QUOTE(mamucis @ 2009 04 06, 20:55)
Dar klausimas del Zyrtec dozavimo metu vaikui. Gyd. mums paskyre po 1/4 tabl. per diena (cia kai galvojo, kad vejaraupiai). O viena atopiuko mama sako galiu drasiai duoti po 1/3 tabl. 3 k. per diena (cia kai berimai suintensyvejo). Ar nebus daugokoka?
Mamos, is patirties sakykit ar Bioderma su cinku tinka tepti neslapiuojancius berimus? Siaip cinkas sausina oda, bet ant kremo raso "very dry, iritated skin". Pasimeciau
Mamos, is patirties sakykit ar Bioderma su cinku tinka tepti neslapiuojancius berimus? Siaip cinkas sausina oda, bet ant kremo raso "very dry, iritated skin". Pasimeciau
O Zyrteką dėl ko liepė duoti? Aš vat šitų visų Zyrtekų, Aerius ir pan. vaistų davimo esmės nepagaunu iki šiol - čia nuo niežėjimo jie ar alergijos slopinimui? Mums skyrė irgi kažką tokio kaip Zyrtek, tik ispaniškus, tai būtent dėl niežėjimo, bet negirdau aš jų
Aš tepu kartais, bet ne sausus senokus bėrimus, o tokius šviežius, nu net nemoku ir paaiškinti kaip jie atrodo . Nešlapiuojančius, ne ne ne . Bet jei bėrimai senesni ir sausi, tai tada tik TS ar kuo kitu kaip kada tepu.