Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(pelze @ 2009 04 16, 15:12)
  man ir atrodo kad man ji tinka  blush2.gif  vyras tik sako kad negaliu sukust  lotuliukas.gif  nes dabar tai ji kaip ant manes pasiuta  thumbup.gif  bet as ir nesiruosiu kust, tai viskas bus gerai  ax.gif

Suknyte tikrai pasakiskai grazi, labai elegantiska liuks 4u.gif o pirslelis irgi labai gerai atrodys, puiku skoni turit 4u.gif
eh, bet kad man galimybe nors kokius 5 kg numest.. o taip reiketu... aisku daugiau reiketu, bet nedristu ir svajot biggrin.gif

cia kalbat apie kraicio skrynia.. as tai jau seniai rezgu minti jauniesiems padovanot skrynia, kurioje butu aliejus, miltai, cukrus, konservai ir kitas negreit gendantis "geris", taip jumoristiskai pateikiant, kad atseit pirmai gyvenimo pradziai, kad vyrui bent koses butu smile.gif gal tai irgi ivardijama kaip kraitis?.. biggrin.gif
Atsakyti
O jei maniskiai jau gyvena kartu, tai gal ta skrynia ir prasmes netenka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 16 balandžio 2009 - 16:27
Radau ta kraicio skrynia, berods 10 temoj thumbup.gif
Atsakyti
Suknutė labai graži, kad aš tokią būčiau radus... labai būtų tikę, nes bordo ką matavau, tai niekas netiko sad.gif O piršlys labai aristokratiškas mirksiukas.gif
Mano suknutė, dar būsiu su ilgom juodom pirštinėm.
user posted image
user posted image

Vyrui nupirkau labai artimos spalvos baltinius, ir bus pasirišęs juodos spalvos kaklaskarę. Eis su savo klasikiniu kostiumu.
Atsakyti
Linarte ,ir taviske suknia labai grazi ,ten svarkelis ant virsaus kaip suprantu g.gif ir spalva thumbup.gif
Na kokios jus saunuoles ,as net neziurejau dar sukniu doh.gif nors atrodo dar ir laiko yra ax.gif
Atsakyti
kokia idomi suknia Linarte, man atrodo ten ta nugara labai jau graziai turetu atrodyt bigsmile.gif ir spalva labai jau grazi 4u.gif man zalia dabar labai prie dusios, gal kad tokia rami ir net nezinau - naturali kazkokia thumbup.gif liuks, busi labai grazi svociute

ir aciu visoms labai labai uz grazius zodzius blush2.gif suknia as pirkau ir jau senai, nes po kaledu buvo ispardavimai tai gan pigiai ir gavau. juokiausi kad brangiausiojo kostiumas kainavo daugiau nei mano visi apredai lotuliukas.gif
ai, as dar savo ir vyro papke aptraukiau panasiom labai spalvom ir krepsi savo tokiom juostelem papuosiu ir gyvom gelem is savo puokstes, galvoju turetu but grazu blush2.gif

kraicio skrynios as nedarysiu, kazkaip nerandu jau vietos, ir dar galvoju apdovanojimus idesiu i pirslio testamenta. Nezinau kaip, bet kai pirslys skaityts testamenta visus ir apdovanosim, nes visos sakot kad nieks nesiklauso to testamento, o as pritariu drinks_cheers.gif ne tas jau galvoj buna cool.gif tai reiks kazkaip sumastyti ta teksta kad ir smaiksciai butu ir visi liktu apdovanoti

siandien siuvu ta sirdi ant duru, jaunieji kur issikerpa ir galvoju - tokia grazi visai gaunas ka cia dar su ja sugalvojus? gal kazkaip reik panaudot kai valsa soks jaunieji g.gif arba dar jei sugalvociau ant ko ja uzdet su zvakem kokiom i basiena paleist pluduriuot g.gif nu kazkaip gaila viet tik iskirpt ir numest... ispradziu galvojau padaryt raides vidury ir pakabint virs jaunuju, bet jie nenori jokiu sirdziu mirksiukas.gif kvailiukai maziukai - nezino kokia grazia as padarysiu lotuliukas.gif
gal kas turit kokiu kitokiu minciu? o - uzkabinsiu ant ju kambario duru, arba padesiu ant lovos jiems thumbup.gif
nupusau biski drinks_cheers.gif

aridax - gero turi buti daug thumbup.gif as aisku nezinau kaip tu atrodai ir ar tikrai tau reikia numest wub.gif bet as galvoju reikia dziaugtis savimi ir myleti save - apsirengsi rubais kurie tau tinka ir atrodysi daug geriau nei visos mes kartu - nes tai busi TU thumbup.gif taip kad, ner cia ko pergyvent del to kilogramo ar kito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 16 balandžio 2009 - 17:44
QUOTE(pelze @ 2009 04 16, 18:41)
kokia idomi suknia Linarte, man atrodo ten ta nugara labai jau graziai turetu atrodyt  bigsmile.gif  ir spalva labai jau grazi  4u.gif  man zalia dabar labai prie dusios, gal kad tokia rami ir net nezinau - naturali kazkokia  thumbup.gif  liuks, busi labai grazi svociute

