Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

Linarte, gal gali ir man atsiųsti programėlę ax.gif Išanksto dideli didelis AČIŪ 4u.gif
roretele@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roretėlė: 03 balandžio 2009 - 12:33
aš čia nete sumedžiojau tai dalinuos, gal nesupyks tas kieno tai darbelis g.gif
Atsakyti
gute pinkute, ką turėjau, išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 04 03, 13:26)
gute pinkute, ką turėjau, išsiunčiau.

Dėkui, jaunūjų tai aš turiu diplomus, ir kokybes sertifikatus, man jau nusibodo ruoštis, griečiau viskas praeitų.
Buvau scenarijų sutrumpinus dabar vėl ilginu tongue.gif
Atsakyti
Linarte, gavau tavo laiškutį AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Truputi atsipuciam biggrin.gif

- Kas tu ?
- Geroji fėja!
- O kodėl su kirviu???
- Nuotaika šūdina...

Liesas kaip pieštukas inteligentas grįžta namo, o žmona lovoje su meilužiu. Meilužis pakyla iš lovos ir paaišėja, kad jis yra dvimetrinis milžinas, pusantro metro pločio per pečius. Inteligentas, traukdamas pistoletą:
- Kaip gerai, kad tu toks didelis, nes darbe akinius pamiršau...

Įsibėgėjus krizei:
- Šitai - nuo nuovargio, tai - nuo nervinės įtampos, o tai - nuo depresijos.
- Ačiū, daktare, ačiū... O išskyrus degtinę, nieko daugiau neturite?

Kantrybės kaina

Dažniausiai užduodamas klausimas: "Kur tu?" Dažniausias atsakymas: "Jau privažiavau". Ir tai yra du maloniausi klausimai mobiliojo ryšio bendrovėms,
kurios iš jų gerokai uždirba.

Raštelis prie durų: "Ant slenksčio - gyvas katinas!. Kojų nesivalyti!!"

- Tėveli, o ko tu norėjai labiau - berniuko ar mergaitės?
- Tiesą sakant, sūneli, norėjau tik maloniai praleisti vakarą...

Nori išgirsti puikią istoriją? Nusiųsk savo žmonai žinutę: "Aš viską žinau! Kaip tu galėjai?"

Verslininkas teiraujasi kito verslininko:
- Kaip sugebėjai pasiekti, kad tavo darbuotojai niekuomet nevėluotų į darbą?
- Labai paprastai: dirba 30 žmonių, bet įrengta tik 20 parkavimosi vietų!

Skelbimas: "Priimsiu į darbą juristą. Per bandomąjį laikotarpį reikia atlikti sunkią užduotį - teisėtai atleisti buvusį juristą."

- Papasakokite, Jonai, kaip supratote, kad namie yra kažkas svetimas?
- Na, mūsų šeimoje nėra tradicijos iš už nugaros staiga tvoti per galvą taburete...

Išminuotojai vaikšto lėtai, bet jų geriau nepralenkti.

Po gydymo:
- Daktare, o kaip jūs sužinojote, kad mano kraujospūdis per aukštas?
- Tai kad ant jūsų nutūpę uodai sproginėjo...

Prie prostitutės prilekia džipas, nusileidžia langas, pasigirsta balsas:
- Ką moki už šimtą žalių?
- Absoliučiai viską!
- Šok, lekiam betonuot pamatų!

Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 03, 12:48)
Gal kuri turit diplomų pavyzdžius?
Aš, kadangi dovaną dovanosiu tik vienam stalo komendantams, tai kitiems gal nors diplomus padovanot?
Žinau, kad nereikalingi, paskui išmeta, bet jau čia ne mano bėdos g.gif

g.gif o as tau nesu siuntusi diplomu pvz. ,jei ne tai parasyk adresa atsiusiu. Nes man cia neleidzia ideti
Atsakyti
Merginos, mes piršlio kraują darėm arbūze (forume radau šią idėją): nupjovėm viršų, išskobėm dalį minkštimo, supylėm šampano, brendžio ir vyšnių likerio. Skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
as dabar sedziu ir galvoju jei vestuves apie 40 zmoniu tai kiek man pasiruost saldainiu su jaunuju popiereliais?
Atsakyti
Loretita, geri anekdotai, tikrai galima per trumpas pertraukėlės prie stalo, ar gamtoj ledų pralaužymui ir publikos įsiūbavimui drinks_cheers.gif
vaiduse, nu bet darbo su tuo arbūzu... o ir tinka tik tom, kas vasaros antroj pusėj vestuves darys, nes pavasarį, vasaros pradžioj tai tie arbūzai be skonio, o vien nitratai, o antra, velnioniškai brangiai gaunas, nes kilas 5Lt.
mergaiciuke_ee, pas mani 50 žmonių, dar nežinau kas prie bažnyčios atvažiuos sveikint, tai planuoju darytis kokius 3kg.
Atsakyti
Mes ipilem i stai toki buteliuka, pirkau per juros svente klp. O darem su degtine ir ipyliau vysniu sirupo del spalvos. Pirslio nekorem, tik jaunuoji nueme juosta ir paragavo pirmoji pirslio kraujo, o poto visi sveciai. Nesinorejo det jokiu pipiru ar kitko, kad nebutu bloga doh.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=loretita2,2009 04 03, 22:38]
Mes ipilem i stai toki buteliuka, pirkau per juros svente klp. O darem su degtine ir ipyliau vysniu sirupo del spalvos. Pirslio nekorem, tik jaunuoji nueme juosta ir paragavo pirmoji pirslio kraujo, o poto visi sveciai. Nesinorejo det jokiu pipiru ar kitko, kad nebutu bloga doh.gif
user posted image
as turiu sitos moteriskes kuri piesia taip ant buteliu telefono numeri jei kam reikia galiu duot bet ji man rods klaipedos regione tik dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 03 balandžio 2009 - 22:58
Kaip man nesinori nieko daryt, ilendu as pas jus, paskaitinejiu ir isjungiu kompa. Dabar su mokslais kariaujiu, jei pavyks susitvarkyt tai bus thumbup.gif o jei ne tai reiks akademines imtis. Kai jau nebespaus mokslai imsiuos vestuviu ax.gif
Atsakyti