Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(aridax @ 2009 04 16, 21:42)
o ziurekit, jaunosios suknele balta, pamergiu - beveik bordo su baltais kaspinais po krutine.. kaip manot, kokia man spalva dairytis  g.gif noretusi ir deret visumoj, ir aisku nuo pamergyciu skirtis...  g.gif

Rinkčiaus ryškiai raudoną (jei nestorina modelis), rudą, juodą su blizgesiu suknelę. Arba variantą su baltu viršum ir ryškiai raudonu sijonu.
Nežinau, iš tikro reik žiūrėt kas tinka...
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 16, 21:14)
Rinkčiaus ryškiai raudoną (jei nestorina modelis), rudą, juodą su blizgesiu suknelę. Arba variantą su baltu viršum ir ryškiai raudonu sijonu.
Nežinau, iš tikro reik žiūrėt kas tinka...

o m,anmo bus tokia nei rozine nei oranzine:) manoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 16, 22:25)
o m,anmo bus tokia nei rozine nei oranzine:) manoji smile.gif

4u.gif labai grazi, kur nuomavaisi ir kokia kaina,nes as kazka panasaus galvoju
Atsakyti
Na, jau sukneliu grazumelis 4u.gif. Man cia buvo didelis galvos skausmas doh.gif. Kol kas apsistojau ties sita, bet kas zino?.. Laiko daug, gal dar ir persigalvosiu, arba sustoresiu, arba dar koks biesas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 04 16, 21:27)
4u.gif labai grazi, kur nuomavaisi ir kokia kaina,nes as kazka panasaus galvoju

nuomojaus buvusioj kelmutej dbr ten vestuviu mados namai. kaina 300lt na nemaza bet ka nepadarysi kad grazei atrodytum smile.gif
Atsakyti
kas manes praset laikrascio ir saldainiu schemu isiunciau tik kai kurios pamirsot emailus parasyt tai laukiu jusu adresiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 04 16, 22:32)
Na, jau sukneliu grazumelis 4u.gif. Man cia buvo didelis galvos skausmas doh.gif. Kol kas apsistojau ties  sita, bet kas zino?.. Laiko daug, gal dar ir persigalvosiu, arba sustoresiu, arba dar koks biesas... lotuliukas.gif

Jetus koks grožis wub.gif
Atsakyti
o mano va kokia pernai suknele buvo

http://public.fotki....svocios-suknia/

man ji labai patiko, skyresi nuo pamergiu tik sukneles kirpimas ir gele priekyje smile.gif
Pamerges buvo tokios pat spalvos ir medziagos, tik ju buvo ne sukneles, kaip manoji, o sijonukai ir korsetai

o kokia siemet issirinkau, tai aprodysiu po vestuviu, ne sfoto neturiu, o internetiniame puslapyje jos nera..

o siemetines pamerges bus tokios

http://www.linossalo...x=4&img=004.jpg

Atsakyti
Graži paskutinė suknelė ir pamergėlių suknios wub.gif .Man tokios ne per daug pūstos gražiau.
Aš čia taip mažai pas jus temoj reiškiuos,nes jau nedaug turiu laiko iki starto(gegužės 8d.).Bet klausimų vis daugėja:-jei nebus nuometo ir vainikėlio nusegimo,(nuotaka antrą kart teka),puokštės ir keliaraiščio metimo(nenori ),ką veikt grįžus iš lauko,kai paleisim žibintus ir kaip užbaigt ?Ir kaip jūs padalinsit tuos žibintus svečiams,juk reiks ir paaiškit ką su jais daryt ir kada?
Ir dar(žinau kad apie žibintus yra kita tema),bet pasakyt,mielosios,kur perkat:-ar internetu,ar iš "balionų šalies",ar dar kitur?
Atsakyti
nu super suknutes thumbup.gif visos tokios grazios ir suknutes ir svociutes thumbup.gif net uzsimaniau greiciau pasipuosti blush2.gif
ir as pasirodysiu kaip praeita vasara atrodziau ax.gif
user posted image
Atsakyti
vau kokia grazi ryski morkine spalva smile.gif
ir suknele labai grazi, man kazkaip labiau va tokios prie sirdies - ne itin pustos smile.gif

mrgaiciuke, tavo ir labai grazi suknele, tik sunku pasakyti kai ji ant pakabos kaip atrodys ant taves smile.gif o spalva irgi labai grazi, tik ar pamerges nebus ryskesnes ? smile.gif

Linartes suknele man labai idomi.. ypac uzpakalis.. jauciu busi efektinga socia thumbup.gif

as vis kazkaip tradiciskai mastau, kad svocia turi buti ryskesne uz pamerges, arba bent jau tokia pat - tik ne sviesesne.. bet cia tik mano asmenine nuomone blush2.gif nepykit 4u.gif 4u.gif

ir dar nepamenu kurios tokia ryskiai vysnine - via cia tai spalvyte.. jauciu is 3 km sovia matysis.. thumbup.gif

nu zodziu, isvada tokia, kad visos svociutes stengiasi buti grazios ir issikirtines..ir kaip matau, visoms tai puikiai sekasi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 17 balandžio 2009 - 09:43
Oj merginos kokios visos grazios. Super... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti