QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 03, 19:25)
nea, nera
tai tada gerai pataikiau pirkdama
o anas, jei bus nekokios, ismesiu, nedaug kainavo
kam mesti
isbandyk, gal geros
o galiausiai galima kitas zydincias geles palaistyti. As tuo trasuotu vandeniuku kur mirkau orchidejas po to kitas geles palaistau ir visos puikiai auga
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 03, 19:53)
Mergaitės, aš grįžtu prie to reikalo su arklio mėšlu ir Cymbidžių.
Kaip žinia, jie dievina šią trąšą. Užkrėčiau (jau gal prieš savaitę) aš į vazono dugną ir laiminga sau buvau, kol man viena moterytė neparašė į až, kad arklio mėšlas šviežias gali nudeginti augalo šaknis. Nors tai nėra karvės ar paukščių, kuris iš viso stiprus labai, čia švelniausias iš visų tų š...., bet visgi, negalim taip dėti, reikia kažkokiu verdančių vandeniu nupilinėti,a r tai laikyti kokias 2 savaites ir pan. tik tada dėti.
Žodžiu drebu dabar, kad per tą nroą padėti savo Cybidžiui, nesudeginčiau dabar jo šaknų. Nes š... pririnkau tikrai šviežio iš aptvaro. Arkliukas šalia pastovėjo, kol rinkau
Dabar jau kaip sakoma - bus kas bus. Bet aš net nežinojau tokio dalyko, kad negalim adėti, reikia ten nupilinėti vandeniu ir pan.
Kas nros kas dėjo š... Cybidžiams, kaip jūs elgėtės. nejau aš viena taip išsidūriau?
as pernai kai sodinau savo cimbidi tai sito s.... neturejau. Siemet kai baigs zydeti persodinsiu. To gero daikto turiu
kiek zinau jis yra geriau gerokai pastovejes, butent del to, kad nenudegintu saknu