Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(asta48 @ 2009 04 17, 14:23)
Tai kaip tie žiedai laikosi ant šilkinės pagalvėlės, juk ji labai slidi. O jeigu nešant jie nukrenta g.gif  g.gif  g.gif

Man rods jie ten pririsami prie tu kaspineliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 17, 15:48)
taigi ant pagalveles yra raisteliai, kuriais juos surisi, ir jie nenukrenta smile.gif

O gal galima placiau apie ta ziedu nesima . Jie priekyje jaunuju nesami ar kaip ? Nes galvoju gali dukrai nezinia kas uzplaukt ir nenores eit priekije visu . o nores su manim kartu g.gif
Atsakyti
na papasakosiu, musu eisena:
pirmas eina kunigas
antri - liudininkai+pulkas
kai kunigas atsistoja prie altoriaus, o pulkas isirikiuoja taip: viena pora i desine, kita pora i kaire ir t.t.
ilieka baznycios praejimas tarp suolu tuscias
tuomet eina berniukas su ziedais, o is karto uz jo jaunieji.
berniukas atstoja sone
jaunieji atsitoja priesais altoriu ir kuniga
poros stovi sonuose

nu nezinau ar cia aiskiai paaiskinau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 17, 13:33)
http://www.supermama...?...0530&st=444

skgreta, rasyk sitai  svociutei i az, jos man rodos suknele kaip tavo issvajota smile.gif gal pasakys kur gavo smile.gif

dekui 4u.gif
Rasiau as jai anksciau, kai tik pamaciau sita suknele, ji ja siuntesi is uzsienio, bet brangiai kainuoja 400 lt, o man per brangu as iki 300 ieskausi, kad net nesiektu 300, ta pati megina ir parduoda ta suknele, bet man ja daug siaurinti reiktu, o tai irgi brangiai gautusi ir net siuveja sake nelabai graziai gautsi, nu vienu zodziu vienintele iseitis rasti kazka panasaus arba tokia suknele siutis.
Norisi apsirengti graziai bet uz maza kaina biggrin.gif
Atsakyti
istryniau - valio, aciu uz patarima skgreta

man uzejo vel geras upas pasiziurejus cia jusu visu tokiu graziu sukniu, tai siandien pradejau delioti loterija ir jau gime man atrodo mintis apie naktine jaunuju apranga thumbup.gif liuks, reikia darbuotis drinks_cheers.gif

as visa scenariju turiu jau galvoj ir ranka pasirasius, bet va neikaip neiseina i kompa graziai surasyti g.gif jauciu reikia laukt ikvepimo - laiko dar yra tongue.gif

o as tai taip isivaizduoju ta iejima i baznycia:
nezinau kaip kunigas, nes nesu jo macius gyvenime, zadu ieiti i baznycia anksciau ir pasiklaust

bet noreciau kad jaunasis eitu su mama savo pirmas, tada ispaskos pulkas ir kaip cia jau sake sustotu berniukai vienoj pusej, mergytes kitoj, tada ispaskos ziedai, roziu ziedlapiai ir jaunoji pas kutine su tevais abiem g.gif tik dabar susimasciau - o kur mes lotuliukas.gif nu mes jauciu paskutiniai... ne? man atrodo normaliai butu jei mes ir tada jau visi kiti sveciai, bet ne jauciu visi kiti jau sedi susisede ... nu tada mudu paskutiniai bigsmile.gif
Atsakyti
Kai sveciai susirenka i baznycia , pulkas issirikiave , jaunikis prie altoriaus - ieina jaunoji su savo teciu ; su abiem tevais ; o gal su jaunuoju be tevu - tevai sedi , .Zinau tikslei - kunigas pasitinka jaunuosius .Tai gali buti prie duru arba prie altoriaus.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 17, 15:50)
na papasakosiu, musu eisena:
pirmas eina kunigas
antri - liudininkai+pulkas
kai kunigas atsistoja prie altoriaus, o pulkas isirikiuoja taip: viena pora i desine, kita pora i kaire ir t.t.
ilieka baznycios praejimas tarp suolu  tuscias
tuomet eina berniukas su ziedais, o is karto uz jo jaunieji.
berniukas atstoja sone
jaunieji atsitoja priesais altoriu ir kuniga
poros stovi sonuose
nu nezinau ar cia aiskiai paaiskinau smile.gif

