Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

Sveikos svočiutės, jungiuosi į jūsų būrį, jei priimsit 4u.gif Svočiučių užeigėlę skaitau jau senokai - apie porą mėnesių, bet prisijungiu tik dabar. Piršliausiu rugpjūčio 1 d. ir bus pirmas kartas. Kaip gerai, kad yra tokie forumai. Tikras išsigelbėjimas tokiems kaip aš pirmakleckiams, nes pradžioj nežinojau nė už ko griebtis. Prisirinkau daug geros medžiagos ir idėjų thumbup.gif Tik va dabar pradėjau nuosekliai rašyti scenarijų ir galvelė susisuko. Tikiuosi pagelbėsit ir patarsit. ax.gif
Atsakyti
Sveikutės aš po mergvakario jau liko savaitė, ir mano misija bus baigta, bus jaučiu liūdna verysad.gif
Klausykit noriu pasitarti pasidariau medžiaginę širdį ant kurios dėlliosiu žvakutes, kaip manot ar man išdėliot uždegt ar organizuot kad visi svečiai degtų ir dėtų
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 19, 20:04)
Sveikos svočiutės, jungiuosi į jūsų būrį, jei priimsit  4u.gif Svočiučių užeigėlę skaitau jau senokai - apie porą mėnesių, bet prisijungiu tik dabar.  Piršliausiu rugpjūčio 1 d. ir bus pirmas kartas.  Kaip gerai, kad yra tokie forumai. Tikras išsigelbėjimas tokiems kaip aš pirmakleckiams, nes pradžioj nežinojau nė už ko griebtis. Prisirinkau daug geros medžiagos ir idėjų  thumbup.gif Tik va dabar pradėjau nuosekliai rašyti scenarijų ir galvelė susisuko. Tikiuosi pagelbėsit ir patarsit. ax.gif

sveika svociute biggrin.gif padraugausim
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 19, 20:07)
Sveikutės aš po mergvakario jau liko savaitė, ir mano misija bus baigta, bus jaučiu liūdna verysad.gif
Klausykit noriu pasitarti pasidariau medžiaginę širdį ant kurios dėlliosiu žvakutes, kaip manot ar man išdėliot uždegt ar organizuot kad visi svečiai degtų ir dėtų

as galvoju visur prasyt pulko pagalbos - viena labai uztruksi
Papildyta:

Tik Tu mums parasyk kaip sekesi .Po vestuviu ir tau noresis pasipasakot ir man labai rupi , kaip ten tau viskas isejo
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 19, 19:07)

as tai duosiu sveciam po zvakute (ju apie 40 bus) paprasysiu kad po viena zodi ko nors palinketu jauniesiems ir tada jauniesiem ant lapo lieosiu uzrasyt ju pirma bendra seimynine svajone istrauksiu dangaus zibinta ir prie jo pririsim ir paleisim i dangu. va tauip galvoju padaryt jei galesim lauke but jei oras leis...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 18, 16:37)
Šiandien su jaunąja lakstėm po miestą, nusipirkom visokių dalykėlių mašinų puošimui. Jaunikis sakė iš storos vielos išlankstys karkasus širdims. Jau dabar įsivaizduoju kaip gražiai jaunųjų mašina bus papuošta wub.gif Bet ir darbelio laukia... Rytoj pradėsim daryt palydos mašinų papuošimus, nes karkasus parveš nebent rytoj vakare.
Reik prisiruošt nupaveiksluot savo pagalvėlę žiedams, jau turiu išgraviruotas taures. Dar bandysiu šiandien pasidaryt papuošimus žvakėms. Tai kai juos turėsiu, tai tada viską ir pasirodysiu.

Tik atsargiai su viela kad nesubraizytu kapoto g.gif
Papildyta:

Manau kad duok sveciams, lai deda po viena zvakute- tablete ir pasako viena zodi linkiejima, sudes sirdies formos ir bus labai grazu, o jaunieji kaip padeka gali uzdegti savo aukstesne grazesne zvake ir padet ja viduriuke. Bent as taip dariau
Atsakyti
o kurioj vietoj jus taip darot? kur ta medziagine sirdis bus? ant zemes? ir kas kai jau bus to szvakes? prasau - papasakokit man ta dali issamiai ax.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 04 19, 21:25)
o kurioj vietoj jus taip darot? kur ta medziagine sirdis bus? ant zemes? ir kas kai jau bus to szvakes? prasau - papasakokit man ta dali issamiai  ax.gif

aciu

as 12 valanda vietoj fejerverku nes nebus ju pas musu. as turbut su kreidute nupiesiu ta sirdute ir lieosiu sudeliot po linkejimo zvakutes palei nubrezta rema.
Atsakyti
Ankstesnėse temose skaičiau, kad yra SM' iečių, maketuojančių saldainiams popieriukus. Nebeįsiskaičiau, kas doh.gif Gal žinote?
Per pažįstamų pažįstamus buvau susiradusi vieną mergaičiukę. Sutiko padaryti, bet paskui pradingo. Nebesugaudau aš jos, o pati nemoku verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 19, 14:18)
gal apie šituos galima plačiau? 4u.gif

laimingo gyvenimo receptas - tiesiog ant lygiu akmeneliu uzrasiau = meile, laime, sveikata, pinigai, dziaugsmas, skausmas, rupesciai ir t.t. - jaunieji susikurs savo laimes recepta issirinkdami kas jiems reikalinga ir butina, o kitus sumes i upeliuka ar tvenkini - mes busim labai graziam , geletam dvare ten pilna tiltu tilteliu ir vandens telkiniu ax.gif jei prastas oras bus eisim i vidu, o jei grazu, tai parke selsim bigsmile.gif
laiskas gandrui - na, cia kiek skaiciau tai kazkaip prie stalo paskaito jaunuju ir gandro laiskus, o as sumasciau, kad gamtoj jaunieji ala parasys, nes trafareta as jau parasiau jiems tik vardus reiks irasyt ir "issius", o veliau vakare gulbinu sokis ir anie atnes gandro atsakyma - tai cia taip patobulinau SM'ini varianta ax.gif

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 19, 22:43)
Ankstesnėse temose  skaičiau, kad yra SM' iečių, maketuojančių saldainiams popieriukus. Nebeįsiskaičiau, kas  doh.gif Gal žinote?
Per pažįstamų pažįstamus buvau susiradusi vieną mergaičiukę. Sutiko padaryti,  bet paskui  pradingo. Nebesugaudau aš jos, o pati nemoku  verysad.gif .

tai eik i paslaugu temukes, ten ne viena atrasi, kas daro mirksiukas.gif
as pamenu lyg zavinga g.gif
Papildyta:
La pelza labai grazi porele mirksiukas.gif

as irgi nusinerus, tik trumpesniais apredais, nes palnuoju imontuot i torta ax.gif
Atsakyti
ir gal dar kas turite pavyzdziu popieriuku (t.y.) shemos smile.gif gal galit pasidalyt smile.gif aciu
Atsakyti
Laba labutelis. 4u.gif

Sveikos super mamytes super svociutes.

Jungiuosi i jusu bureli pioneers.gif Mes pirslaisime Liepos 4 diena.Bus sesers vestuves taigi norisi visko kas geriausiai.

Smagus bus su kuo nors pasidalinti mintimis mirksiukas.gif .tikiuosi pritapti prie jsuu burelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 19, 18:50)
svociutes is Telsiu - apsiliepkit , reikia jusu pagalbos

Aš dar ne svočiutė, tik ruošiuosi, bet jei reikia ką nors padėti, drąsiai galit klaust,jei galėsiu - padėsiu smile.gif
Atsakyti