Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

Padėklas viskas tvarkoj, o raktinė su ta servetėle nelabai žiūrisi 4u.gif bet jeigu kabės virtuvėj tai gal tada nieko g.gif
būt ne virtuvėj, tai lengviau būtų apsispręsti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2009 06 13, 09:59)
Miargos help reikia patarimo, OT aiskiai, bet kitur nenoriu klausti. Pasinesiau ant dekupazo, pradejau daryti tokia dovana tetai, bet atejo vakar drauge ir sako, kad tokias serveteles tik ant pjaustymo lentos reikia klijuoti, nes pagal tematika ant raktu dezutes netinka.Raktu dezute kabes virtuveje, nes eta ten laiko raktus, padeklas irgi toks, siaip cia buvo sumanymas toki vidurzemio juros stilius daikta padaryti. Kaip jums? Man tai patiko kol vakar nesukritikavo. Teoriskai dar servetele galiu pakeisti, nes nepradejau lakuoti.

Nesuk sau galvos, tikrai grazu. Ant raktines virsuneles gali dar kokiu alyvogiu suarganizuoti. Gali kad visai i komplekta servetelem stoveli nudekupuoti. Tak rai grazu ir nutrinimai faini thumbup.gif (tik as daryciau labiau kremine o ne balta, bet cia IMHO) Pas mene guli tokia pat raktine ir laukia savo t.y. mano namu biggrin.gif nes visai su vaiku uzmeciau viska. unsure.gif
Atsakyti
Ji ir nera balta, tik tokia lengvai kremava. Cia tik nuotraukose taip atrodo...
Atsakyti
Lilajar, grazu ir neklausyk tos drauges smile.gif Ir i tema man ten viskas. Teta turetu likti patenkinta smile.gif
Papildyta:
Tavo lovos nerodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2009 06 13, 10:27)
Ji ir nera balta, tik tokia lengvai kremava. Cia tik nuotraukose taip atrodo...

super thumbup.gif manau auksaranke esi,bet gal violetines spalvos truksta,na juk nuo interjero priklauso,siaip laaaaaabai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 24, 23:27)
valpurgija, man labai įdomu, įmesk projektą, ką?  bigsmile.gif

tai kad mes ji gana pakeitem...tai net nenoriu rodyti, ko nei nebus ax.gif statysim, o veliau tikimes suderinti priduodant, jei reiks tada ir naujai perbraizys architekte.Kol kas tik is pamatu neisejom, o toliau ganetinai pakeitem ir dar keisis manau statant smile.gif

QUOTE(Svarstykle @ 2009 06 04, 17:16)
Sveikutes, pagerejo visu sveikatos ir pagaliau prisiruosiau padaryt kelias zadetas nuotraukas. Visur tvarkymosi stadija, daiktai visi dar ne savo vietose - dar laabai toli iki galutinio vaizdelio, bet kazkas jau matosi...  Nuotraukos sitam albume - http://s87.photobuck...147/svarstykle/
Grindis vyras savo rankom sudejo, lubu lenteles irgi pats sukale ax.gif Dabar senienas baldelius abu remontuojam - tvirtinam, dazom...  Uz kokios savaiteles bandysim keltis - name gyvenant, gal isikurimo darbai greiciau eisis...
Pokahonta apie duris klausei - mes uzsisakinejom pas viena meistra prie Sakiu. Musu durys pusines, nusidazem patys. Duru (kartu su staktom) kaina man atrodo tikrai gera gavosi, jei patiks - paieskosiu kontaktu

labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 09 liepos 2009 - 22:16
QUOTE(Svarstykle @ 2009 06 05, 17:38)
Labai aciu uz grazius zodzius ir palaikyma wub.gif Patarimai irgi praverstu smile.gif ...

ojezau, dar viena, turinti nerealaus grozio namus bigsmile.gif ....
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif visos metė interjerą vasarą lotuliukas.gif Mes irgi,bet vasaros proga lauke "svetainę" pasidarėm, gal bent kiek į interjerinę užmiesčio temą:
user posted image
Atsakyti
raganele, labai jauku ir gražu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
raganele, oi, kaip gražu ir jauku... wub.gif wub.gif wub.gif Svajoju ir aš apie terasą... biggrin.gif
Atsakyti
Svarstykle- labai gražūs jūsų namai, nors ir nepilnai dar įrengti wub.gif Man labai patiko jūsų vonios plytelės su mėlynais ornamentais- gal galit išduoti kur jas pirkote ax.gif
Atsakyti
Raganele, labai jauki terasa, taip ir norisi prisesti su knyga ar mezginiu ax.gif
Atsakyti