Oi kiek cia daug grazumu pridejot, viso svocios labai grazios.
rugsti uoga, ingiena labai graziai atrodet, labai fainos sukneles ir ju modeliukai
As tai radau cia forume tokia faina suknele, viena forumiete pernai su ja pirsliavo, kurios labai labai noreciau ir jaunajai patiko, tik nezinau kur tokia rasti galvoju gal reiks siutis, tik kazin kokia kaina butu, stai mano svajoniu suknele

:

Arba dar tokia panasia kaip si,tik virsus priderintas prie pamergiu sukneiu spalvos
QUOTE(pelze @ 2009 04 16, 15:12)
skgreta - dekui uz komplimenta

man ir atrodo kad man ji tinka

vyras tik sako kad negaliu sukust

nes dabar tai ji kaip ant manes pasiuta

bet as ir nesiruosiu kust, tai viskas bus gerai
oi cia visko gali buti kad numesi svorio is streso ir nerimo

,as pries savo vestuves tai numeciau, ir reikejo suknele siaurinti.
QUOTE(pelze @ 2009 04 16, 18:41)
ir dar galvoju apdovanojimus idesiu i pirslio testamenta. Nezinau kaip, bet kai pirslys skaityts testamenta visus ir apdovanosim, nes visos sakot kad nieks nesiklauso to testamento, o as pritariu

ne tas jau galvoj buna

tai reiks kazkaip sumastyti ta teksta kad ir smaiksciai butu ir visi liktu apdovanoti
As vienose vestuvese maciau kur apdovanojo svecius pirslys testamenta skaitant, labai gerai gavosi.
QUOTE(pelze @ 2009 04 17, 11:12)
oi, kazkaip nebemoku nuotrauku istrint

nepykit, biski eteri tersiu
gal kas galit padet? as kazkaip galvojau pakeisiu zinute ir viskas

nebeduoda istrint, ane? nu nesvarbu jei ne tai ne
o per kur tu dejai ta nuotrauka, jei per kazkoki foto albuma, tai istrink tiesiog ta nuotrauka is foto albumo ir dings is cia nuotrauka.
QUOTE(marimur @ 2009 04 17, 11:54)
Aš dar nepradėjau ieškotis

, na bet kitą savaitę jau pradėsiu.
dar norėčiau visų paklausti, kodėl yra geriamas piršlio kraujas ir svočois ašaros. Ašaros turbūt dėlto, kad jai gaila savo piršlelio, kad jį pakars? aR KAIP?
As ir dar nepradejau ieskoti sukneles sau, nezinau kokios pamerges bus.
O del pirslio kraujo, tai jis duodamas kadangi nepavyko pirslio pakarti, nes ji isgelbejo jaunoji, ir bent jau kraujo duoda savo atsigerti. O kam svocios asaros tai nezinau.
QUOTE(asta48 @ 2009 04 17, 12:32)
Sveikutės, labai super visos svočiutės atrodot

Šaunuolės matau pasistengėt suknelių beieškodamos. Aš suknutės dar neturiu, bet kitą savaitę pereisiu per nuomos punktus, gak ką nors rasiu. Mielosios, paaiškinkit ar gražu bus jei jaunųjų dukra (5M) bažnyčioje atneš žiedus. Kokia pagalvėlė turi būti. Aš niekur tokios ceremonijos nemačiau. Pagelbėkit atsakydamos
graziai atrodo, per musu vestuves vaikai nese ziedus, tik didesni (po 10 m) nes maziuku nebuvo, mano krikstasunis buvo jauniausias pabrolys ir nese ziedus, o krikstadukra jauniausia pamerge barste ziedlapius.