QUOTE(Amica @ 2009 04 04, 23:16)
O kaip šampūno sudėtis? Be tų visų š....?
dauguma sampunu vistik turi sudetyje koki nors sulfata. naturalesni SLS dazniausiai pakeite i ALS, bet is principo jie panasus, nors ir antrasis maziau kenksmingas.
esu macius kelis sampunus be sulfatu. klausimas, kaip jie tinka kiekvieno plaukui, bet bandyt galima. kai nebetiks dukrytei muilas, bandysim juos
QUOTE(Amica @ 2009 04 05, 10:01)
Nors pas mane anglų kalba gerokai šlubuoja, bet supratau daugmaž kas ir kaip . Gaila tokių straipsnių nėra lietuviškai .
Daddygirl, važiuodama į LT, jei tik turi, įsimesk kokį savo tonizuojantį muiliuką sausai/normaliai odai - pas mane spaudimas kaip pas nabašniką , tai mane reikia tonizuoti iš visų pusių, išorės ir vidaus . Šiaip jau po dušo kai visą kūną ištepu kakavos sviestu, tai labai atsigaunu . Dušo želė pasibaigė, norėjau naują pirkti, ale paskaičiau Ausru įmestą straipsnį ir atšoko noras
Daddygirl, važiuodama į LT, jei tik turi, įsimesk kokį savo tonizuojantį muiliuką sausai/normaliai odai - pas mane spaudimas kaip pas nabašniką , tai mane reikia tonizuoti iš visų pusių, išorės ir vidaus . Šiaip jau po dušo kai visą kūną ištepu kakavos sviestu, tai labai atsigaunu . Dušo želė pasibaigė, norėjau naują pirkti, ale paskaičiau Ausru įmestą straipsnį ir atšoko noras
sugebejau ir as ta puslapiuka atsidaryti
kazin ar verta tuo stebetis - taigi nuo kudikystes vartojami produktai jau su tais parabenais... liudna, kai paskaitai masiniu beibiu produktu etiketes...
muilo sausai odai su tonizuojanciu kvapu nelabai turiu gal bandyk drusku muila, nors as ji siulau riebesnei odai, esu skaicius, kad kiti ir turintys egzema ji naudoja. zodziu, jis potencialiai gali tikti ivairaus tipo odai. anksciau ji kvepindavau eteriniu misiniu 'clear mind' dabar dejau kitoki, bet vistiek toks 'pazadinantis'. parasyk man, jei sugalvosi.
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 04 05, 17:09)
O mus man atridi beria nuo tų Gemos žirniukų
Šiandein geriam jau trečia diena, jau dvi dienos kaip neturėjom iš vis nei vieno, tik likusias balkšvas dėmeles, o dabar jų vietoje vėl rausvų smulkių pabėrimų atsirado oi kaip aš to nenooooriu Nereikėjo mums turbūt nieko daryti
Šiandein geriam jau trečia diena, jau dvi dienos kaip neturėjom iš vis nei vieno, tik likusias balkšvas dėmeles, o dabar jų vietoje vėl rausvų smulkių pabėrimų atsirado oi kaip aš to nenooooriu Nereikėjo mums turbūt nieko daryti
kaip merginos rase, gali buti nuo bet ko.
kai ka nors keiti ir isberia, kalte, zinoma, suverti naujovei.
bet paskutiniu metu man vis dazniau nebera kam ta kalte suverst
QUOTE(orchidejaa @ 2009 04 05, 20:34)
Dėkui Daddygirl už TS
QUOTE(Amica @ 2009 04 05, 22:36)
Aš kažkaip atsargiai žiūriu į gydymą homeopatiškai
as irgi. kaip ir i bet koki gydyma, tiesa sakant.
del to ir nesiryzau 3 men Gretos vesti pas homeopata.. nors ir labai svarsciau ta galimybe. o ka cia dabar zinosi, kaip butu buve geriau...
bet kokiu atveju, as jei buciau vedus/vesiu - tai tik pas homeopata su med issilavinimu.
anksciau gyvenom rajone, kur mums priklause seimos gydytojas, kuris kartu ir homeopatas. tada man tai visai nebuvo idomu - nei as nei MB nesirgom ir pas ji nevaiksciojom dabar net labai noreciau tureti toki seimos gydytoja - juk nei konsultacijos nei paskirti vaistai, tyrimai, spec drabuziai nemokami. butu labai idomu, ka jis sakytu ir kaip gydytu...
bet, deja, sitam rajone tenka vargti su super abejingu musu AD seimos gydytoju
Tiesa, viena mamyte paprase atvezti vaikiska naturalia dantu pasta. jei kas noretu, parasykit, tuo paciu paimciau.