Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 11, 19:09)
šito reikėjo

Taip, aciu smile.gif

QUOTE(dowwe @ 2009 04 13, 21:18)
Esu leidusi pati kai organizavau gimtadienio šventę gamtoje.
Keli mano pastebėjimai:
- Būtinas spec degtukas, galima nusipirkt kur ir pačius žibintus pardavinėja
tiek minčių, gal pagelbėjau  ax.gif

Kas per spec degtukas? Kuo jis ypatingas? Zadu pirkti zibintus internetu, o ten tinklapyje apie joki degtuka nera uzsiminta g.gif

Ir dar. Noriu paklausti kaunieciu, kur galima Kaune nusipirkti medaliu?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 04 13, 15:32)
As daug kartu graviravau ir buvau patenkinta pas viena toki juvelyra, jis yra prie piesciuju tilto i Nemuno sala, einant nuo fontano link pesciuju tilto yra po desine puse, praktiskai prie pat tilto, yra iskaba, kainos tai nezinau, ten graviravau ir taures musu vestuvems ir draugams ir ziedus savo graviravom, tai tikrai graziai padare, tik MB dovanojau vestuvine dovana tai va ant jos buvo kazkaip nelabai kaip isgraviraves, bet visus kitus tai tikrai idialiai  wub.gif .
Dar buvau nesusi graviruoti i Hyper maxima, bet pirma ir paskutini karta nepatiko kaip isgraviravo  schmoll.gif  ir kaina didele ir labai nemaloniai aptarnauja ir dar plius ilgai laukti reikia, apie savaite.

aciu, reiks ten nulekti

QUOTE(dowwe @ 2009 04 13, 19:18)
Esu leidusi pati kai organizavau gimtadienio šventę gamtoje.
Keli mano pastebėjimai:
- Būtinas spec degtukas, galima nusipirkt kur ir pačius žibintus pardavinėja
- Reikia gero oro, nes jei lis... nepaleisit, kadangi sušlaps...
- Būtina erdvė, kad dangaus žibintas pakiltų ir skirstų, pavojinga leisti kiemuose, nes įskirs pas ką nors pvz. balkona ir gali kilt gaisras, todėl galima leist tik esant gamtoje, kokioje pievoje
- Tikrai nėra super duper sudėtinga, bet patarčiau pirma pačiai pasipraktikuoti prieš vestuves, kažkur gamtoje atviroje vietoje paleist, tada nekils sąmyšio, viska paaiškinsi, visi užsidegs ir paleisit, nes jei jei prie kiekvieno šokinėsi, dar pati nesuprasdama kas ir kur, tai kaži ar pavyks
- mano nuomone, kiekis tokiams žmonių kiekiui perdidelis, laikyti turi bent du žmonės, o trečias degti smile.gif mažiau vargo būtų su 10 žibintų... nors ir gal per daug...  g.gif

tiek minčių, gal pagelbėjau  ax.gif

hm..na tikrai nera taip jau paprasta, reiks pasibandyti, kad zinociau apie ka kalba eina smile.gif aciu tau uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes visos, kaip velykos, ar daug marguciu sudauzet? Oras pasakiskas tai nesinori i namus lysti, as jau deginausi, bet tik veida, saulute kimba neblogai smile.gif
Atsakyti
O manes kazkaip vis jusu sarasiukuos ner, nors seniai registravaus. Liepos 4 dienai.
O su tokia saulute dar pavojinga. Man tai praeita savaite pasivaiksciojus veido oda baisiai perstejo.
Idomu butu, kad jau tos kurios papirsliavo, pasidalintu, kaip sekes. Kas padare ispudi sveciam ir jauniesiem, o ko visai neprireike ar is patirties nepatartu daryt. Ypac laukiu linartes, rugscios uogos, mergaiciukes_ee, airaros ispudziu mirksiukas.gif Ir dar gal foto, kaip pacios atrodet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta48 @ 2009 04 13, 20:04)
sveikos, tik dabar prisijungiu prie jūsų pakalbėjimų. Pas mus situacija labai neįprasta, mūsų jaunieji turi du vaikučius ir šią vasarą nutarė iškelt normalias vestuves kaip su tradicijomis gal kas galit ka nors pasiūlyt. Būčiau labai dėkinga, thumbup.gif