siandien siuvu ta sirdi ant duru,  jaunieji kur issikerpa ir galvoju - tokia grazi visai gaunas ka cia dar su ja sugalvojus? gal kazkaip reik panaudot kai valsa soks jaunieji  g.gif  arba dar jei sugalvociau ant ko ja uzdet su zvakem kokiom i basiena paleist pluduriuot  g.gif  nu kazkaip gaila viet tik iskirpt ir numest... ispradziu galvojau padaryt raides vidury ir pakabint virs jaunuju, bet jie nenori jokiu sirdziu  mirksiukas.gif  kvailiukai maziukai - nezino kokia grazia as padarysiu  lotuliukas.gif
gal kas turit kokiu kitokiu minciu? o - uzkabinsiu ant ju kambario duru, arba padesiu ant lovos jiems  thumbup.gif
nupusau biski  drinks_cheers.gif

aridax - gero turi buti daug  thumbup.gif  as aisku nezinau kaip tu atrodai ir ar tikrai tau reikia numest  wub.gif  bet as galvoju reikia dziaugtis savimi ir myleti save - apsirengsi rubais kurie tau tinka ir atrodysi daug geriau nei visos mes kartu - nes tai busi TU  thumbup.gif  taip kad, ner cia ko pergyvent del to kilogramo ar kito

Ačiū už pagyras. Jau ne iš vieno girdžiu, kad nugara įdomiai atrodo, nors aš ją noriu užtaisyt g.gif O ten tikrai švarkelis, nusiėmus viršus - surišamas per kaklą.

O su ta širdim, tai manau labai gera idėja uždėt pas jaunuosius ant lovos. Aš dar kur kažkada buvau nuotrauką įmetus kur lova papuošta iš rožių širdim suformuota, labai fainai turėtų atrodyt.

Ir tikrai - grožis eina ne iš to kokia figūra ar kokios spalvos plaukai. Grožis eina iš vidaus... Gerai nsuiteikęs, smagus, neužsidaręs žmogus visada atrodo patrauklus, ar sveria 50kg, ar 80...
Atsakyti
gražias suknias renkatės merginos wub.gif kiekviena vis nematyta thumbup.gif
o aš vakar nulėkiau į nuoma,kad galutinai užsisakyt suknelę,ir ką jūs manot,ji man per didelę ko tai patapo blink.gif blink.gif aš supanikavau,tai nuomos savininkė sakė parsiųs kitą mažesnę iš kolegės iš kito Lietuvos galo doh.gif cool.gif karsta.gif
Atsakyti
geras ten su ta suknia Linarte, as ir nesupratau kur ten tas svarkelis doh.gif netaisyk nieko - man atrodo ten bus labai graziai, biski paslaptingai ir idomiai, nematytai ... thumbup.gif nu tu aisku pagal save, bet man atrodo ten viskas ciki bigsmile.gif

pekutis, dziaugiuosi kad tau ir pades... liuks visos busim grazios drinks_cheers.gif aisku, po sitiek ideto darbo rolleyes.gif viskas bus labai grazu ir miela - pasiseke musu jauniesiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na ir as pasirodau, kaip pernai atrodziau.

user posted image

Nuotrauka mazyte, bet bendras vaizdelis gal matyti smile.gif

Pamerges buvo geltonom suknelem, jaunosios sampanine, tai mano prie viso pulko tiko. Nors istikruju norejau kitokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida&Emilija: 16 balandžio 2009 - 19:49
nu jau grazuoles tai grazuoles visos, net apsiseiliojau beziuredama... biggrin.gif pavydziu jauniesiems, tokias svocias turejusiems/turesiantiems..
manoji svociuke kuklesne buvo.. ir pamerges itin kuklios biggrin.gif o norejos kazko puosnesnio.. et, ner cia ko bedavotis biggrin.gif
aciu mergytes uz grazius zodelius ax.gif nesu labai jau stambi, ale zinot - papildomi 10 kg paciai negera savijauta duoda... g.gif nu gal kaip nors, iki rugpjucio dar laiko yra biggrin.gif
as tai sakiau suknios kokiam gal birzeli, pradzioj, eisiu ieskotis g.gif del nuomos.. o jeigu netycia uzmatyciau ka neblogo nusipirkt, gal ir toki varianta pasvarstysiu..

o ziurekit, jaunosios suknele balta, pamergiu - beveik bordo su baltais kaspinais po krutine.. kaip manot, kokia man spalva dairytis g.gif noretusi ir deret visumoj, ir aisku nuo pamergyciu skirtis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 16 balandžio 2009 - 20:43
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 16, 16:05)

O kas gali parasyt, kas dedama i kraicio skrynia? Buvo tokia ideja, bet dabar mastau, ka i ja sudet g.gif

