Gal reiktu dienos sviesos o del duso, as buvau idejusi nuoroda RS forumo, ten lietuviskai dalijamasi patirtimi siuo klausimu o jeigu dar blogai ka nors isvers
aha, darysim bandysim;) beje, dar pries dedant i ta reanimatoriu ketinu karsta dusa padaryt, o poto i reanimacija...gal patiks ir atsigaus
Aš saviškę pakišau po drungnu vandeniu, gal ir tu pabandyk Nes kiek žinau, karštas dušas tik sveikiems augalams (net nemačiau, kad Lorute tą patį parašė )
Na, jeigu nera puvinio, jeigu zaizdeles uzsitraukusios jau ilga laika, tai karsta dusa, manau, galima daryti. Kaip tik paskatintu saknyciu augima. Bet jeigu tik buvo nukirptos nupuvusios saknys, tuomet duso nereikia
Na, jeigu nera puvinio, jeigu zaizdeles uzsitraukusios jau ilga laika, tai karsta dusa, manau, galima daryti. Kaip tik paskatintu saknyciu augima. Bet jeigu tik buvo nukirptos nupuvusios saknys, tuomet duso nereikia
O tam minetam RS straipsni kaip tik raso apie karsta dusa reanimuojamom ir adaptuojamom o siaip pas mane puvinio ner, ir saknys nukirptos jau gal pries kokias dvi savaites...