Reikia nebijoti kitokių spalvų, net ir juodos. Piršliai turi skirtis, būti prabangesni, nei poros. Poros - jie lengvabūdžiai, jauni, nepatyrę. O piršliai - valdo visą pulką. Ir tai turi matytis.
Net ir floristė, kur užsakinėjam gėles, sakė sunkoka bus padaryt vientisumą su spalvom, kad aš žalia o pamergės raudonos, bet išspręs viską. Padarys gražiai. Palikau jai savo krepšelį papuošt. Tai lygtais apdengs visą gėlių lapeliais, ir iš vienos pusės ties rankena puoš gyvom gėlėm. Tai bus mano puokštė, nes aš tą krepšelį visur su savim turėsiu, jeigu kartais ką reiktų pavaišint, ar kokią užkardą išsipirkti. Floristė sakė kad gudriai sugalvojau, nors jai darbo tai gerokai daugiau

Sakė taip mes nesiblaškysi, ieškodami visokių butelių, taurių, saldainių. O kai reiks fotografuot, visada būsim kažkur šalia ir nereiks mūsų gaudyti.
MB turės tokį retro stiliaus lagaminą, kuriam sudėsim butelius, gamtoj sudėsiu kas ten bus reikalinga, arba stalo išpirkai. Bagažinėj savo mašinos susidėsiu dėžutes nedideles, kur susirūšiuosiu kas kada bus reikalinga. Pasinaudojau rugsti_uoga (jei gerai pamenu) patobulinimu. Jei negaučiau dėžių, tai sakiau blogiausiu atveju Maximoj ar Rimi nusipirksiu kelias jų kartonines dėžes, jos labai patogios.
Šiandien pasidariau plakatą ant jaunųjų kambario durų. Nu esu labai jau savim patenkinta, gavos šauniai

Tik fotikui batarkės nusėdo, tai nuotrauką įdėsiu vėliau. Dar reik prisės ir pabaigt maišelius išpirkai. Du jau turiu, liko dar trys.