KRAIČIO SKRYNELĖ
DEIMANTĖ IR RAMŪNAI, KAIP GREITAI TARSI VIENA DIENA PRABĖGO JŪSŲ VAIKYSTĖS DIENOS. RODOS TAIP NESENIAI JŪS SUPO ANT RANKŲ, MOKĖ TARTI PIRMĄ ŽODĮ, ŽENGTI PIRMĄ ŽINGSNĮ. O ŠIANDIENĄ JŪS STOVIT ANT NAUJO NEPAŽĮSTAMO GYVENIMO SLENKSČIO, NEŽINIA KAS LAUKIA PERŽENGUS JĮ, KAIP JŪS PASITIKS TOJI ATEITIS. IR IŠLEISDAMI JŪS Į NAUJĄ GYVENIMĄ NORIM DOVANOTI ŠIĄ SIMBOLINĘ KRAIČIO SKRYNELĘ, Į KURIĄ SUDĖTA TAI KAS TAPS JŪSŲ GYVENIMO TIKROVE.
ŠTAI VYSTYKLAS – TAI MOTINYSTĖS SIMBOLIS. NE VIENĄ NAKTĮ PRALEISIT PRIE KŪDIKIO LOVELĖS, NE VIENA RAUKŠLELĖ ĮSIRĖŠ JŪSŲ VEIDE, NE VIENA SIDABRO SRUOGA, PAPUOŠ JŪSŲ GALVĄ, KOL IŠ MAŽO BEJĖGIO KŪDIKĖLIO IŠAUGINSIT DIDELĮ ŽMOGŲ.
ČIA JUOSTA – TAI KELIO SIMBOLIS, Į KURĮ JŪS ŠIANDIENĄ ŽENGIAT PIRMĄ KARTĄ, JIS NĖRA LYGUS, KAIP VEJA, SU KALNAIS, PAKALNĖM, VINGIAIS IR DAUBOMIS, TIK EIDAMI PRISIMINKIT ŠIUOS ŽODŽIUS, GERIAU SUNKUS KELIAS, BET GARBINGAS, O JEIGU SUKLUPSIT, SKUBĖKIT ATSIKELTI. ŽINOKIT GYVENIMAS NEGAILESTINGAS TIEMS, KAS NERANDA JĖGŲ ATSIKELTI.
TAURĖ-TAI NEPAPRASTA TAURĖ –O KANTRYBĖS TAURĖ. KANTRYBĖ JUMS REIKALINGA, KAIP DUONA, KAIP VANDUO IR ORAS,O JEI PAJUSIT, KAD KANTRYBĖ SENKA, PRIGLAUSKIT TAURĘ PRIE LŪPŲ IR JI SUTEIKS JUMS STIPRYBĖS IR JĖGŲ NAUJAM GYVENIMUI.
ŽVAKĖ – TAI VILTIES SIMBOLIS. LAI JI NELEIS UŽGESTI PASKUTINEI VILTIES KIBIRKŠTĖLEI NET BEVILTIŠKIAUSIU GYVENIMO MOMENTU. KAS NEPRARANDA VILTIES TIKĖJIMO, TAS NELIEKA VIENIŠAS.
VARPELIS – TAI MEILĖS IR LAUKIMO SIMBOLIS. LINKIME, KAD VISADA, KUR BEBŪTUMĖT, LAUKTUMĖT VIENAS KITO, KAIP PAUKŠČIAI LAUKIA PAVASARIO IR PATEKANČIOS SAULĖS. LINKIME, KAD NUAIDĖJĘS ŠIS VARPELIS TYLIAI KVIESTŲ JUS, PAVARGUSIUS IR NULIŪDUSIUS, BESIDŽIAUGIANČIUS IR LAIMINGUS, PRIE ŠEIMOS ŽIDINIO, KAD ŠIRDIN ĮSILIETŲ JO ILGESINGAS SKAMBESYS.
MONETA – LINKIME, KAD TURTAS JŪSŲ NEAPLENKTŲ.
DRUSKA – KAD NEPRITRŪKTŲ MEILĖS VIENAS KITAM. SUNKIAUSIOMIS MINUTĖMIS DALINKITĖS JĄ PUSIAU.
DUONOS RIEKELĖ – KAD JŪSŲ GYVENIME BŪTŲ SKALSA IR NIEKADA NETURI STIGTI DUONOS.
AKMENĖLIAI – KURIE TEBUS JŪSŲ ŠEIMOS RŪMO LIETINIAI AKMENYS.
MEDŽIO GABALĖLIS – TAI ŠILUMA, KURIA JŪS TURĖSITE KURSTYTI SAVO ŠEIMOS ŽIDINĮ.

SAUGOKITE KRAIČIO SKRYNIĄ VAIKAMS IR ANŪKAMS

Papildyta:

MEILĖS RECEPTAS

Paimkite 10 šaukštų šviežių jausmų, pridėkite kiek galima daugiau bučinių ir maišykite po antklode su apsikabinimais tol, kol pasidaro saldu.Tokią tešlą, retkarčiais pamaišydami, palaikykite ant karštos aistrų ugnies, kol sukietėja.
Vartokite dviese,karštam pavidale, vėlai vakare,ir anksti ryte.Galima ir dieną po vieną porciją, ypač per išeigines.Vartojant tokiom dozėm, meilės užteks iki nusibos.☺

Atsakyti