Man susidare ispudis kad ant Tauro kalno daugiausia visokie kolekciniai dalykai, antikvarai prekiaujami. Tiesa buvau tik karta Bet neipirkau nieko... Lekstes tokias kaulijau kaulijau, bet viena nuo 50 lt kainavo, man daugoka.
QUOTE(axa @ 2009 05 12, 15:41)
Iriska,
o kodėl neparduodate už 120, jei tik kas perka? Dabar stovi namas už kurį mokate paskolą, o gyventi jame negalite. Sukišti pinigai visiškai beprasmiškai.
parduokit butą pigiau, įsirengtumėte, kukliai, minimaliai už tuos pinigus.
ką pernai įrengimas kainavo 200t- šiemet užteks ir 120t . Tikrai viskas pinga, ypač darbas.
nenoriu labai liūdinti , bet 'geresni laikai' gali artimiausią penkmetį ar dešimtmetį ir neateiti...
o kodėl neparduodate už 120, jei tik kas perka? Dabar stovi namas už kurį mokate paskolą, o gyventi jame negalite. Sukišti pinigai visiškai beprasmiškai.
parduokit butą pigiau, įsirengtumėte, kukliai, minimaliai už tuos pinigus.
ką pernai įrengimas kainavo 200t- šiemet užteks ir 120t . Tikrai viskas pinga, ypač darbas.
nenoriu labai liūdinti , bet 'geresni laikai' gali artimiausią penkmetį ar dešimtmetį ir neateiti...
Mes taip ir apsisprendėm parduot...Aišku, gaila labai buvo, nes pernai būtume žymiai žymiai daugiau gavę, bet kitos išeiies nebuvo.... Užtai dabar forsuojame, kad spėt minimaliai įsirengti ir išsikelti
Sveikos visos graziu namuciu kurejos Skaiciau skaiciau nesustodama, kol visas tris temas perskaiciau... Taip smagu buvo bendraminciu atrasti!
Mes nors ir ne uzmiestyje, bet tokio stiliaus namucius irgi bandom isirengti... su jumis bus smagiau ir lengviau
Relija, as irgi panasios kriaukles ieskojau savo virtuvei. Pas mus jas tik is katalogu galima uzsisakyt, kainuoja ojojoj kiek... Pigiausias radau Anglijoj, jos ten vadinasi "belfast sink". Nemazai ju ebay puslapiuose yra...
Mes nors ir ne uzmiestyje, bet tokio stiliaus namucius irgi bandom isirengti... su jumis bus smagiau ir lengviau
Relija, as irgi panasios kriaukles ieskojau savo virtuvei. Pas mus jas tik is katalogu galima uzsisakyt, kainuoja ojojoj kiek... Pigiausias radau Anglijoj, jos ten vadinasi "belfast sink". Nemazai ju ebay puslapiuose yra...
Svarstykle2, malonu, kad prisijungei Teks dabar rodytis ką gražaus sukūrėt
na ta proga dar ir vaizdelį įdėsiu
Taip paprasta, bet taip jauku
na ta proga dar ir vaizdelį įdėsiu
Taip paprasta, bet taip jauku
Sveikutes
as esu iriginalaus, klasikinio -senovinio ir pan. stiliu salininke.smagu , ka djus radau.
Musu projekta sbuvo ale nedidelis dvarelsi, bet del ivairiu finansiniu dalykeliu teko pe rpus sumazinti projekta, tad tikiuosi , kad bent kazkiek galesiu islaikyti savita stiliuka
as esu iriginalaus, klasikinio -senovinio ir pan. stiliu salininke.smagu , ka djus radau.
Musu projekta sbuvo ale nedidelis dvarelsi, bet del ivairiu finansiniu dalykeliu teko pe rpus sumazinti projekta, tad tikiuosi , kad bent kazkiek galesiu islaikyti savita stiliuka
Valpurgija, Svarstykle2 - reikalaujam nuotrauku
Svarstykle2, ačiū už dar naują pavadinimą, su ebay kol kas dar nedraugauju, tačiau kriauklių jau prisirinkau, dabar teks išsirinkti kelias ir ieškot būdų parsigabent
valpurgija, man labai įdomu, įmesk projektą, ką?
valpurgija, man labai įdomu, įmesk projektą, ką?
sveikutes labai cia smagu jus paskaitineti,bet va as vis suku galva del interjero,o pavizdziui sporto kambario-sales nerandu niekur,tai teks paciai mastyt,gal jus turit kokiu nuotraukyciu ir aplamai su tais stiliais susipainiojau ir dizaineriui nebegaliu paaiskint,todel noreciau parodyti. jei turite gal imeskit,bent jau nuorodas,isanksto dekoju
pasnibzdom: MB tevai duoda pinigu fasadui tai gal judesim ir mes
Iriska - nuostabu judekit ir rodykites kaip judasi
Ir as pasnibzdom - siandien oficialiai prasidejo terasos statymo darbai susizymejom kuoliukais jos remus, isvezem siuksles, pradejo pilt smeli. Darysim terasai pamatuka, tas biski uztruks, bet jau.. jau
Ir as pasnibzdom - siandien oficialiai prasidejo terasos statymo darbai susizymejom kuoliukais jos remus, isvezem siuksles, pradejo pilt smeli. Darysim terasai pamatuka, tas biski uztruks, bet jau.. jau