g.gif

Maketuoju pati, o gaminsiu reklamos agenturoj. Pažįstamas ten dirba, sakė padarys. Dėl kainos neklausiau dar, bet supratau, kad vienetais daro.

Ačiū už pasiūlymus, pasidariau dar linksmiausiam svečiui ir vestuvių smaguriui, reiks turbūt ir dainorėliui padaryt smile.gif
Atsakyti