Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

Saunuoles merginos Jusu rankdarbiai - SUPER UNIKAL. Man jau senai kirba mintis - kaip seksis jums tose vestuvese. Mes cia kogero draugausim kokia 3 men. ir labai norisi kad nors kuri papasakotu kaip praejo puota.Gal balandzio pab.reikia atidaryti nauja tema -,, jau po vestuviu''. o gal tokia tema jau yra - gal as kazka praleidau
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 17, 20:12)
niu va vel prasiunciaun kieki informacijos merginom jei kuri negavot rasykit nes mano netas truputi is manes isidirbineja sad.gif

ką tu ten siunti? blush2.gif
Aš šiandien vežu torto lopetėlę graviruoti. dar popieriaus pasižiūrėsiu svečių knygai, rėmelius gal kokius... reik pradėti jau "materialiai' ruoštis, ne kol kas tik scenarijų turiu.
Atsakyti
labas is ryto 4u.gif

nu va, issprendziau problema del nelabai kokios medziagos jaunuju apredams naktiniams thumbup.gif tik nezinau ar kas yra patys kele paveiksliukus ant medziagos? vaziuoju nusipirksiu tos pleveles ir is interneto parsisiunciau jau visokiu nelabai graziu lotuliukas.gif paveiksliuku - pabandysiu uzdet ant baltos medziagos thumbup.gif tikiuosi gausis.

Gal kas yra mate ir galit man pasakyti, kiek mazdaug lietuvoj kainuoja ir kur butu galima gauti - atsvaitu ir didele vyno taure? nu man reikia dideles, kad bent 1 butelis tilptu but gerai 2 ax.gif galvoju gal LT pigiau nei cia g.gif

aciu

p.s. o apie torto lopetele ir pamirsus bvau, bet cia taip brangu graviruoti doh.gif jauciu reiks rizikuot ir lietuvoj sita darba darytis unsure.gif tiesa, o jus spynele ir graviruojat ar tik uzrasot specialiu rasikliu? mano ji tokia maza, ad neisivaizduoju kaip ten ka ir isgraviruot g.gif jauciu as tik uzrasysiu

del povestuviniu atsiliepimu - as tai tikrai parasysiu po visko, manau visos parasys, dabar ne tiek daug tu vestuviu, tai ir nera jokiu atsiliepimu drinks_cheers.gif bet dar biski palaukit - prasides
Atsakyti

user posted image

RUOSIASI Rrauzi

Rrauzi- balandžio 23
gutė pinkutė - balandžio 24
maze11-gegužės 2
Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
Deimante Mazute-geguzes 9
rugsti uoga - gegužės 16
mergaiciuke_ee - gegužės 23
zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
pajole - birželio 6
auksegi-birzelio 6
marimur - birzželio 13
ingiena - birželio 20
airara - birželio 20
pekutis - liepos 4
dowwe - liepos 4
leliukazz-liepos 4
Bėganti - liepos 11
salibaba - liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
laimakp - liepos 18
Roretėlė - liepos 25
manilla - liepos 25
Vaida&Emilija-liepos 31
Romeniukas - rugpjūčio 1
astarna - rugpjūčio 8
skgreta - rugpjūčio 8
roky - rugpjūčio 8
Kasandra - rugpjūčio 8
aridax- rugpjūčio 8
miskininkele - rugpjūčio 15
Mandra Sandra - rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
vilija s-rugsejo 5
inrinke - rugsėjo 26
Atsakyti
Laba diena, svociutes wink.gif

Geros ir sauletos jums dienos, as sndien lekiu truputi i darba, o poto manau trauksiu pas tevus i sodyba smile.gif
Atsakyti
Kazkas prase parodyti kaip buvo papuostas autobusiukas, tai rodau. Cia ji puose jaunojo mama,pati sugalvojo ir padare.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 04 18, 08:33)
ką tu ten siunti?  blush2.gif 
Aš šiandien vežu torto lopetėlę graviruoti. dar popieriaus pasižiūrėsiu svečių knygai, rėmelius gal kokius... reik pradėti jau "materialiai' ruoštis, ne kol kas tik scenarijų turiu.

as laikrasti ir saldiniu popiereliu scemutes siuntineju nes prase o siaip turiu galim sakyt viska kas buvo skelbta cia forumuose tik kartaios pati nberandu tokioj galybej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 17, 23:46)
Nu bet nieko, mes supermamkos, supersvočios, tai viską pasidarysim  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien su jaunąja lakstėm po miestą, nusipirkom visokių dalykėlių mašinų puošimui. Jaunikis sakė iš storos vielos išlankstys karkasus širdims. Jau dabar įsivaizduoju kaip gražiai jaunųjų mašina bus papuošta wub.gif Bet ir darbelio laukia... Rytoj pradėsim daryt palydos mašinų papuošimus, nes karkasus parveš nebent rytoj vakare.
Reik prisiruošt nupaveiksluot savo pagalvėlę žiedams, jau turiu išgraviruotas taures. Dar bandysiu šiandien pasidaryt papuošimus žvakėms. Tai kai juos turėsiu, tai tada viską ir pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 04 17, 21:35)
sveikos svociutes smile.gif manes irgi birzelio menesi laukia tas malonumas, tai kol kas galiu parodyti viena ideja, gal kuriai patiks (jei reiks - schemutes turiu), deja kol kas tik nuotaka bet bus ir jaunasis su smokingu:

as planuoju juos iteikti su kazkokiu palinkejimu kad kiekvienais metais svestu savo vestuviu data  smile.gif

Liuks thumbup.gif. Jauciu bandysiu ir as tokius pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Niu va. Giriuosi savo rankų darbu.
Papuoštos dvi žvakės, kurios degs prieš jaunuosius per balių:
user posted image

Papuoštas varpelis (per šeimos židinį dovanoti):
user posted image

Išsiuvinėta ir pasiųta:
user posted image

Nu čia ne mano darbas, bet mano idėja. Taurės jauniesiems:
user posted image

user posted image

Jei kas nori apžiūrėt iš arčiau, paspaudus ant nuotraukos - pasididina blush2.gif
Atsakyti
Linarte, saunuole thumbup.gif
labai grazu, man ypac patiko pagalvele - labai labai grazi 4u.gif saunuole tu
Atsakyti