QUOTE(skgreta @ 2009 04 13, 15:32)
As daug kartu graviravau ir buvau patenkinta pas viena toki juvelyra, jis yra prie piesciuju tilto i Nemuno sala, einant nuo fontano link pesciuju tilto yra po desine puse, praktiskai prie pat tilto, yra iskaba, kainos tai nezinau, ten graviravau ir taures musu vestuvems ir draugams ir ziedus savo graviravom, tai tikrai graziai padare, tik MB dovanojau vestuvine dovana tai va ant jos buvo kazkaip nelabai kaip isgraviraves, bet visus kitus tai tikrai idialiai

.
Dar buvau nesusi graviruoti i Hyper maxima, bet pirma ir paskutini karta nepatiko kaip isgraviravo

ir kaina didele ir labai nemaloniai aptarnauja ir dar plius ilgai laukti reikia, apie savaite.
aciu, reiks ten nulekti
QUOTE(dowwe @ 2009 04 13, 19:18)
Esu leidusi pati kai organizavau gimtadienio šventę gamtoje.
Keli mano pastebėjimai:
- Būtinas spec degtukas, galima nusipirkt kur ir pačius žibintus pardavinėja
- Reikia gero oro, nes jei lis... nepaleisit, kadangi sušlaps...
- Būtina erdvė, kad dangaus žibintas pakiltų ir skirstų, pavojinga leisti kiemuose, nes įskirs pas ką nors pvz. balkona ir gali kilt gaisras, todėl galima leist tik esant gamtoje, kokioje pievoje
- Tikrai nėra super duper sudėtinga, bet patarčiau pirma pačiai pasipraktikuoti prieš vestuves, kažkur gamtoje atviroje vietoje paleist, tada nekils sąmyšio, viska paaiškinsi, visi užsidegs ir paleisit, nes jei jei prie kiekvieno šokinėsi, dar pati nesuprasdama kas ir kur, tai kaži ar pavyks
- mano nuomone, kiekis tokiams žmonių kiekiui perdidelis, laikyti turi bent du žmonės, o trečias degti

mažiau vargo būtų su 10 žibintų... nors ir gal per daug...
tiek minčių, gal pagelbėjau
hm..na tikrai nera taip jau paprasta, reiks pasibandyti, kad zinociau apie ka kalba eina

aciu tau uz issamu paaiskinima