Mes tai darysim kitaip.
Pirmiausia jaunojo sesutė (6m) išbarstys žiedlapius (jei kunigas leis, bet kažkaip abejoju). Jei neleis, tai eis porytė - ta mergytė ir dar vienas berniukas, irgi maždaug tokio amžiaus. Jie nuneš pagalvėlę su žiedukais ir padės kunigui ant stalelio. Tada eisim mudu su vyru. Už mūsų pulkas. Neskirsim merginų ir vaikinų, o porom pasiskirstys viena pora į vieną pusę, kita į kitą, paliks praėjimą, o kai ateis jaunoji su tėvu, sudarys puslankį. Jaunikis visų lauks prie altoriaus.
Antras variantas, jei man leis skaityt žodžius į mikrofoną, tai aš tada būsiu prieky, skaitysiu žodžius lėtai, kol visi ateis, o kai baigsiu, tada jaunoji ateis skambant maršui.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 17, 11:36)
ir dar nepamenu kurios tokia ryskiai vysnine - via cia tai spalvyte.. jauciu is 3 km sovia matysis..  thumbup.gif

Tai bus is tolo aisku, kas vadovauja paradui lotuliukas.gif

Klausimelis toms, kurios svociaus dvi dienas. Jei rutu vainikeli nusegu pirma vakara, tai ir veliuma persegti pirmai pamergei is karto reikia? Skaiciau, kad tie abu dalykai kartu eina. O as kazkaip pamenu, kad veliuma nusegdavo antra diena, tada jaunajai prijuoste su skarele, o jaunikiui kepure uzdedavo. Susipainiojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 17 balandžio 2009 - 18:14
Gal kas patarsit, kokia spalva man rinktis, jei pamerges turkio spalvos?... Vis pamastymuose as...

Laba diena wink.gif nepasisveikijau gi...

Sendien ramus vakaras, sedziu balkone, geriu arbatele ir deliosiuos vestuviu scenraiju po biski, nes va dvi savaites guledama ligonineje siektiek jau pasideliojau... Laukia iiiiilgas darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 04 17, 18:13)
Tai bus is tolo aisku, kas vadovauja paradui lotuliukas.gif
Klausimelis toms, kurios svociaus dvi dienas. Jei rutu vainikeli nusegu pirma vakara, tai ir veliuma persegti pirmai pamergei is karto reikia? Skaiciau, kad tie abu dalykai kartu eina. O as kazkaip pamenu, kad veliuma nusegdavo antra diena, tada jaunajai prijuoste su skarele, o jaunikiui kepure uzdedavo. Susipainiojau doh.gif

mes tai nusegsim vainikeli 12 val o nuometa nuimsim antra diena ryte ir uzdesim pirmai pamergei tada jaunuosius i seimininkus pakrikstysim.
Atsakyti
sveikos, kai as tekejau, musu eisena buvo tokia: jaunikis, pirsliai ir poros ieina kartu, poros persiskiria, palieka praejima. Tada skambant graziai muzikai wub.gif ieinu as su teveliu. Kai mes pasirodom tarpdury, jaunikis pradeda eiti nuo altoriau musu link. Susitinkam vidury baznycios, tevelis perleidzia nuotaka jaunikiui. Na, ir iki altoriaus nuo baznycios vidurio jau atejom su MB kartu
Atsakyti
niu va vel prasiunciaun kieki informacijos merginom jei kuri negavot rasykit nes mano netas truputi is manes isidirbineja sad.gif
Atsakyti