Man irgi panasi situacija ,jie vaikeli jau turi ,tai reiks daugka keist ir pritaikyt pagal juos doh.gif . tiesiog net nezinau kaip bus viskas ,dar nesedejau prie scenarijaus
Atsakyti
Sveikos tos, kurios jau atsigavo po velyku... smile.gif

na va, susivyniojau 2 kg extra saldainiu. Gerai kad mama su sese padejo, o tai buciau vyniojusi ne viena vakara, o kokius 3.. kazkaip ilgai ten viskas zutrunka..
bet galvoju, kad gal man per mazai tu 2 kg. gal dar koki 1 paimt ? nors kruva nemaza gavosi, ale kazkiap bijau kad netruktu smile.gif

o kiek jus planuojat saldainuku pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 14, 07:27)
Sveikos tos, kurios jau atsigavo po velyku... smile.gif

na va, susivyniojau 2 kg extra saldainiu. Gerai kad mama su sese padejo, o tai buciau vyniojusi ne viena vakara, o kokius 3.. kazkaip ilgai ten viskas zutrunka..
bet galvoju, kad gal man per mazai tu 2 kg. gal dar koki 1 paimt ? nors kruva nemaza gavosi, ale kazkiap bijau kad netruktu smile.gif

o kiek jus planuojat saldainuku pasiimt smile.gif

Aš turiu 3 kg vyniotų ir dar paprastų, tai galvoju maišyt juos ar ne ?
Atsakyti
gal galit atsiųsti kuri saldainių popieriukų šabloną ax.gif kad man tereiktų įsiklijuot fotke jaunųjų blush2.gif nu nemoku aš tuo kompu maketuotis doh.gif pekutis@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 14 balandžio 2009 - 09:07
aš neišgeneruoju kada man daryt supažindinimą giminių g.gif
kai piršlys visus susirinkusius pasveikina ir už naują šeimą taures pakeliam tada įterpt g.gif ar kai valdžią išrenkam, kai visi užkanda jau unsure.gif

aš saldainių dar nevyniojau ir net nžn ar jie bus, mat jaunoji žadėjo padaryt popieriukus, kiek klausiu tiek praslysta tas klausimukas, aj kaip bus taip ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 04 14, 10:07)
gal galit atsiųsti kuri saldainių popieriukų šabloną  ax.gif kad man tereiktų įsiklijuot fotke jaunųjų  blush2.gif nu nemoku aš tuo kompu maketuotis  doh.gif pekutis@gmail.com

Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 04 14, 10:07)
gal galit atsiųsti kuri saldainių popieriukų šabloną  ax.gif kad man tereiktų įsiklijuot fotke jaunųjų  blush2.gif nu nemoku aš tuo kompu maketuotis  doh.gif pekutis@gmail.com

Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2009 04 14, 11:21)
Papildyta:

Sveikos, jei galit ir man atsiuskit saldainiu popiriuku maketa. Labai ačiū
Lauksiu asta48@gmail.com bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos svočiutės, sveikinu visas su šv. Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu visom puikios nuotaikos ir visų sumanymų išsipildymo smile.gif

Na ir aš norėčiu saldainių popieriukų šabloniuko maritana.z@gmail.com. Ačiū labaaaai 4u.gif

Mes tai prisistatymą darysime arba prieš valdžios rinkimą ar po jo. Tai bus po židinio, piršlio pasisveikinimo ir dokumentų atidavimo.
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 04 14, 11:20)
aš neišgeneruoju kada man daryt supažindinimą giminių  g.gif
kai piršlys visus susirinkusius pasveikina ir už naują šeimą taures pakeliam tada įterpt  g.gif  ar kai valdžią išrenkam, kai visi užkanda jau  unsure.gif

aš saldainių dar nevyniojau ir net nžn ar jie bus, mat jaunoji žadėjo padaryt popieriukus, kiek klausiu tiek praslysta tas klausimukas, aj kaip bus taip  ax.gif

Na as planuoju tokia tvarka:
pirmiausiai dokumentu atidavimas ir papasakojimas kur mes buvom ir i pasakojima iterpsiu filmuka apie jaunuosius (jeigu pavyks),tada atnesa karsta po karsto renkam komendantus ir visa kita valdzia, tada planuoju daryti prisistatyma sveciu, gal dar pries tai prisatysiu sveciu knyga ir paleisiu per rankas kad surasytu palinkejimus, po prisistatymo sugalvojau tokia staigmenele dar jauniesiems (nezinau gal ja perkelsiu i antra uzsedima) ir tada jaunuju valsas.
Atsakyti